Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII  (Read 155759 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
« Reply #405 on: March 02, 2009, 05:10:53 PM »

V tem primeru ni kaj razlagat. Kot prvo je razlaga sanj iz "tretje roke" zelo nehvaležno delo, ki se mu strogo izogibam, kot drugo pa se razen simbola, nimam česa oprijeti.
Draga Mačica, imej se lepo  :-*

Okidoki. Razumela. Sem pač zeloooo radovedno bitje.  ;)

Pozdravček. :-* :-* :-*

No, pa kdaj drugič.  ;D

Pozdravček tudi tebi  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #406 on: March 02, 2009, 05:12:23 PM »
sedaj bom malo opustila sanje, nič ne bom več premišljevala o njih!

Mislim, da te ne bodo več pustile na miru  ::) ;D

Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #407 on: March 02, 2009, 05:13:03 PM »
sem bila včeraj službeno v avstriji na smučanju, pa me je celo pot do tja in nazaj (pa še vmes) osvajal en simpatični bosanec  ;D

in danes ponoči se mi je sanjalo, da me je hotel odpeljati v bosno  :P he he  :D pa sma hodila po bosni in mi je pokazal en lep (nižinski) gozd, pa sem jaz rekla: ja, gozd je sicer zelo lep, bi lahko tukaj živela, samo kaj, ko se tukaj ne bom mogla sprehajat, ker so mine v gozdu  ??? in sem rekla, da ne grem z njim v bosno  ;)

he he ful je blo hecno

Je komentar sploh potreben?  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #408 on: March 02, 2009, 05:24:14 PM »
Pozdravljena Regina. Ponoči sem sanjala, da letim, pa na kak način, hehe. Pod sabo nas je v kupčku v zraku držal kar pilot (letala ni bilo nikjer  ;D). Sama sem bila čisto spodaj in me je bilo strah, ker me je držal samo še delno, hkrati pa sem si mislila, saj bo vredu, pilot že ve, kaj dela in koliko zmore. Najlepše sanje o letenju so bile pa dosti let nazaj, ko sem prosto kot ptič letela nad ulico, v kateri sem odraščala…

Imela sem še neke ponavljajoče sanje. Na  »zalogi«  imam več vsebin, ki se mi ponavljajo. Hecno, kako med sanjami vem, da se mi sanje ponavljajo? Ali torej takrat ne spim tako zelo trdno, da se vmes zavedam tega dejstva? In hkrati nisem dovolj budna, da bi si sanje zapomnila? Zdaj ko je največja gužva v službi mimo, si bom res prebrala o tem na Šepetu sanj, me pa zanima tvoj komentar.

Lep dan želim.

Ko se sanje vztrajno ponavljajo, se tudi neka stvar, situacija, težava, lastnost... že zelo dolgo vleče, pa je to že samo po sebi glasno sporočilo, da se na neke dejavnike ne odzivaš dovolj učinkovito, potem pa zavestni ego in podzavest tekmujeta, kdo bo prej popustil  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #409 on: March 02, 2009, 06:25:50 PM »
Hvala Regina za odg.
Sanje so v zadnjem mescu pri meni prava redkost, ker zelo slabo spim ali pa sploh ne.
Lp
 ang:

Si postala ponočnjakinja?  ;D

Oh ja, vedno podvrzena nocnim radostim.  ;D Pa tudi moja kreativnost se poveca kakor se stemni. Morda bi morala razmisliti o delu kaksnega nocnega paznika-cuvaja.  :D
lp
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #410 on: March 02, 2009, 06:28:37 PM »
Hvala Regina za odg.
Sanje so v zadnjem mescu pri meni prava redkost, ker zelo slabo spim ali pa sploh ne.
Lp
 ang:

Si postala ponočnjakinja?  ;D

Oh ja, vedno podvrzena nocnim radostim.  ;D Pa tudi moja kreativnost se poveca kakor se stemni. Morda bi morala razmisliti o delu kaksnega nocnega paznika-cuvaja.  :D
lp
 :-*

Ni slaba ideja  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #411 on: March 02, 2009, 06:36:12 PM »

Zakaj, a lahko malo nakažeš??
Prosim
by luana, hvala  :-\ :D ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #412 on: March 02, 2009, 08:40:54 PM »
Ko se sanje vztrajno ponavljajo, se tudi neka stvar, situacija, težava, lastnost... že zelo dolgo vleče, pa je to že samo po sebi glasno sporočilo, da se na neke dejavnike ne odzivaš dovolj učinkovito, potem pa zavestni ego in podzavest tekmujeta, kdo bo prej popustil  ;)

Res je, nekaterih stvari še nisem uspela čisto prebolet, se zavedam. Aha, dobro da vem, da ponavljajoče sanje to pomenijo. Ego in podzavest pa prav res tekmujeta, dobro si to napisala. In noben se ne da  :D. Ampak meni je najbolj zanimivo, da sanjam, hkrati pa v sanjah razmišljam, kako so to sanje, ki se ponavljajo. Ta prepletenost budnosti in zavedanja, pa vendar spet toliko zaspanosti zraven, da na koncu še pozabim  :-\

Hvala Regina  :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #413 on: March 02, 2009, 10:30:04 PM »

Zakaj, a lahko malo nakažeš??
Prosim
by luana, hvala  :-\ :D ;)

Tako pač je. Nekateri sanje rabimo, drugi ne, ampak ko jim enkrat začneš polagat pozornost, takrat šele postanejo zanimive.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #414 on: March 02, 2009, 10:37:57 PM »

Res je, nekaterih stvari še nisem uspela čisto prebolet, se zavedam. Aha, dobro da vem, da ponavljajoče sanje to pomenijo. Ego in podzavest pa prav res tekmujeta, dobro si to napisala. In noben se ne da  :D. Ampak meni je najbolj zanimivo, da sanjam, hkrati pa v sanjah razmišljam, kako so to sanje, ki se ponavljajo. Ta prepletenost budnosti in zavedanja, pa vendar spet toliko zaspanosti zraven, da na koncu še pozabim  :-\

Hvala Regina  :-*

Temu se reče sanje v sanjah. Tako kot lahko sanjaš, kako v sanjah sanjaš, lahko v sanjah razmišljaš tudi o ponavljajočih sanjah. Zakaj pa ne?  ;D Podzavest je pač zelo elastična. Zdaj se znajdeš v preteklosti, potem pa kar naenkrat v prihodnosti, vse jezike tega sveta razumeš, vsa znanja in spretnosti obvladaš, hodiš, tečeš, se smejiš, jočeš, plavaš, vohaš, slišiš, bbbbb... ni da ni  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #415 on: March 02, 2009, 10:40:54 PM »
www.sepet-sanj.com