Author Topic: vprašanje za nensi  (Read 20753 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: vprašanje za nensi
« Reply #15 on: January 04, 2009, 06:10:03 PM »
Z Rafaelom se povežeš kakor z ostalimi angeli (preberi si stare poste o angelih za nazaj, kjer nekaj piše tudi o tem), več o njem si poglej v topicu nadangel Rafael.
Ko ga boš poklicala, ga po svojih besedah prosi naj ti pomaga pri tem kar želiš ozavestiti, predelati, pozdraviti, razumeti, sprejeti.
Z njim se pogovori, kot s prijateljem in mu razloži kaj te muči, tako kot to čutiš sama.
Mislim, da bi bilo dobro da delaš sočasno tudi z Urielom, ki tudi zelo učinkovito pomaga pri celjenju čustvenih bolečin.

Kdaj se ti bo pa tisto drugo dogajalo - ko boš pripravljena, ko bo prava oseba pripravljena nate.

... ker ko pride pravi - oziroma ko bo stopil ljubezen v življenje , neželim imeti z seboj stare življenske vzorce . Se pravi , da bi rada s preteklostjo opravila čim prej ;)

Včasih pa srečamo več "pravih" oseb za krajši čas, vsaka nam pomaga nekaj razumeti, doživeti... potem pa pride tista ""prava prava"".
Ne obremenjuj se s tem, živi in uživaj vsak dan sproti, prav v vsem kar se dogaja.

Pa hiti počasi  ;), nekater stvari rabijo čas da dozorijo.

Offline metuljcica

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #16 on: January 04, 2009, 08:28:37 PM »
Res je bil topel sonček in malo je še tvojo vspodbuda pomagala, pa sem kar lažje preživela tale prvi radzvojen :'(, ločen dan; z veseljem bom še na vezi, če ti le ne bom odveč, ker te kar na prej nekaj mučimo z vprašanji; želim ti lepo in mirno lahko nič. :)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #17 on: January 04, 2009, 11:23:45 PM »
Res je bil topel sonček in malo je še tvojo vspodbuda pomagala, pa sem kar lažje preživela tale prvi radzvojen :'(, ločen dan; z veseljem bom še na vezi, če ti le ne bom odveč, ker te kar na prej nekaj mučimo z vprašanji; želim ti lepo in mirno lahko nič. :)

ti kar kaj napiši ko boš rabila pogovor, včasih imam več časa in sem bolj pogosto tukaj, včasih za kak dan pobegnem, če rabim mir in čas zase si ga vzamem, takrat je na preizkušnji vaša potrpežljivost, ko čakate na odgovore

takle mamo...

je pa tudi Princeska zelo prijazna in kadar predolgo lenarim z veseljem priskči na pomoč, da ni prehudo, tako da v glavnem kar speljemo z angelsko pomočjo seveda

lepo spančkaj, nočko za danes  ang:

Offline metuljcica

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #18 on: January 05, 2009, 09:39:54 PM »
Enako tebi nensi pošiljam za nočko ang:

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #19 on: January 21, 2009, 06:40:11 PM »
metuljcica

kako ti kaj gre?  ang:

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #20 on: January 22, 2009, 07:53:25 AM »
Nensi , zanima me , kako je kaj z šolo - kako kaj kažejo karte in kako je kaj z ljubeznijo in zdravje lp .  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #21 on: January 22, 2009, 11:44:36 AM »
A nisi enkrat napisala da imaš karte doma, naredi si vpogled in napiši kaj ti pokaže, potem pa se pogovoriva.
Lepo bodi, nensi

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #22 on: January 22, 2009, 11:46:42 AM »
jap mam jih . Sam fora je v tem , da nevem če jih pravilno uporabljam oziroma če na pravi način . Poleg tega sem zjutraj na praksi , popoldan pa mam faks .  In ni kaj dosti časa . Kako pa veš , ker način je pravi za karte ? :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #23 on: January 22, 2009, 12:31:59 PM »
Kako pa veš , ker način je pravi za karte ? :-*

Pri kartah nimaš kaj zgrešiti, ker delujejo po zakonu privlačnosti. Ti samo prisluhni svojim občutkom in deluj v skladu z njimi.

ang: Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #24 on: January 22, 2009, 01:59:04 PM »

.... nevem če jih pravilno uporabljam oziroma če na pravi način . ....
Kako pa veš , ker način je pravi za karte ? :-*

vsak način je pravi, ker je tvoj in zate v tistem trenutku primeren

poveži se s kartami in se odloči koliko ti jih bo odgovorilo na tvoje vprašanje, npr. 1,3...
odloči se, kaj ti karte pomenijo: npr. 3 - trenutno stanje-možne ovire-priložnost / preteklost-sedanjost-prihodnost...
kombinacij je ogromno, kot čutiš je najbolje
jaz včasih ko dobim odgovor dodatno rabim še kakšno karto za natančnejše pojasnilo, po občutku pač

če si nesigurna si lagko na začetku pomagaš s postavitvami ki so v knjižici ob kartah, potem boš pa to prerasla in šla dalje po svojem notranjem občutku, ki te bo najbolje vodil

.... Poleg tega sem zjutraj na praksi , popoldan pa mam faks .  In ni kaj dosti časa . ....

Jaz sem si čas zase, ko sem ga res rabila in sem želela neko stvar razčistiti vedno našla, pa ne bi zdaj naštevala ob kakšnih vse obveznostih  ;)

Dan brez foruma, v tišini svojega doma, sama v svoji družbi, s kartami ... Včasih paše, poskusi in si vzami čas zase.
Se slišiva.  :)
Lepo bodi, nensi

Offline metuljcica

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #25 on: January 25, 2009, 09:56:48 AM »
Ponovno se ti oglašam, draga Nensi! Angeli  ang: te resnično  zelo dobro  vodijo v nasvetih; kljub mojemu prepričanju o dokončni razvezi in že tudi dejanski prekinitvi 2 mesecev, se je stanje zaenkrat  ??? umirilo oz. sva najino dolgoletno zvezo ohranila, tako kot si mi napovedala; še vedno me bega veliko stvari okrog nje, pa zaenkrat sem to malo potisnila v ozadnje; bolj me skrbi moje zdravsvetno stanje, ker če ni dobrega zdravja, potem itak ni ničesar; malo sem že obupala z novo terapijo, potem me begajo  ::) informacije o doživljenjski diagnozi, pa te prosim, daj malo angele povprašaj, se bo kaj spremenilo, se bo kaj izboljšalo oz. je to sploh prava smer diagnoze in zdravljenja, saj so v preteklosti že pakrat precej mimo "užgali" in me napačno zdravili; prvič si mi povedala v polno, tako, da mi je kar sapo vzelo; :o, hvala za vnaprej, lepo nedeljo ti želim, čeprav pri nas je bolj turobno, ampak tudi takšen dan se da narediti lep;  :-* 

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #26 on: January 25, 2009, 10:03:58 AM »
živjo draga metuljcica

veseli me da si spet tukaj in da so se stvari umirile  ang:
bom pogledala in se slišiva
turobne dneve pa jaz kadar pridejo vzamem kot darilo in možnost za time-out, dan ki ga, če ga rabim takega včasih enostavno prelenarim, paše kdaj pa kdaj, biti malo v svoji družbi, pa ne noret po cele dni naokrog, saj tega imamo itak preveč

Offline metuljcica

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #27 on: January 25, 2009, 01:25:40 PM »
se čisto strinjam, tudi meni paše, da se odklopim in imam malo prazno glavo; LP

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #28 on: January 25, 2009, 10:26:06 PM »
Ponovno se ti oglašam, draga Nensi! Angeli  ang: te resnično  zelo dobro  vodijo v nasvetih; kljub mojemu prepričanju o dokončni razvezi in že tudi dejanski prekinitvi 2 mesecev, se je stanje zaenkrat  ??? umirilo oz. sva najino dolgoletno zvezo ohranila, tako kot si mi napovedala; še vedno me bega veliko stvari okrog nje, pa zaenkrat sem to malo potisnila v ozadnje; bolj me skrbi moje zdravsvetno stanje, ker če ni dobrega zdravja, potem itak ni ničesar; malo sem že obupala z novo terapijo, potem me begajo  ::) informacije o doživljenjski diagnozi, pa te prosim, daj malo angele povprašaj, se bo kaj spremenilo, se bo kaj izboljšalo oz. je to sploh prava smer diagnoze in zdravljenja, saj so v preteklosti že pakrat precej mimo "užgali" in me napačno zdravili; prvič si mi povedala v polno, tako, da mi je kar sapo vzelo; :o, hvala za vnaprej, lepo nedeljo ti želim, čeprav pri nas je bolj turobno, ampak tudi takšen dan se da narediti lep;  :-* 

draga metuljcica

sporčilo angelov o zdravju in diagnozi je naslednje:
najbolj bistveno v tem trenutku je, da ostaneš pozitivno naravnana in si sebe predstavljaš zdravo in s tem začneš spreminjati tok energij, zaupaj v pozitiven izid
v sebi zaprosi angele,da ti pokažejo pot, kje išči odgovore na vprašanja kako naprej glede zgravja (bodi pozorna, mogoče ti bo v roke prišla knjiga kjer boš našla odgovore, oseba s podobno izkušnjo, ...)
vso svojo energijo in misli usmeri v to, da želiš najti odgovor kako si pomagati in našla ga boš, zaupaj sebi in svojim občutkom
tvoja senzibilnost ti bo pri tem dobro pomagala
ko boš našla smer kam iti dalje boš vedela, čutila, da to je pa tisto pravo

ali je diagnoza dokončna? sporočilo zate je:
dokončnih stvari ni, kjer je meja je tudi pot ki vodi dalje

zakaj se ti dogaja vse to:
sporočilo je da se je zaradi preteklih dogodkov v tvojem telesu, sistemu nakopičilo preveč potlačenih čustev, jeze, zamer... ki blokirajo pretok energije, kot da stikala na poti, kjer ta energija teče ne bi delala in tokokrog ni sklenjen
zato vsa ta energija seže do tja do kamor pač lahko in "seka" naokrog po tvoji notranjosti v smeri kamor ni predvideno, če se to dogaja v časovno dolgem obdobju pač pride na nekem področju, kjer smo najobčutljivejši do težav

ostalo ti napišem na privat, lepo bodi in lahko noč 

Offline metuljcica

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #29 on: January 27, 2009, 07:34:00 PM »
nensi, zdi sem mi da nama je nekaj na zvezi "škripnilo!" 2 x sem ti osebno prek emaila odgovorila na tvoje vprašanje;  ???kje si; ne vem, ali tudi drugega nisi dobila; lepo nočko ti želim :-X ang: