Ponovno se ti oglašam, draga Nensi! Angeli
te resnično zelo dobro vodijo v nasvetih; kljub mojemu prepričanju o dokončni razvezi in že tudi dejanski prekinitvi 2 mesecev, se je stanje zaenkrat ??? umirilo oz. sva najino dolgoletno zvezo ohranila, tako kot si mi napovedala; še vedno me bega veliko stvari okrog nje, pa zaenkrat sem to malo potisnila v ozadnje; bolj me skrbi moje zdravsvetno stanje, ker če ni dobrega zdravja, potem itak ni ničesar; malo sem že obupala z novo terapijo, potem me begajo
informacije o doživljenjski diagnozi, pa te prosim, daj malo angele povprašaj, se bo kaj spremenilo, se bo kaj izboljšalo oz. je to sploh prava smer diagnoze in zdravljenja, saj so v preteklosti že pakrat precej mimo "užgali" in me napačno zdravili; prvič si mi povedala v polno, tako, da mi je kar sapo vzelo;
, hvala za vnaprej, lepo nedeljo ti želim, čeprav pri nas je bolj turobno, ampak tudi takšen dan se da narediti lep;
draga metuljcica
sporčilo angelov o zdravju in diagnozi je naslednje:
najbolj bistveno v tem trenutku je, da ostaneš pozitivno naravnana in si sebe predstavljaš zdravo in s tem začneš spreminjati tok energij, zaupaj v pozitiven izid
v sebi zaprosi angele,da ti pokažejo pot, kje išči odgovore na vprašanja kako naprej glede zgravja (bodi pozorna, mogoče ti bo v roke prišla knjiga kjer boš našla odgovore, oseba s podobno izkušnjo, ...)
vso svojo energijo in misli usmeri v to, da želiš najti odgovor kako si pomagati in našla ga boš, zaupaj sebi in svojim občutkom
tvoja senzibilnost ti bo pri tem dobro pomagala
ko boš našla smer kam iti dalje boš vedela, čutila, da to je pa tisto pravo
ali je diagnoza dokončna? sporočilo zate je:
dokončnih stvari ni, kjer je meja je tudi pot ki vodi dalje
zakaj se ti dogaja vse to:
sporočilo je da se je zaradi preteklih dogodkov v tvojem telesu, sistemu nakopičilo preveč potlačenih čustev, jeze, zamer... ki blokirajo pretok energije, kot da stikala na poti, kjer ta energija teče ne bi delala in tokokrog ni sklenjen
zato vsa ta energija seže do tja do kamor pač lahko in "seka" naokrog po tvoji notranjosti v smeri kamor ni predvideno, če se to dogaja v časovno dolgem obdobju pač pride na nekem področju, kjer smo najobčutljivejši do težav
ostalo ti napišem na privat, lepo bodi in lahko noč