Author Topic: vprašanje za nensi  (Read 20718 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline metuljcica

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: vprašanje za nensi
« Reply #30 on: April 22, 2009, 08:33:28 PM »
Kuku, Nensi, dolgo se že nisva slišali; metuljčica zlomljenih kril, te spet kliče na pomoč; tisto številko, ki si mi jo dala (Ines), sem nekajkrat poklicala, a brez odziva, potem pa nisem več vstrajala (konkretno tudi danes); pa nič hudega, z zdravjem se že počasi popravljam, jem v glavnem samo sadje in zelenjavo, kot si mi ti priporočila, potem pa tudi zdravniki, sprva razdvojena zveza se je malo utrdila (tudi ti si tako menila), ampak, spet imam problem: boli če boli telo, če je operacija, če so hude preiskave, boli, če te zapušča partner, ni pa je hujše bolečine od bolečine, ko otroku, ki mi posvetiš vse in ga  kot samo en starš vzgajaš, odpovedujoč zase poskrbiš, da ima vse, ne moreš pa mu dati pameti in ti pred očmi trmasto in svojeglavo rine v nemajhne težave, čeprav se bliža 30.letom; vseskozi prosim angele za nasvete in pomoč, kaj storiti, ker se mi zdi, da se mi bo enostavno scvrlo v možganih, ne zaleže nič - ne zlepa ne zgrda; bi delal- pa ne bi delal, bi prišel prespat domov - ja pa tudi ne bi; zadnji teden je kot "utrgan"; s svojo boleznijo ne bom več dolgo pod takim pritiskom zdržala; kaj mi je storiti, kako naj ravnam; prosi angele naj mi pomagajao, jaz ne vem in ne zmorem nič več; večkrat se mi je odprla karta Serafine, Nadangela Rafaela,Sonje - sedajle pa še Izabele, Nadangela Mihaela in Lejle; sem popolnoma zmedena; ne vem tudi, če znam prav vprašati kaj mi je storiti; prosim, kaj tebi kažejo karte, sedaj si mi že dvakrat  res pravilno, predvsem pa  dobro zame svetovala; prosim???? lepo nočko ti želim in upam, da si kje blizu; pozdrav iz štajersko celjskega  konca :-* če ne po kraju, pa v mislih

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #31 on: April 23, 2009, 12:14:38 AM »
živjo metuljcica

težko je svetovati v taki situaciji ko se zdi da gre vse narobe na vseh koncih naenkrat
najprej par besed o tem, na kar sem pomislila takoj, ko sem prebrala tvoje vprašanje, ponavadi je tisti prvi občutek nekako najbolj zanesljiv - odgovor bi bil zelo kratek:
zazdelo se mi je, da je rešitev zate in zanj v tem, da mu poveš tri stvari:
- da ga imaš neizmerno rada, kot ima pač starš rad otroka
- da je vse, kar bo naredi prav, ker to je njegovo življenje in je tukaj zato, da ga izkusi
- da ga podpiraš in mu stojiš ob strani pri njegovih odločitvah
Mogoče včasih komu s preveč dobrega za vsako ceno naredimo ravno obratno - ga utesnjujemo in potem dela tudi stvari, ki jih morebiti niti ne bi.

Karte ki so te izbrale so: sprejemanje (sprejmi ga takega kot je), neodvisnost (osamosvoji se ti in osamosvoji naj se tudi on in obema bo lažje), ljubezen (naj čuti da ga imaš rada kljub temu kar se trenutno dogaja).

Ko situacijo sprejmemo, ko se ne upiramo, dovolimo dotok novih, svežih energij in stvari se začnejo urejati.

Lepo bodi in zaupaj, da se bo vse uredilo.  :)

Offline metuljcica

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #32 on: April 23, 2009, 08:02:06 AM »
Že to, da čutiš nekoga ob sebi, da nisi sam v svoji bolečini, je veliko, če pa so k temu pridane še dobre misli in nasveti, pa je to toliko večje, zato hvala ti Nensi! bom upoštevala tvoje nasvete in razmišljam, da ga  mogoče s svojo ljubeznijo in skrbjo zanj res preveč dušim in da bi ga morala sprejeti takšen kot je, čeprav je resnično problematičen že od malega in mi zmanjkuje moči, ; Lp

Offline Princes

• Mojster
« Reply #33 on: April 23, 2009, 08:09:23 AM »
Že to, da čutiš nekoga ob sebi, da nisi sam v svoji bolečini, je veliko, če pa so k temu pridane še dobre misli in nasveti, pa je to toliko večje, zato hvala ti Nensi! bom upoštevala tvoje nasvete in razmišljam, da ga  mogoče s svojo ljubeznijo in skrbjo zanj res preveč dušim in da bi ga morala sprejeti takšen kot je, čeprav je resnično problematičen že od malega in mi zmanjkuje moči, ; Lp

Metuljčica,

čutiti je tvojo bolečino, vendar največji uspeh matere je, če uspe z vso ljubeznijo v srcu spustiti otroka od sebe in mu dovoli biti tisto kar je, saj ima edistveno poslanstvo na tem svetu, ki ga pozna v svoji duši samo on. Vse kar mu lahko daš je ljubezen in ljubezen ter prosiš Kreatorja vsega kar je, da ga čuva na vsakem koraku in ga srečno vodi po poti, ki jo hodi.
Tebi pa želim, da najdeš tvoj notranji mir, ker veš, da si storila vse, kar lahko mati stori za svojega angelčka. Prepusti skrbi Njemu in videla boš, da boš lažje sprejemala vse, kar se bo dogodilo, saj se vse dogodi kar je v najvišje dobro sina in tebe, pa čeprav so to grenke izkušnje. Iz bolečine se biser rodi, ne pozabi tega.

Vse dobro ti želim :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #34 on: April 23, 2009, 08:35:02 PM »
Živjo metuljčica!
Sočustvujem s tvojo bolečino, poznam take situacije, res je težko, ko imaš odraščajočega ali pa že odraslega otroka kateri se vede nezrelo, a vedi da vse so lekcije, verjamem v to.
Tudi sama sem prestala take in drugačne lekcije, ko sem se odločila da prepustim vse njemu, ker življenje je njegovo in si ga sam kroji, se je nekako začelo obračati, spremenil je način razmišljanja, življenja in počasi se približuje obali.
Proces je dolg, a kakor si dobila že predhodne napotke je tako, prepusti vajeti njemu, naj  živi svoje življenje, naj uvidi da ti ga imaš rada takega kakršen je, a odločitev je njegova, sam mora priti do spoznanja da stvari niso ravno take kakršne so v njegovih očeh, a dokler ne pride sam do tega spoznanja je vse zaman, mi ne moremo
živeti življenje naših otrok, niti ne popravljat pri njih naših napak, kar se velikokrat tudi dogaja.
Pri nas tudi vsi nergajo, kritizirajo a fant je moral sam priti do spoznanja da ni bistvo v temu da ga drugi učijo, bistvo je v temu da ga bodo izkušnje postavile na realna tla, če ga starši in drugi kateri ga imajo radi ne morejo naučiti vsega potrebnega.

Drži se bodi močna in pusti otroku naj odraste,

nočem nobenega učiti, a tudi sama imam kar dolgo ž. pot, a me starši še vedno jemljejo kakor malo deklico.

by luana  :D
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #35 on: May 13, 2009, 04:13:04 PM »
Draga nensi,

sicer sem nova med vami, ampak si bom vseeno drznila postaviti vprašanje...moje življenje se je znašlo na veliki prelomnici, z dolgoletnim partnerjem imava težave, ker sem našla svojo sorodno dušo v drugi osebi...s tem se bojujem že nekaj časa in molim in prosim angele, naj mi pomagajo najti pot in rešitev. Opažati sem začela, da so angeli res dobili moja sporočila, kajti odgovore dobivam v številkah...zadnja dva tedna videvam vedno enake številke: 11:11, 22:22, 5:55, 12:21, 13:13...sama ne vem, kako naj si ta sporočila razlagam, ker sem popolnoma nova in nepoučena o teh zadevah.
Prosila bi te, če bi mi hotela pogledati v karte, kaj mi svetujejo angeli in če bi mi mogoče znala pomagati z razlago številk...

HVALA za tvojo nesebično pomoč.

sonce

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #36 on: May 13, 2009, 09:37:48 PM »
Draga nensi,

sicer sem nova med vami, ampak si bom vseeno drznila postaviti vprašanje...moje življenje se je znašlo na veliki prelomnici, z dolgoletnim partnerjem imava težave, ker sem našla svojo sorodno dušo v drugi osebi...s tem se bojujem že nekaj časa in molim in prosim angele, naj mi pomagajo najti pot in rešitev. Opažati sem začela, da so angeli res dobili moja sporočila, kajti odgovore dobivam v številkah...zadnja dva tedna videvam vedno enake številke: 11:11, 22:22, 5:55, 12:21, 13:13...sama ne vem, kako naj si ta sporočila razlagam, ker sem popolnoma nova in nepoučena o teh zadevah.
Prosila bi te, če bi mi hotela pogledati v karte, kaj mi svetujejo angeli in če bi mi mogoče znala pomagati z razlago številk...

HVALA za tvojo nesebično pomoč.

sonce

Drago Sonce,

Za razlago številk si poglej rubriko Angelske številke. Tam boš našla vse potrebno.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #37 on: May 14, 2009, 08:06:38 AM »
Draga Sonce,

hvala za vprašanje in ker si s svojimi žarki posvetila v angelske sobane.
V življenju nam pogosto ni lahko, zato smo ga pa izbrali, da se spopademo z izzvi.
Tisti ki gredo skozi življenje z odprtimi očmi in srci hitreje vidijo, razumejo, dojamejo, predelajo in ozaveščajo te izzive in priložnosti za napredovanje. Bolj ko se učimo in naučimo več dela nas čaka in prihaja naproti, hitreje in globlje imamo možnost učiti se na vedno globljih in subtilnejših nivojih.

Ko si srečala sedanjega partnerja sta bila na isti frekvenci, srečala sta se da predelata in skupaj doživita in ozavestita izkušnjo, ki sta si jo izbrala. Včasih so "težave" kot jih mi tako radi imenujemo in na katere v določeni fazi skupnega življenja naletimo, nič drugega kot znak, da sta skupno zgodbo predelala, in gresta vsak po svoji poti naprej.

Verjetno se ti je že kdaj zgodilo, da ko si se ozrla nazaj in razmišljala o kaki osebi, si si postavila vprašanje: ja kaj sem pa z njim/njo delala, saj sva si tako različna? Ali pa ko se z nekom s katerim smo se veliko družili, prijateljevali, srečamo po parih letim in ga vidimo v popolnoma drugi luči, pa nam ni jasno kako smo se lahko tako dobro razumeli, ko smo zdaj vendar popolnoma različni.

Razvijamo se in gremo po svoji poti dalje in delujemo na drugi frekvenci. To je podobno kot radio, če osebi nista več na isti valovnio dolžini se pač ne slišia več, bolj ko je njuna frekvenca oddaljena, slabše se lahko slišita in sporazumevata.

Lažje to, kako smo se spremenili, opazimo pri osebah, ki jih dlje nismo videli, kot pa pri nekom s komer smo vsak dan.

Vau, dolg uvod je nastal, ampak takega po mojem rabiš.
V kartah se kaže odgovor, da boš v poglobitvi vase in svoja čustva našla odgovor kako naprej. Zdaj se preveč obremenjuješ s tem, kaj bo tvoja odločitev pomenila za dosedanjega partnerja, pa za novega, pa kaj si bo okolica mislila o vsem skupaj.

Stopi iz vsega tega in daj v središče sebe in svoja čustva, razmišljanja, počutje in najprej sebično pomisli nase in poskrbi zase, ker ko boš našla svoj mir in se umirila bodo pravi odgovori prišli sami od sebe.

Lepo bodi in rada se imej, nensi

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #38 on: May 14, 2009, 08:48:06 AM »
Hvala nensi  ang:

res je, potrebujem razmislek o tem, kaj si jaz želim, ne kaj si drugi želijo...ampak ni lahko, ke se meni zdi, da mi je že vse jasno, kaj hočem in kaj želim, pa moram spet dokazovati, da sem (sva) na pravi poti...ni lahko...

Številke sem že našla  ::) upam, da si jih pravilno razlagam...

hvala!!!

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #39 on: May 14, 2009, 09:41:03 AM »
Napiši kako si razlagaš številke, pa lahko še kaj o tem rečeva.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #40 on: May 14, 2009, 10:04:45 AM »
Zalo lepo napisano, Nensi. Hvala ti.  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #41 on: May 14, 2009, 01:54:16 PM »
Prosim Taja  :-*.

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #42 on: May 14, 2009, 02:05:55 PM »
Hvala nensi  ang:

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #43 on: May 14, 2009, 02:30:38 PM »
Draga Nensi, hvala ti za ta čudovit članek. Čeravno je namenjen Soncu, je pravzaprav namenjen vsakemu, ki ga bere, saj nas je očino nekaj navedlo k temu, da smo morali prebrati.

Pa lep dan še!  :-*
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #44 on: May 15, 2009, 12:03:22 AM »
Draga Nensi, hvala ti za ta čudovit članek. Čeravno je namenjen Soncu, je pravzaprav namenjen vsakemu, ki ga bere, saj nas je očino nekaj navedlo k temu, da smo morali prebrati.

Pa lep dan še!  :-*

Hvala neely18, se je nekako spontano zapisalo, me pa veseli če še kdo najde kaj koristnega v napisanem.
Nočko  :-*