Draga Sonce,
hvala za vprašanje in ker si s svojimi žarki posvetila v angelske sobane.
V življenju nam pogosto ni lahko, zato smo ga pa izbrali, da se spopademo z izzvi.
Tisti ki gredo skozi življenje z odprtimi očmi in srci hitreje vidijo, razumejo, dojamejo, predelajo in ozaveščajo te izzive in priložnosti za napredovanje. Bolj ko se učimo in naučimo več dela nas čaka in prihaja naproti, hitreje in globlje imamo možnost učiti se na vedno globljih in subtilnejših nivojih.
Ko si srečala sedanjega partnerja sta bila na isti frekvenci, srečala sta se da predelata in skupaj doživita in ozavestita izkušnjo, ki sta si jo izbrala. Včasih so "težave" kot jih mi tako radi imenujemo in na katere v določeni fazi skupnega življenja naletimo, nič drugega kot znak, da sta skupno zgodbo predelala, in gresta vsak po svoji poti naprej.
Verjetno se ti je že kdaj zgodilo, da ko si se ozrla nazaj in razmišljala o kaki osebi, si si postavila vprašanje: ja kaj sem pa z njim/njo delala, saj sva si tako različna? Ali pa ko se z nekom s katerim smo se veliko družili, prijateljevali, srečamo po parih letim in ga vidimo v popolnoma drugi luči, pa nam ni jasno kako smo se lahko tako dobro razumeli, ko smo zdaj vendar popolnoma različni.
Razvijamo se in gremo po svoji poti dalje in delujemo na drugi frekvenci. To je podobno kot radio, če osebi nista več na isti valovnio dolžini se pač ne slišia več, bolj ko je njuna frekvenca oddaljena, slabše se lahko slišita in sporazumevata.
Lažje to, kako smo se spremenili, opazimo pri osebah, ki jih dlje nismo videli, kot pa pri nekom s komer smo vsak dan.
Vau, dolg uvod je nastal, ampak takega po mojem rabiš.
V kartah se kaže odgovor, da boš v poglobitvi vase in svoja čustva našla odgovor kako naprej. Zdaj se preveč obremenjuješ s tem, kaj bo tvoja odločitev pomenila za dosedanjega partnerja, pa za novega, pa kaj si bo okolica mislila o vsem skupaj.
Stopi iz vsega tega in daj v središče sebe in svoja čustva, razmišljanja, počutje in najprej sebično pomisli nase in poskrbi zase, ker ko boš našla svoj mir in se umirila bodo pravi odgovori prišli sami od sebe.
Lepo bodi in rada se imej, nensi