Živjo!
Sem nova tukaj na forumu, včeraj sem sicer pisala pod temo simbolika v sanjah, a sem danes opazila, da v tistem forumu že dolgo ni kdo odgovarjal, zato sem se odločila, da povprašam še malo tukaj, ker kar nekako čutim pozitivno energijo, ko sem takole malo prebirala.
Te dni se sprašujem, če slučajno obstajajo čudeži? Če obstajajo, potem upam, da se tudi v mojem primeru zgodi, ker brez čudeža, bom še vedno na isti točki

Stvar je takšna, da sem se zaljubila v enega fanta, ki ga sicer že več kot eno leto poznam (navidez). Če sem bolj konkretna, dela na faksu, ki ga obiskujem. In seveda v tem vidim velik problem- da tam DELA in ni moj sošolec,ker v tem primeru bi bilo vse za 50% lažje
Še vedno se spomnim, kdaj mi je lani prvič "padel v oči", čeprav sem ga sigurno že prej videla, a enkrat sem ga kot strela z jasnega kar z drugimi očmi gledala. Sicer to ne pomeni, da sem sedaj celo leto že zaljubljena vanj, ker sem po tistem dogodku bolj kot ne na to pozabila. Ampak zadnji mesec me je pa čist obsedel- mogoče preveč razmišljam o njem? Že vsaj 4x sem sanjala o njem v zadnjih 14 dneh. V začetnih sanjah z njim nisem spregovorila, v 3. in 4. pa sem že. Prva stvar, o kateri sem spregovorila z njim v sanjah, je bilo o algah

Danes pa sem ga v resnici videla spet ter ne vem, zakaj sem se poglobila lih v barvo njegovih oči. Skoz sem mislila, da ima rjave, a danes presenečena opazim, da ima čist posebno zelene- spomnile so me na barvo alg!!

OK, to sem zdaj napisala en detail.
Drugače pa je stvar takšna: kot sem že rekla, je stvar zakomplicirana, ker dela na faksu. Ni profesor ali kaj podobnega, torej eventuelna zveza ne bi nikoli bila kaj prepovedanega

Občasno imam stik z njim, ampak seveda ne sama, ker je poleg še en kup mojih sošolcev
Zelo muči me pa nek dogodek izpred 3 mesecev. Takrat sem morala nekaj delat na faksu in 1x se je pojavila prilika, da z njim tudi kaj predebatiram. Zelo redko ima namreč čas, ker mora non stop opravljat svoje delo in je v stresu. Takrat pa je imel malo časa, sedel in malical ter mi začel nekaj razlagat o svojih dogodkih. Ampak na žalost sem ga morala prekinit, ker me je poklical asistent in sem morala nujno na kolokvij

To je bila pa tudi edina takšna priložnost do sedaj, da spregovorim z njim še kaj drugega in me boli, da je bilo to kar prekinjeno

V tistem trenutku in še nekaj časa po tem, se še nisem nič sekirala glede tega, ker sem sama imela ful veliko drugih stvari za mislit. A sedaj, zadnji mesec, obžalujem, da se je tako zgodilo.
Napisala sem dolgo štorijo

Ampak mene res zanima, kaj bo v prihodnosti glede te zadeve? On mi je zelo všeč, ne razumem tudi, zakaj mi je vedno bolj všeč, čeprav ga nič bolj ne spoznavam.
Ni prilike, mesto za boljše spoznavanje je totalno napačno, bojim se, da sem zanj dobesedno nevidna, bližajo se počitnice, ko me sploh ne bo na faksu,...

Ali je sploh kaj pozitivnega za pričakovati?
Ne vem, če je moj sestavek sploh berljiv