Author Topic: vprašanje za nensi  (Read 20709 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
Re: vprašanje za nensi
« Reply #45 on: May 15, 2009, 12:20:07 PM »
Draga Nensi, hvala ti za ta čudovit članek. Čeravno je namenjen Soncu, je pravzaprav namenjen vsakemu, ki ga bere, saj nas je očino nekaj navedlo k temu, da smo morali prebrati.

Pa lep dan še!  :-*

Hvala neely18, se je nekako spontano zapisalo, me pa veseli če še kdo najde kaj koristnega v napisanem.
Nočko  :-*

In imelo je namen. Poučni namen. Saj veš, da smo vsi kdaj učenci, kdaj učitelji.  ;)
Je pa tudi res, da nas lahko vsaka taka ali drugačna pot pripelje bliže cilju.  ;)  :-*
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #46 on: May 15, 2009, 02:17:47 PM »
Draga Nensi, še od mene par besed zahvale.

Brala sem  s solzami, ker si  pisala tudi zame. V celoti. 

Sicer pa, ko je učenec pripravljen, pride učitelj. :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #47 on: May 16, 2009, 08:26:20 PM »
Hvala Mačica, zaradi tebe bom še mačke vzljubila, se jih sicer panično bojim.

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #48 on: May 16, 2009, 10:22:14 PM »
Sem izjemno prijazna mačica.  ;D

:-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #49 on: May 16, 2009, 11:40:16 PM »

Si že kdaj raziskovala zakaj?Gre za kakšne spomine iz tega ali enega od preteklih življenj? Saj veš da theta vse uredi. ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #50 on: May 17, 2009, 11:04:03 AM »

Si že kdaj raziskovala zakaj?Gre za kakšne spomine iz tega ali enega od preteklih življenj? Saj veš da theta vse uredi. ;)

Iz mojih misli v Gajin post. ;)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #51 on: May 17, 2009, 09:25:29 PM »
Ne še nisem, pa bom enkrat res, ko pride na vrsto.

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Talking is cheap, people follow like sheep...
« Reply #52 on: May 18, 2009, 06:41:22 PM »
Živjo!

Sem nova tukaj na forumu, včeraj sem sicer pisala pod temo simbolika v sanjah, a sem danes opazila, da v tistem forumu že dolgo ni kdo odgovarjal, zato sem se odločila, da povprašam še malo tukaj, ker kar nekako čutim pozitivno energijo, ko sem takole malo prebirala.

Te dni se sprašujem, če slučajno obstajajo čudeži? Če obstajajo, potem upam, da se tudi v mojem primeru zgodi, ker brez čudeža, bom še vedno na isti točki :-\ Stvar je takšna, da sem se zaljubila v enega fanta, ki ga sicer že več kot eno leto poznam (navidez). Če sem bolj konkretna, dela na faksu, ki ga obiskujem. In seveda v tem vidim velik problem- da tam DELA in ni moj sošolec,ker v tem primeru bi bilo vse za 50% lažje :)
Še vedno se spomnim, kdaj mi je lani prvič "padel v oči", čeprav sem ga sigurno že prej videla, a enkrat sem ga kot strela z jasnega kar z drugimi očmi gledala. Sicer to ne pomeni, da sem sedaj celo leto že zaljubljena vanj, ker sem po tistem dogodku bolj kot ne na to pozabila. Ampak zadnji mesec me je pa čist obsedel- mogoče preveč razmišljam o njem? Že vsaj 4x sem sanjala o njem v zadnjih 14 dneh. V začetnih sanjah z njim nisem spregovorila, v 3. in 4. pa sem že. Prva stvar, o kateri sem spregovorila z njim v sanjah, je bilo o algah ;D Danes pa sem ga v resnici videla spet ter ne vem, zakaj sem se poglobila lih v barvo njegovih oči. Skoz sem mislila, da ima rjave, a danes presenečena opazim, da ima čist posebno zelene- spomnile so me na barvo alg!! :o
OK, to sem zdaj napisala en detail.
Drugače pa je stvar takšna: kot sem že rekla, je stvar zakomplicirana, ker dela na faksu. Ni profesor ali kaj podobnega, torej eventuelna zveza ne bi nikoli bila kaj prepovedanega :) Občasno imam stik z njim, ampak seveda ne sama, ker je poleg še en kup mojih sošolcev :-\
Zelo muči me pa nek dogodek izpred 3 mesecev. Takrat sem morala nekaj delat na faksu in 1x se je pojavila prilika, da z njim tudi kaj predebatiram. Zelo redko ima namreč čas, ker mora non stop opravljat svoje delo in je v stresu. Takrat pa je imel malo časa, sedel in malical ter mi začel nekaj razlagat o svojih dogodkih. Ampak na žalost sem ga morala prekinit, ker me je poklical asistent in sem morala nujno na kolokvij :'( To je bila pa tudi edina takšna priložnost do sedaj, da spregovorim z njim še kaj drugega in me boli, da je bilo to kar prekinjeno :( V tistem trenutku in še nekaj časa po tem, se še nisem nič sekirala glede tega, ker sem sama imela ful veliko drugih stvari za mislit. A sedaj, zadnji mesec, obžalujem, da se je tako zgodilo.
Napisala sem dolgo štorijo ;) Ampak mene res zanima, kaj bo v prihodnosti glede te zadeve? On mi je zelo všeč, ne razumem tudi, zakaj mi je vedno bolj všeč, čeprav ga nič bolj ne spoznavam.
Ni prilike, mesto za boljše spoznavanje je totalno napačno, bojim se, da sem zanj dobesedno nevidna, bližajo se počitnice, ko me sploh ne bo na faksu,...  :'( Ali je sploh kaj pozitivnega za pričakovati?

Ne vem, če je moj sestavek sploh berljiv :-\

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #53 on: May 18, 2009, 08:51:20 PM »
No potem te pa vabim na obisk k meni na "protistrašno" terapijo ;D. Povej česa se pri mačkih dejansko bojiš in lahko ti pomagam (če seveda želiš) :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #54 on: May 18, 2009, 09:02:14 PM »
Živjo silence

hvala za vprašanje, je berljivo, malo je treba vmes zadihat pa gre.
Kar se tiče opisovanja sanj ti tukaj ne morem pomagati, se obrni na Regino v sanjskih rubrikah, ona je carica na tem področju, ti bo vse jasno, ko ti odgovori.

"Angelski del" - v kakšnem obdobju si trenutno je pa takle:
si v obdobju sprememb, angele si že prosila naj ti pomagajo, slišali so te, ne dvomi, zaupaj jim, tudi na srčnem področju se ti bodo stvari dogajale, tako, kot bo zate najbolje, pusti se presenetiti, prepusti angelčkom, da ti pošljejo čudež  ang:

Ja čudeži se dogajajo.
Boš kaj poročala, uživaj, saj je vendar maj, vse lepo cveti, sonce toplo sije.  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #55 on: May 18, 2009, 09:07:28 PM »
No potem te pa vabim na obisk k meni na "protistrašno" terapijo ;D. Povej česa se pri mačkih dejansko bojiš in lahko ti pomagam (če seveda želiš) :)

Bojim se če gredo proti meni in se me dotaknejo, če pomislim, da bi se me dotaknile s kremplji me kar tresti začne.
Enkrat mi je mačka skočila "iz zasede" v naročje - katastrofa. V momentu sem bila mokra, se tresla, krik je bil pa tak, da je boga mačka pobegnila kdo ve kam.
Prav panika.
Sem celo parkrat speljala pobožat mačko, ampak jo je moral kdo držat, da je bila pri miru in sem vedela, da sem varna pred kakimi nenadnimi gibi ali dotiki.
Takle mamo.
Sem se uspela vsaj vpričo otrok toliko zadržat, da se nista navzela tega strahu in onadva z mačjim svetom čisto normalno komunicirata in funkcionirata.
Mogoče se res kdaj oglasim, ampak zdaj še nisem v taki psihični kondiciji, da bi si upala. Hvala ti za ponujeno pomoč.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #56 on: May 18, 2009, 11:46:19 PM »
Kremplji znajo bit kar boleči in ta del čisto razumem ;), torej če se odločiš bom prej spilila špičke ;).Prijateljica je strah pred psi premagala z mojo pasjo bejbo, ko jo je spremljala skozi pasje odraščanje. Je verjetno edini pes, ki je in bo kdaj spal pri njej na postelji ;D  Mogoče enkrat, ko bodo kakšni čisto mini dudarji pri meni za začetek in jih potem večkrat prideš pogledat, ko počasi rastejo... Če jih spremljaš od takega recimo...: http://tecka.moj-album.com/slike/3410326/8e8E5rOUHa84Zwp3.jpg
So pa morda naši nadprijazniki res primerni za tovrstno "terapijo". Dexter naprimer, ki misli, da je vse na tem svetu samo za to, da on daje "buc" (znak prijateljstva, ko se "zaleti" z glavo in podrgne ob "kolega"). Zadnjič je svojo ljubezen izkazoval celo Thebinemu ostanku kosti, pa je bila ravno kolegica s fotoaparatom tukaj... http://muce.moj-album.com/slike/4822402/aL5w3YlaFIqYvSHD.jpg ::) :D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Talking is cheap, people follow like sheep...
« Reply #57 on: May 18, 2009, 11:54:08 PM »
Živjo silence

hvala za vprašanje, je berljivo, malo je treba vmes zadihat pa gre.
Kar se tiče opisovanja sanj ti tukaj ne morem pomagati, se obrni na Regino v sanjskih rubrikah, ona je carica na tem področju, ti bo vse jasno, ko ti odgovori.

"Angelski del" - v kakšnem obdobju si trenutno je pa takle:
si v obdobju sprememb, angele si že prosila naj ti pomagajo, slišali so te, ne dvomi, zaupaj jim, tudi na srčnem področju se ti bodo stvari dogajale, tako, kot bo zate najbolje, pusti se presenetiti, prepusti angelčkom, da ti pošljejo čudež  ang:

Ja čudeži se dogajajo.
Boš kaj poročala, uživaj, saj je vendar maj, vse lepo cveti, sonce toplo sije.  :-*

Hvala, nensi  ;)
Res je to. Zadnjič sem vprašala angelčke in dobila karto "ASK", ki pravi, da naj se obrnem nanje. Ampak sem tako neučakana. Vse bi rada zdaj in takoj, da se odvije. Zdi se mi, da ne bom imela več časa- vsaj v konkretnem primeru ne in to me jezi  :-\
Kar ne razumem, je to, da če napr. se v tej smeri ne bo nič odvilo dalje, zakaj se mi potem mora to dogajat? Sej bi me lahko ta "zadeva" pustila pri miru in bi bilo ok. Ne pa, da sem tako zagledana in potem nesrečna na koncu :'(
Le kdo bi razumel življenje... ::)
Bom pa še poročala, kako in kaj bo. Sem pa mega dvomljivec.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #58 on: May 19, 2009, 07:54:35 AM »
Hvala Tejka

ko bom ready se oglasim  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #59 on: May 19, 2009, 08:02:11 AM »

Hvala, nensi  ;)
Res je to. Zadnjič sem vprašala angelčke in dobila karto "ASK", ki pravi, da naj se obrnem nanje. Ampak sem tako neučakana. Vse bi rada zdaj in takoj, da se odvije. Zdi se mi, da ne bom imela več časa- vsaj v konkretnem primeru ne in to me jezi  :-\
Kar ne razumem, je to, da če napr. se v tej smeri ne bo nič odvilo dalje, zakaj se mi potem mora to dogajat? Sej bi me lahko ta "zadeva" pustila pri miru in bi bilo ok. Ne pa, da sem tako zagledana in potem nesrečna na koncu :'(
Le kdo bi razumel življenje... ::)
Bom pa še poročala, kako in kaj bo. Sem pa mega dvomljivec.

Mi sicer lahko hitimo, prehitimo pa itak nič, samo z glavo v zid butamo, če na silo želimo nekaj za kar še ni čas.
Saj ko kuhaš čaj tudi počakaš, da je voda primerno topla a ne? A si poskusila kdaj z mlačno vodo, rata ena brozga, ki ni užitna.
Tako je tudi z ljubeznijo, če hočeš nekaj na pol, potem kar skoči v to mlakužo.

Če si pripravljena malo počakat, da se voda segreje, boš imela pa lahko pravo čajanko, tudi s piškotki  ;)

Kar ne razumem, je to, da če napr. se v tej smeri ne bo nič odvilo dalje, zakaj se mi potem mora to dogajat? Sej bi me lahko ta "zadeva" pustila pri miru in bi bilo ok.

Zadeva te pa ne pusti pri miru, ker ti s stalnim razmišljanjem o njej vso svojo energijo pošiljaš vanjo in jo oživljaš in umetno ohranjaš pri življenju.
Zakaj se ti dogaja: da boš znala ceniti razliko, ko se ti bo dogajala tista prava.

Sam fajn se imej, pa brez panike.  :-*