Author Topic: kaj delajo narobe moški pri sexu  (Read 34254 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: kaj delajo narobe moški pri sexu
« Reply #75 on: May 12, 2010, 09:12:09 AM »
Ha Andres, mislim da smo ženske bolj vešče in seznanjene kakor vi moški  ;D
V končni fazi, zakaj pa tako črno gledaš, če nebi potreboval eden drugega se ziher nebi sukali okol, lahko si tudi priznaš.....V objenu drage/ga smo pa čusto drugi, o manipulacijah - to pa je druga tema....ni vse za v isti koš, pri svojh letih bi to lahko vedel/i. Iskušnje so pa itak od primera do primera različne zato ni za posploševat  :-*

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #76 on: May 18, 2010, 11:50:25 AM »
Ja v tistem postu je že nekaj resnice, čeprav je zadeva generalizirana in stereotipna.
Ampak te stvari so vedno plod realnosti.

Po mojih izkušnjah je dobro dajat in potem ti bo tudi vrnjeno in ne venomer samo zahtevat, ker to ustvarja "negativno enegijo".
Ampak, če že uporabimo ta primer oralnega sexa, meni osebno je oralno zadovoljevanje ženske zelo prijetno in vzbruljivo opravilo, že samo zaradi njenih reakcij... ampak če moj penis vidi njeno ustno votlino samo kadar zeha, me seveda čez čas tudi mine njo zadovoljevati.

Kaj naj rečem, treba je najt človeka, ki glede sexa isto razmišlja kot ti. Če ne laufa pač na laufa, do neke mere se da prilagodit, ampak samo do neke mere...
« Last Edit: May 18, 2010, 11:53:58 AM by Anonymous »

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #77 on: May 18, 2010, 01:10:46 PM »
ja bojan, se strinjam s teboj. vedno je potrebno, da prejmeš in daš. vedno se da najti kakšna skupna pot in se mi zdi, da je tudi srž problema, da se ljudje premalo pogovarjajo o tem. ja, saj na začetku je zoprno o tem govort, samo če ne poveš, kaj hočeš in česa nočeš, potem je prav nesramno in nesmiselno pričakovat od tipa, da bo vedel, kaj ti paše. Jaz zelo spoštujem tiste moške, ki si drznejo vprašati žensko, kaj naj naredijo, da jim bo pasalo. Seveda osnove vsi poznamo, samo vsak ma svoje malenkosti in ugodnosti. Da pa govorimo, da so samo moški krivi... to je pa popolnoma krivično! Tudi ženske s(m)o krive, tako da babe, dejte kdaj pa kdaj povedat, kako vam paše, deci dejte to upoštevat, vsi skupi pa NE smemo bit sebični in mislit samo na svoj užitek. seks je za to, da OBA uživata.
9ZK 674

Anonymous

• Guest
« Reply #78 on: May 18, 2010, 01:34:16 PM »
Kaj naj rečem, treba je najt človeka, ki glede sexa isto razmišlja kot ti. Če ne laufa pač na laufa, do neke mere se da prilagodit, ampak samo do neke mere...

Veš Bojan življenje prinese take  in drugačne slike, s tem si pa ustvariš celoto, ne oporekam tvojemu razmišljanju, se strinjam s teboj, ali zob časa včasih ne dovoli določenih potez, zato kot je nekoč dodala Teja v nekem postu, pri svojih mladih letih, si nisem nikoli mislila, da se pri 50 lahko vsaki dan seksa, pa še kako lepo je, bolj intenzivno,dokler ne prideš do tam, tega niti ne veš.
S tem sem ti hotela samo povedat, vedno je nekaj kar ne vemo, izkušnje prinesejo svoje...
lepo se imej  :)

Anonymous

• Guest
« Reply #79 on: May 18, 2010, 02:07:31 PM »
ja kaj pa ko rečeš kaj bi rad, pa ti on zabrusi, da to se mu pa ne da  ???

Anonymous

• Guest
« Reply #80 on: May 18, 2010, 02:15:46 PM »
ja kaj pa ko rečeš kaj bi rad, pa ti on zabrusi, da to se mu pa ne da  ???
hja, menjaš moškega  ;D

Kar se tiče zgornje anonimke, vsekkaor verjamem, da se spremeniš skozi čas in res ne mislim, da vse vem.
Sem pa mnenja, da je pač potrebno tudi pre sexu najt kompatibilnega partnerja in če ne laufa ne laufa.

Jaz sem bil kratek čas skupaj z eno zelo atraktivno punco, in ko rečem zelo, mislim ZELO.
Ampak ko je prišlo do sexa, mi to ni nič pomagalo, ker se praktično ni premaknila. Poleg tega pa ni želela fafat. Tak da mi vse ostalo ni nič pomagalo.  ;D
Jaz recimo ne morem brez oralnega sexa, ne gre enostavno, to je čista osnova spolnosti, o tem sploh ne debatiram.  Sex in orala, to je kot Kekec pašteta in polbeli kruh. Eno ne gre brez drugega in pika. Vsaj pri meni ne.

Je pa potem zelo bedasta situacija, ko se s kom ujameš izven postelje, ti je privlačen, zanimiv... a ne laufa med rjuhami.
Dilema nastane, a naj koga s komer se tako razumem res zapustim ker, npr. ne mara oralnega sexa?
Hja... pri meni je podgovor pritrdilen, ker vem, da bi me sčasoma to vedno bolj frustriralo.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #81 on: May 18, 2010, 02:16:19 PM »
No to je bil od mene reply.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #82 on: May 18, 2010, 02:21:02 PM »
 ;D Bojan ti me vedno znova nasmeješ, tale kekec pašteta in polbeli kruh  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Anonymous

• Guest
« Reply #83 on: May 18, 2010, 02:28:24 PM »
Enim spolnost pomeni veliko, drugim manj, vsekakor pa je pomembna, ker to je pika na i vsakega odnosa, kjer sta partnerja lahko najbolj intimna.
Nek psiholog je dejal, če sex štima je le 10 % odnosa, če pa ne,  postane 90 % težave v odnosu. Jaz se lahko s tem strinjam.

Spolnost je tisti segment, kjer preko sebe ne moreš, oz. ne moreš se prilagajat. Je ali pa ni. Na vseh drugih področjih lahko razumsko sklepaš in se kljub vsemu prilagajaš, tudi če ti vse 100 % ne paše, lahko dopustiš, da imata različne poglede na kakšno stvar. Pri spolnosti - vsaj pri meni - ne gre.

Anonymous

• Guest
« Reply #84 on: May 18, 2010, 07:06:39 PM »
Enim spolnost pomeni veliko, drugim manj, vsekakor pa je pomembna, ker to je pika na i vsakega odnosa, kjer sta partnerja lahko najbolj intimna.
Nek psiholog je dejal, če sex štima je le 10 % odnosa, če pa ne,  postane 90 % težave v odnosu. Jaz se lahko s tem strinjam.

Spolnost je tisti segment, kjer preko sebe ne moreš, oz. ne moreš se prilagajat. Je ali pa ni. Na vseh drugih področjih lahko razumsko sklepaš in se kljub vsemu prilagajaš, tudi če ti vse 100 % ne paše, lahko dopustiš, da imata različne poglede na kakšno stvar. Pri spolnosti - vsaj pri meni - ne gre.

Ne bi znala povedat bolje ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #85 on: May 18, 2010, 08:41:25 PM »
No to je bil od mene reply.

Sem mislil, da je bilo od mene. :D :D

Andres

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #86 on: May 18, 2010, 10:35:43 PM »
ja, lahko iz lastnih izkušenj potrdim, da ko seks štima, da ne predstavlja velilk del zveze, ko gre pa narobe..  takrat se pa ustavi. jaz sem vedno direktna in tudi povem, da pričakujem kar nekaj. če to ne štima, spokam kufre, tako kot bojan. zakaj bi se mučila in vztrajala pri nečem, ko pa vem, da mi ne bo prineslo zadovoljstva. samo še bolj zafrustrirana in nesrečna bom, ob meni pa še vsi ostali. rajši rečem adijo in je srtvar rešena. se ni zgodilo enkrat, da sem zaradi (ne)seksa tipu rekla adijo. žal, tako pač je. poznam tudi kar nekaj ljudi, ki delujejo na ta princip, pa jim ni prav nič hudega.  :)
9ZK 674

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #87 on: June 06, 2010, 12:03:48 PM »
Kaj rabimo pri sexu ali ne rabimo. Brez česa ne gre in s čim funkcioniramo. Osnova in namen sexa je pa zmeraj ena vse ostalo pa je pole poperček. Osnova je zadovoljit svojo notranjost in s partnerjem si izmenjat energijo, ki se pri tem sprošča. Saj sex je pomemben del življenja, ki nam daje moč in energijo. Po študijah tudi je znano, da je velik vir zdravja.

Za doživetje tega pa ne rabiš nobenega fetiša nobene predigre, enostavno si energetsko povezan in v trenutku si lahko v objemu veličastne energije. Življene dveh je lahko cela prdigra in priparva. Seveda vse ostalo pa je ku sn na začetku reku poprček igrca al pa fetiš. Tu pa je treba upoštevat partnerjeve želje. Če bi reku v kolikor vse štima in je v odnosu vlada zaupanje potem tudi take stvari niso več problem.

hehehehe toliko za zsdej makaroni me čakaju na mizi :) :) :) :)

Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #88 on: June 06, 2010, 02:22:23 PM »
Če bi reku v kolikor vse štima in je v odnosu vlada zaupanje potem tudi take stvari niso več problem.

Kako lepo povedano, ali včasih deluje da štima pa ne, čas napravi različne situacije, zato nikjer ni sigurno, pri enemu tako pri drugemu drugače, torej ni za posploševat...različni ljudje različne izkušnje, nekateri vedo kaj bi radi, a si tega ne upajo napraviti koraka naprej, ker nimajo moči ali pa jih kaj drugo ovira......... ::)