Author Topic: kaj za vas seksi ? naprimer kaj najprej opazite pri ženski , moškemu .....  (Read 20736 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
EGERGETSKI POGUM, JAZ TEMU PRAVIM
TISTI PRISTOP ZAUPANJA,DA JA NE POBEGNEŠ PREČ

Anonymous

• Guest
vedno je PRAVA  ;)  >:D

Anonymous

• Guest
verjetno je res, za tiste,ki nimajo zahtev in pomislekov ;D

Anonymous

• Guest
 ;D, Živjo,Z leti se sighurno spreminja občutek predaje,smisel do moških,opažam tudi pri sebi.
Opazovanje in popuščanje zahtev v iskanju tega,onega,izbrati nekoga iz množice osamelcev,res pravi zanimiv hobi nastane ;D Ker je človek višje razvito bitje,zato ima tudi svojo kulturo osvajanja.
Čeprav je v tem transu"osvajanja lažje ali težje zahteven,se nikakor ne more enačiti s spontanim nagonom živali ;D ZačutitI streljanje,magnet oči,brez kontrolorjev bližine takrat(ima vsak oči okrog riti in glave) :P

Anonymous

• Guest
EGERGETSKI POGUM, JAZ TEMU PRAVIM
TISTI PRISTOP ZAUPANJA,DA JA NE POBEGNEŠ PREČ

Valjda mora biti več kot en vzrok, da moški pobegne preč... V tem primeru ga je treba iskati tudi pri ženski, ne pa tako kot ve rade delate v primerjavi z materjo, mladostjo ipd.  Hallo. tudi descu kriteriji rastejo in vsaka ni več dobra, četudi sama zase misli, da je najboljša. 

Andres

Anonymous

• Guest
Mene zanima , kot marsikoga tudi tu , kako začutiš da je oseba prava - oziroma kako veš da je ravno ona ta . Se zgodijo naključja , da se večkrat srečata , ali sam pogled , ki te pretrese in enostavno veš da je to to ?  ali je to , da se osebi srečata po naključju po več letih , ali da se srečujeta neprestano in gresta napirmer po cesti en mimo drugega energetske zadeve ? usoda ? naključje ? ali se lahko nenadoma razvje ljubezen ? simpatija ? pa čimveč odg pričakujem in razmišljanja ;)

Anonymous

• Guest
vsaka oseba je v tistem trenutku prava - če se tako izrazim-v kozmične, karmičnem itd...smislu. Osebe se srečamo, da se nekaj naučimo drug od drugega. Tako jaz to razumem - v tisto samo ena prava ljubezen v enem življenju - to je holivud-bolivud  :D

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
Mene zanima , kot marsikoga tudi tu , kako začutiš da je oseba prava -

Ma kako tu ni pravila in je odvisno od človeka do človrka. Seveda prvi pogled je zelo pomemben in prvi znaki ko se kemija vključi. je pa potem zelo odvisno kako se zadeve naprej odvijajo. Kolko zadržkov ma vsak v sebi. Kako posameznik pristopi k osebi. Tu bi astrologi več zneli povedat. Je pa dejstvo ko si želimo oziroma iščemo partnerstvo pošiljamo določeno energijo v vesolje vonj se spremeni in seveda kemija celega telesa. Celo videz se spremeni. In seveda kot vedno pravim če ne pogledaš za vogal nikoli ne veš če te za vogalom sreča čaka. Nadaljni koraki po prvem stiku pa so zelo pomembni in tu naredimo zelo veliko napak. In temu se reče da zaljubljenost nima ne oči in ne ušes. To pa pride ker sami tako hočemo. Večino primeru na zavednem v nekaterih pa na nezavednem področju.

V teti praviju da smo vssi energija in smo vsi kreatorji in sami si kreiramo partnerski odnos in nihče drugi.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Theta Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
1. Mocan Mars2. Kaj Skorpionskega vpliva  ;D
3. Glas
4. Rahlo neobrit  ::)
5. In da skuha dobro kavo  :P
6. Ter dosti energije   ;D
7. Da vedno prikima in odgovori: Da, da imas prav.  :D

Moja srecna sedmica.  >:D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Anonymous

• Guest
Mislim, da je seksapil samo v energiji, ne v telesnih značilnostih.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Mislim, da je seksapil samo v energiji, ne v telesnih značilnostih.

Za mene je pomembno kaj primem v roke in kaj vidim. Nisem zastonj Bik.  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Anonymous

• Guest
Čisto odvisno.......če mi oseba prihaja nasproti od relativne oddaljenosti, potem je to postava; če je oseba že blizu, potem pa nasmeh (če se smeji), oči, roke.......... Če mi oseba kaže hrbet, potem najprej opazim stvari, ki so na zadnji strani telesa.  :P

Hmmmmm, seksi je pa lahko nasmeh, iskrive oči, glas, energija, ki jo oseba oddaja,.....

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
aja, pa to sem bila jaz :D
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Anonymous

• Guest
Odvisno, v kakem stanju razpoloženja sem. Lahko me v ekstazo spravi že njegov stil vožnje, lahko se omehčam šele pri tretjem kozarcu refoška, ko ga drgnem pod mizo z nogami in pozorno spremljam njegov pogled.

Lahko me napali samo en njegov pogled, lahko samo en stavek.

Anonymous

• Guest
Ženska v krilu, je vedno najbolj ženstvena, seksi in lušna, sploh pa če ima prečudovite noge.