Author Topic: kaj za vas seksi ? naprimer kaj najprej opazite pri ženski , moškemu .....  (Read 20204 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Afnanje se opazi zelo hitro, ali kar takoj. Afne torej lahko to gonijo pri mladičih, pri nas, torej tistih, ki imamo nekoliko več prakse, se to ne da več. Ravno tako se s to isto prakso uvidi kdaj ženska igra in kdaj ne.  Ne le v postelji.

Anonymous

• Guest
važn ne interes, naklonjenost, ne pa se iz tega norčevat ali podjebavat, testirat,blablabla
pazi nase ;D

Anonymous

• Guest
Sam ok . Dajmo se mal bolj opredelit . Kaj so konkretno afte ?

Anonymous

• Guest
ups afne hihihihi sem se mal zatipkal  ::)

Anonymous

• Guest
Afte so oblika psihosomatske bolezni. Pojavljajo se kot gnojne pike v ustni votlini. :P

Anonymous

• Guest
afne* je verjetno mislil reči.....tiste punce al kaj so... >:D

Anonymous

• Guest
zakva pa so res psihosomatske ? kaj to pomeni ?

Anonymous

• Guest
Da nastanejo zaradi psihične obremenjenosti. Kot npr. čir na želodcu ...

Anonymous

• Guest
Zgleda , da sem jaz podvržena psihosomatskim boleznim , ker sem zadnje čase pod resnim štresom . Se bom morala naučit sprostit .

Anonymous

• Guest
zdej pa k temi , da ne bomo out ;)  >:D :-*

Anonymous

• Guest
Pri moškemu so vsekakor seksi široka ramena.

Anonymous

• Guest
pa ni sam to. odvisno je ,kako je zenska nagnjena, ali isce bolj maskularne tipe, po defoltu že dominantne, potem bo vedno dala prednost kontrukciji, če pa išče, je nagnjena k bolj čutnim, šibkejšim in ne razvpitim moskim, potem ji bo oko zevalo bolj za pridobitnistvo in podobno; mislim, da ni določeno, vse je v momentu navdiha" ang:

Anonymous

• Guest
Mene že od nekdaj privlačijo "konkretnejši" moški ...

Anonymous

• Guest
haa, predrzni in originalni, haaaa ;D
muholovci ang:

Anonymous

• Guest
Kaj pa vam moškim ? Kaj je seksi čist tko suha - anoreksična ženska al normalna mogoče s kakšo kilco več ?