Author Topic: Theta zdravljenje na daljavo  (Read 88915 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Theta zdravljenje na daljavo
« Reply #75 on: January 19, 2009, 08:40:36 AM »
Jaz sem v času večernega  zdravljenja spala

Včeraj mi je Goga že popoldan naredila zdravljenje in poslala moj virus v božjo luč in mi dala imunost.
V glavnem danes vročine več ni. Počutim se dobro. Iz nosa ne teče več. Tako da se še danes malo pocrkljam in bo vse Ok
Je pa res, da sem se zbudila z hepresom pod nosom in na ustnici, ampak zdaj bom tole že zmogla tudi sama odpraviti.
Zgleda da je določena stvar tako trdovratna, da se lahko tudi vrne, sem že pobrskala po prepričanjih in grem na delo.

Goga, miljonkrat hvala  :-* :-* :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #76 on: January 19, 2009, 08:50:19 AM »
Če čisto tako simbolično pogledam, je to že končna faza zdravljenja. Zdaj je tisto od znotraj prilezlo na plano, se postvailo na ogled in je pripravljeno, da odide, takoj ko to požegnaš. ;) Tako, da superca Tea :-* :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #77 on: January 19, 2009, 09:32:28 AM »
Hvala Nena  :-*

Verjamem, da jutri tudi od herpesa ne bo nič več ostalo.  ;)
www.Astro-Star.net

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #78 on: January 19, 2009, 09:34:44 AM »
Drsga Tea,

Viroze in vsa virusna oboljenja so povezana z lastnim sprejemanjem in vrednostjo. Ko se dobro počutimo v lastni koži, smo imuni na viruse. Virus ima enaka prepričanja kot gostitelj, zato se privlačita. Če imaš kakšno stranko, ki se nikakor ne more znebiti virusa, je najbolje, da greš v njen osebni prostor in se z virusom pogovoriš. Ali pa se znebiš virusa s točno določenim tonom, ki ti ga da kreator v povezavi s šesto ravnjo Zakona zvoka. Virusu lahko celo pošlješ božansko ljubezen, ki ga potem tako spremeni, da zato zapusti telo. Lahko tudi ukažeš, da se virus tako spremeni, da je v harmoniji s telesom ali pa ukažeš telesu, da je v idealnem ravnovesju in potem izboljšaš imunski sistem. Stranki lahko spremeniš tudi prepričanja, ki privlačijo viruse v njeno življenje in s tem istočasno mutiraš virus, da mu ni potrebno več napadati nekoga, da bi preživel in ga s tem spremeniš v neškodljivo obliko gostitelju.

Upam, da sem ti s tem kaj pomagala.

Danes lahko ponovno vodim skupinsko zdravljenje. Je v redu, če je ob 21:00?

:-* Goga

Tole verjtno velja tudi zame.
Nikakor in nikakor nisem boljše. Ne vem,če sem že bila kdaj v življenju bolj bolna.
Antibiotiki ne primejo, zdaj mi grozijo celo z nekimi puktacijami sinusov in kaj jaz vem,kaj še.

Tole je treba odgnat. Se pa najdem v tvojem opisu, Goga. Treba si je marsikaj očistit pri sebi. In strah me je,ker ne znam še tega, oz ne zaupam si.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #79 on: January 19, 2009, 09:48:44 AM »
Drsga Tea,

Viroze in vsa virusna oboljenja so povezana z lastnim sprejemanjem in vrednostjo. Ko se dobro počutimo v lastni koži, smo imuni na viruse. Virus ima enaka prepričanja kot gostitelj, zato se privlačita. Če imaš kakšno stranko, ki se nikakor ne more znebiti virusa, je najbolje, da greš v njen osebni prostor in se z virusom pogovoriš. Ali pa se znebiš virusa s točno določenim tonom, ki ti ga da kreator v povezavi s šesto ravnjo Zakona zvoka. Virusu lahko celo pošlješ božansko ljubezen, ki ga potem tako spremeni, da zato zapusti telo. Lahko tudi ukažeš, da se virus tako spremeni, da je v harmoniji s telesom ali pa ukažeš telesu, da je v idealnem ravnovesju in potem izboljšaš imunski sistem. Stranki lahko spremeniš tudi prepričanja, ki privlačijo viruse v njeno življenje in s tem istočasno mutiraš virus, da mu ni potrebno več napadati nekoga, da bi preživel in ga s tem spremeniš v neškodljivo obliko gostitelju.

Upam, da sem ti s tem kaj pomagala.

Danes lahko ponovno vodim skupinsko zdravljenje. Je v redu, če je ob 21:00?

Tole verjtno velja tudi zame.
Nikakor in nikakor nisem boljše. Ne vem,če sem že bila kdaj v življenju bolj bolna.
Antibiotiki ne primejo, zdaj mi grozijo celo z nekimi puktacijami sinusov in kaj jaz vem,kaj še.

Tole je treba odgnat. Se pa najdem v tvojem opisu, Goga. Treba si je marsikaj očistit pri sebi. In strah me je,ker ne znam še tega, oz ne zaupam si.

oj

jaz sem bila včeraj tako slaba, da nisem sama zmogla v theto, zato sem poprosila Gogo. Iza in Nena na katero se sicer obračam na pomoč sta bili na delavnici.  :D
Včasih je fajn, da se prepustimo, da nas nekdo pocrklja tozadevno.

Jaz sem danes sicer že zdrava, sem pa dobila "navodilo" od zgoraj počivat. Zato ti predlagam, da se obrneš na eno izmed punc tukaj, verjamem, da bo tvoja težava odpravljena na mah.
Škoda da se nisi vsaj prijavila na skupinska zdravljenja zvečer. Prejšnji teden sem ga vodila jaz, zdaj pa Goga že nekaj zapovrstjo.

Veš kaj ..... antibiotik je samo začasna rešitev, tudi če bi ti prijel. Virus ostane in ob prvi priliki spet napade. Pa tudi kakršnekoli zdravniške umetelnosti so samo tisti čas lahko kao v pomoč. Na dolgi rok s tem ne narediš nič. V glavnem so to flajštri na gnojno rano, če se lahko metaforično izrazim.

Po moje je dobro, da gremo v vzrok, kot praviš. Tud če je včasih lahko na prvi pogled malce neprijetno. ;)

Obrni se na Thetke ...............

En zdravilen objem  :-*
 ang:

www.Astro-Star.net

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #80 on: January 19, 2009, 09:51:09 AM »
Ja,tudi meni je žal, ker sem zamudila.
Ah, za tablete tako ali tako vemo,ne? Da to ni rešitev.

Treba je iti vase in razčisiti, ni druge.

Bom pa lepo prosila katero od punc tukaj,ja.

Objem vsem!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #81 on: January 19, 2009, 09:55:03 AM »

Objem vsem!

Aja, še tole. Nabavi si v lekarni kalcij. Izo pa lahko prosiš za zate kakšen ustrezen kristal za ta prehod tvojega očiščevanja.  ;)

:-*
www.Astro-Star.net

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #82 on: January 19, 2009, 10:02:24 AM »
Zakaj pa kalcij?

Sory,radovedna... ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #83 on: January 19, 2009, 10:12:00 AM »
Zakaj pa kalcij?

Sory,radovedna... ;)

Znanstveno je dokazano, da je 150 bolezni povezano s pomanjkanjem kalcija.

Sicer pa vtipkaj na iskalnik Kalcij in boš sama prebrala o vsem  ;)

Je pa bistvenega pomena za PH organizma, in seveda nujno potreben ko se gremo čiščenja in spremembe
www.Astro-Star.net

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #84 on: January 19, 2009, 10:13:31 AM »
A res ali kaj? Prvič slišim.
O,hvala..spet nekaj novega.
Hehe.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #85 on: January 19, 2009, 10:46:44 AM »
Goga, a sicer si me čutila v skupini?

Hvala Goga!  ang:
Darchi

Sem te čutila, brez skrbi. Gabi pa ni potrebovala zdravljenja, tako sem začutila.

Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #86 on: January 19, 2009, 10:54:53 AM »
Jaz sem v času večernega  zdravljenja spala

Včeraj mi je Goga že popoldan naredila zdravljenje in poslala moj virus v božjo luč in mi dala imunost.
V glavnem danes vročine več ni. Počutim se dobro. Iz nosa ne teče več. Tako da se še danes malo pocrkljam in bo vse Ok
Je pa res, da sem se zbudila z hepresom pod nosom in na ustnici, ampak zdaj bom tole že zmogla tudi sama odpraviti.
Zgleda da je določena stvar tako trdovratna, da se lahko tudi vrne, sem že pobrskala po prepričanjih in grem na delo.

Goga, miljonkrat hvala  :-* :-* :-*

Prosim, Tea. Zato smo tu, da si pomagamo, kajne. Glavno, da si v redu. S herpesom pa kar na oštro, ker je po Vianino eden najbolj nesramnih virusov.

www.theta.si
DZK 519

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #87 on: January 19, 2009, 10:58:41 AM »

Objem vsem!

Aja, še tole. Nabavi si v lekarni kalcij. Izo pa lahko prosiš za zate kakšen ustrezen kristal za ta prehod tvojega očiščevanja.  ;)

:-*

Draga Škorpijonka,

Kristala, ki pomagata pri boleznih, pri katerih ti primanjkuje kalcija sta amazonit in sodalit. Pri odstranjevanju virusov iz telesa pa je priporočljiv aventurin. Če ti je v pomoč, virusi vedno imajo enaka negativna prepričanja kot mi in ko jih pri sebi podelaš, virus zapusti tvoje telo. Če boš še kaj potrebovala, sem ti na razpolago.

Objem,
Goga
www.theta.si
DZK 519

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #88 on: January 19, 2009, 11:25:36 AM »
Tudi jaz se zahvaljujem za zdravljenje. Čutila sem mravljinčenje po telesu.
So morda sodelovali trije moški TH praktiki (eden si pušča brado rast- oblikovano, drugi nosi očala ali je v tej sliki imel sončna ali morda "vidi" in igra kitaro in tretji je mlajši). Videla sem tudi žensko z dolgimi, rahlo valovitimi svetlimi lasmi, druga je imela tudi dolge, ravne lase. Drgi so bili zamegljeni. In že drugič sem videla živa drevesa, ki so se dvignila od tal in odhajala. Ah, pa še marsikaj je bilo. Kaj je to pomenilo v povezavi z zdravljenjem, nevem. Sem pa pošiljala ljubezen v svet, naravi, vsem ljudem, otrokom, vsem TH praktikom za pomoč.
Hvala. :-*

Z ljubeznijo ang:
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #89 on: January 19, 2009, 11:53:08 AM »
Goga, a sicer si me čutila v skupini?

Hvala Goga!  ang:
Darchi

Sem te čutila, brez skrbi. Gabi pa ni potrebovala zdravljenja, tako sem začutila.

Hvala Goga. Imam nek vzorec, da ko mi nekaj uspe ali pridobim nekaj samozavesti, pride test. Danes so se mi od jutra dogajale zelo čudne zadeve (razsula se mi je ogrlica iz roževca, začasno so mi odpovedale zavore pri avtu, sprednje avtomobilsko steklo se ni in očistilo, zmanjkalo je elektrike, ... da ne naštevam naprej.

Hvala!!!
Darchi