Drsga Tea,
Viroze in vsa virusna oboljenja so povezana z lastnim sprejemanjem in vrednostjo. Ko se dobro počutimo v lastni koži, smo imuni na viruse. Virus ima enaka prepričanja kot gostitelj, zato se privlačita. Če imaš kakšno stranko, ki se nikakor ne more znebiti virusa, je najbolje, da greš v njen osebni prostor in se z virusom pogovoriš. Ali pa se znebiš virusa s točno določenim tonom, ki ti ga da kreator v povezavi s šesto ravnjo Zakona zvoka. Virusu lahko celo pošlješ božansko ljubezen, ki ga potem tako spremeni, da zato zapusti telo. Lahko tudi ukažeš, da se virus tako spremeni, da je v harmoniji s telesom ali pa ukažeš telesu, da je v idealnem ravnovesju in potem izboljšaš imunski sistem. Stranki lahko spremeniš tudi prepričanja, ki privlačijo viruse v njeno življenje in s tem istočasno mutiraš virus, da mu ni potrebno več napadati nekoga, da bi preživel in ga s tem spremeniš v neškodljivo obliko gostitelju.
Upam, da sem ti s tem kaj pomagala.
Danes lahko ponovno vodim skupinsko zdravljenje. Je v redu, če je ob 21:00?
Goga
Tole verjtno velja tudi zame.
Nikakor in nikakor nisem boljše. Ne vem,če sem že bila kdaj v življenju bolj bolna.
Antibiotiki ne primejo, zdaj mi grozijo celo z nekimi puktacijami sinusov in kaj jaz vem,kaj še.
Tole je treba odgnat. Se pa najdem v tvojem opisu, Goga. Treba si je marsikaj očistit pri sebi. In strah me je,ker ne znam še tega, oz ne zaupam si.
oj
jaz sem bila včeraj tako slaba, da nisem sama zmogla v theto, zato sem poprosila Gogo. Iza in Nena na katero se sicer obračam na pomoč sta bili na delavnici.

Včasih je fajn, da se prepustimo, da nas nekdo pocrklja tozadevno.
Jaz sem danes sicer že zdrava, sem pa dobila "navodilo" od zgoraj počivat. Zato ti predlagam, da se obrneš na eno izmed punc tukaj, verjamem, da bo tvoja težava odpravljena na mah.
Škoda da se nisi vsaj prijavila na skupinska zdravljenja zvečer. Prejšnji teden sem ga vodila jaz, zdaj pa Goga že nekaj zapovrstjo.
Veš kaj ..... antibiotik je samo začasna rešitev, tudi če bi ti prijel. Virus ostane in ob prvi priliki spet napade. Pa tudi kakršnekoli zdravniške umetelnosti so samo tisti čas lahko kao v pomoč. Na dolgi rok s tem ne narediš nič. V glavnem so to flajštri na gnojno rano, če se lahko metaforično izrazim.
Po moje je dobro, da gremo v vzrok, kot praviš. Tud če je včasih lahko na prvi pogled malce neprijetno.

Obrni se na Thetke ...............
En zdravilen objem