Danes ste bili pa pridni. Kar zajeten seznamček.
Takole ... Hvala za zdravljenje Nena. Pripravila sem se že ob 20:50h in bila do 21:40h. (štopala me hči, ker mi želela nekaj povedat, a ni želela motit

)
Pa še moj povzetek po "slikah".
-videla sem belo spalno srajčko, glave ne. Sklepam, da je ta slika pomenila otroka (belina), ki teka bosih nog po hodniku. To je prva osbica iz tega sklopa
-radovedni deček (morda štirih let, tu nekje), z dolgimi trepalnicami, nenavadno, navzdol oblikovanih vek, svetlo rjavih, rahlo valovitih las, svetlejših očk (nevem ali modrih ali sivih, ...) se je s prstki oprijemal nečesa, kar ni segel in se želel dvigniti
-zopet dolgolasa ženska, ki je obračala hrbet, kot da se je zadeva ne tiče
-temnolas moški, rahlo valovitih las je v transformaciji, se spreminja iz bubona v metulja, a se delno upira in upočasnjuje postopek. Z njim je St.Germain in mu pomaga skozi to obdobje. Ob njem je tudi mala, mila postavica- ženska, ki ponazarja račko, da kar naprej nekaj gaga, a v resnici, sta zelo povezana.
-neka ženska si je zdravila matrnico, začutila sem neprijetno "puljenje" in ko je to minilo, sem začutila plod. Je zanosila ali prav kmalu.
-mlad par zdravil odnos, je še v temi, a ljubezen je tu
-nekdo (?) imela sem močno, podobno krču, bolečino na levem zatilju proti lopatici
... kljub temu, da sem želela čimprej vse zabeležit, se več ne spomnim
Beležila kolikor sem ujela. Morda se kdo najde v opisu "slik".
-meni je malo bolje
Nena hvala še enkrat.

Neely18