Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelska sporočila

<< < (54/68) > >>

Nena:

--- Quote from: neely18 on August 11, 2009, 02:56:16 PM ---NADANGEL MIHAEL
Ne pozabite, kdo ste

Ste močen, ljubeč in ustvarjalen Božji otrok. Nadvse ste ljubljeni. Stopam ob vas, vas varujem in ščitim.

--- End quote ---

Hvala, hvala :-* ang:

Tea:

--- Quote from: neely18 on August 11, 2009, 02:56:16 PM ---NADANGEL MIHAEL
Ne pozabite, kdo ste

Ste močen, ljubeč in ustvarjalen Božji otrok. Nadvse ste ljubljeni. Stopam ob vas, vas varujem in ščitim.

--- End quote ---

Jaz sem prebrala zdajle, torej velja to zame danes
Hvala Nely in Mihael
 ang:

Jane:
Jaz sem tudi šele zdaj prebrala, ma super vedeti, ravno rabim to danes  :-*

neely18:
Prosim Nena in Tea.  :-* Me veseli, da je sporočilo v pravem trenutku in da je doseglo namen.  ;)

SPOROČILO malo drugače danes ...  ;)
Danes se zazrite v zvezde, saj vas tam čakajo odgovori. Bodite pozorni. Zvezda. Sreča je na vaši strani. Vse se jasni. V tišini prisluhnite svojem dihu. Bel konj ob slapu in bela vilina s "škrnicljem" v roki.  :-* ang:
(prevod: odprite ponosno srce za sprejemanje v mirnem duhu, brez dvoma  ;) )

taja6:

--- Quote from: neely18 on August 12, 2009, 02:54:51 PM ---Prosim Nena in Tea.  :-* Me veseli, da je sporočilo v pravem trenutku in da je doseglo namen.  ;)

SPOROČILO malo drugače danes ...  ;)
Danes se zazrite v zvezde, saj vas tam čakajo odgovori. Bodite pozorni. Zvezda. Sreča je na vaši strani. Vse se jasni. V tišini prisluhnite svojem dihu. Bel konj ob slapu in bela vilina s "škrnicljem" v roki.  :-* ang:
(prevod: odprite ponosno srce za sprejemanje v mirnem duhu, brez dvoma  ;) )

--- End quote ---

če se bomo v nebo zazrli danes, bomo tudi meteorski dež videli  ;) in jutri menda  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version