Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelska sporočila
Nena:
--- Quote from: neely18 on August 11, 2009, 02:56:16 PM ---NADANGEL MIHAEL
Ne pozabite, kdo ste
Ste močen, ljubeč in ustvarjalen Božji otrok. Nadvse ste ljubljeni. Stopam ob vas, vas varujem in ščitim.
--- End quote ---
Hvala, hvala :-* ang:
Tea:
--- Quote from: neely18 on August 11, 2009, 02:56:16 PM ---NADANGEL MIHAEL
Ne pozabite, kdo ste
Ste močen, ljubeč in ustvarjalen Božji otrok. Nadvse ste ljubljeni. Stopam ob vas, vas varujem in ščitim.
--- End quote ---
Jaz sem prebrala zdajle, torej velja to zame danes
Hvala Nely in Mihael
ang:
Jane:
Jaz sem tudi šele zdaj prebrala, ma super vedeti, ravno rabim to danes :-*
neely18:
Prosim Nena in Tea. :-* Me veseli, da je sporočilo v pravem trenutku in da je doseglo namen. ;)
SPOROČILO malo drugače danes ... ;)
Danes se zazrite v zvezde, saj vas tam čakajo odgovori. Bodite pozorni. Zvezda. Sreča je na vaši strani. Vse se jasni. V tišini prisluhnite svojem dihu. Bel konj ob slapu in bela vilina s "škrnicljem" v roki. :-* ang:
(prevod: odprite ponosno srce za sprejemanje v mirnem duhu, brez dvoma ;) )
taja6:
--- Quote from: neely18 on August 12, 2009, 02:54:51 PM ---Prosim Nena in Tea. :-* Me veseli, da je sporočilo v pravem trenutku in da je doseglo namen. ;)
SPOROČILO malo drugače danes ... ;)
Danes se zazrite v zvezde, saj vas tam čakajo odgovori. Bodite pozorni. Zvezda. Sreča je na vaši strani. Vse se jasni. V tišini prisluhnite svojem dihu. Bel konj ob slapu in bela vilina s "škrnicljem" v roki. :-* ang:
(prevod: odprite ponosno srce za sprejemanje v mirnem duhu, brez dvoma ;) )
--- End quote ---
če se bomo v nebo zazrli danes, bomo tudi meteorski dež videli ;) in jutri menda ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version