Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelska sporočila

<< < (55/68) > >>

neely18:

--- Quote from: taja6 on August 12, 2009, 02:58:42 PM ---
--- Quote from: neely18 on August 12, 2009, 02:54:51 PM ---Prosim Nena in Tea.  :-* Me veseli, da je sporočilo v pravem trenutku in da je doseglo namen.  ;)

SPOROČILO malo drugače danes ...  ;)
Danes se zazrite v zvezde, saj vas tam čakajo odgovori. Bodite pozorni. Zvezda. Sreča je na vaši strani. Vse se jasni. V tišini prisluhnite svojem dihu. Bel konj ob slapu in bela vilina s "škrnicljem" v roki.  :-* ang:
(prevod: odprite ponosno srce za sprejemanje v mirnem duhu, brez dvoma  ;) )

--- End quote ---

če se bomo v nebo zazrli danes, bomo tudi meteorski dež videli  ;) in jutri menda  ;)

--- End quote ---

hm Tega pa jaz nevem. In kdaj naj bi to bilo?

taja6:

--- Quote from: neely18 on August 12, 2009, 03:01:18 PM ---
--- Quote from: taja6 on August 12, 2009, 02:58:42 PM ---
--- Quote from: neely18 on August 12, 2009, 02:54:51 PM ---Prosim Nena in Tea.  :-* Me veseli, da je sporočilo v pravem trenutku in da je doseglo namen.  ;)

SPOROČILO malo drugače danes ...  ;)
Danes se zazrite v zvezde, saj vas tam čakajo odgovori. Bodite pozorni. Zvezda. Sreča je na vaši strani. Vse se jasni. V tišini prisluhnite svojem dihu. Bel konj ob slapu in bela vilina s "škrnicljem" v roki.  :-* ang:
(prevod: odprite ponosno srce za sprejemanje v mirnem duhu, brez dvoma  ;) )

--- End quote ---

če se bomo v nebo zazrli danes, bomo tudi meteorski dež videli  ;) in jutri menda  ;)

--- End quote ---

hm Tega pa jaz nevem. In kdaj naj bi to bilo?

--- End quote ---

vsako leto avgusta se ponovi ta meteorski dež  ;)

http://www.delo.si/clanek/86180

nensi:
Očistite se, vseh strahov, nizkih energij, dogodkov iz preteklsti, ki vas obremenjujejo in vam ne dajo dihati, pa čeprav se tega zavestno mogoče niti ne zavedate.
Naredite inventuro in nepotrebno odpeljite na smetišče zgodovine.

Hvaležni si boste za to.
Dihajte in se nadihajte novih, svežih energij, svetlobe ki utira pot v prihodnost.

Srečno na potovanju.  ang:

sonce:

--- Quote from: nensi on August 13, 2009, 09:41:58 AM ---Očistite se, vseh strahov, nizkih energij, dogodkov iz preteklsti, ki vas obremenjujejo in vam ne dajo dihati, pa čeprav se tega zavestno mogoče niti ne zavedate.
Naredite inventuro in nepotrebno odpeljite na smetišče zgodovine.

Hvaležni si boste za to.
Dihajte in se nadihajte novih, svežih energij, svetlobe ki utira pot v prihodnost.

Srečno na potovanju.  ang:

--- End quote ---

Pisano meni na kožo.
Hvala  :-* ang:

taja6:
krasno sporočilo Nensi  :-*

vsem nam pisano na kožo, včasih bolj včasih manj, a vedno znova se je potrebno spomniti na to  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version