Author Topic: Angelska sporočila  (Read 78750 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Angelska sporočila
« Reply #90 on: May 29, 2009, 01:17:10 PM »
Niso rane tiste ki so pomembne, pomembno je tisto kar naredimo z njimi
Lahko jih celo življenje kažemo, objokujemo in se smilimo sami sebi in iščemo usmiljenje pri drugih.
Ko jih sprejmemo se iz njih naučimo in gremo močnejši dalje. Rane so zdravilo za našo dušo, čeprav se zdi to čudno.
Ko smo ranjeni se skozi rane očistimo in naša notranja lepota zažari še močneje.

(kanalizirano; Jezus)

To še kako drži. Hvala, Nensi.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #91 on: May 29, 2009, 09:52:32 PM »
Prosim Gaja, dopoldne sem meditirala in prosila Jezusa za sporočilo za ta čas in to je to.  :-*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #92 on: May 30, 2009, 12:49:39 PM »
MERLINA

Zmedeni ste in neodločni, kajti nimate dovolj informacij. Raziskujte ali se posvetujte s strokovnjakom, preden sprejmete končno odločitev.
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #93 on: May 31, 2009, 06:23:29 PM »
Lahko jih celo življenje kažemo, objokujemo in se smilimo sami sebi in iščemo usmiljenje pri drugih.
Ko jih sprejmemo se iz njih naučimo in gremo močnejši dalje. Rane so zdravilo za našo dušo, čeprav se zdi to čudno.
Ko smo ranjeni se skozi rane očistimo in naša notranja lepota zažari še močneje.

(kanalizirano; Jezus)

POzdravljeni!

mogoče bo zvenelo čudno,  na zgornji post bi prosila: kako se lahko ozdravimo in naučimo,  ne da bi se smilila sama sebi, a enostavno ne najdem poti, rane so, ostajajo, a hotela bi pozabiti, ne vem pa poti.
A mi lahko kdo pomaga in pove kako se lahko očistim in postanem močnejša in zažarim ob tem?

BY luana  ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #94 on: May 31, 2009, 06:40:58 PM »
Draga Luana,

Vsakdo najde svojo pot in ta je tista prava. jaz sem jo najprej našla s pomočjo angelov. Potem je v moje življenje prišla theta in me čisto prevzela. Od takrat delam vse z njo od A do Ž. Za moje pojme je theta najhitrejša in najbolj učinkovita pot, ampak če je kdo ne začuti, naj gre drugam, kjer bo zanj/o bolje. Vedela boš, ko boš našla to pot.

www.theta.si
DZK 519

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #95 on: June 01, 2009, 08:18:45 AM »

(kanalizirano; Jezus)

POzdravljeni!

mogoče bo zvenelo čudno,  na zgornji post bi prosila: kako se lahko ozdravimo in naučimo,  ne da bi se smilila sama sebi, a enostavno ne najdem poti, rane so, ostajajo, a hotela bi pozabiti, ne vem pa poti.
A mi lahko kdo pomaga in pove kako se lahko očistim in postanem močnejša in zažarim ob tem?

BY luana  ;)

Poskusi pogledati skozi časovno perspektivo, vedno se pa vprašaj o svojih čustvih ob tem:

ozri se vase in poglej, zakaj si v preteklosti dobila te izkušnje, ki so te ranile, kaj si se iz njih naučila, zakaj si jih rabila

kaj ti pomenijo v sedanjosti, zakaj se jih oklepaš, kako se počutiš, zakaj rabiš te občutke

kaj želiš v prihodnosti narediti s to izkušnjo
zakaj se je oklepaš, če jo predelaš kaj pa potem, te je strah kaj bo, se bojiš iti naprej, ker ne veš kaj je tam, kako bo ko stopiš v prazen prostor

Razišči te vidike, mogoče ti bo pomagalo, pa zadaj si odločen namen, da to res želiš storiti in potem ga ni razloga, da ti ne bi tudi uspelo.

Srečno  :-*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #96 on: June 01, 2009, 08:44:46 AM »
NOVI ZAČETKI

"Čas je za nove začetke. Lahko vam je predstavljen nov koncept, zamisel, podana ideja, nov izziv, ali pot kakršna koli sprememba na višji ravni, kot ste si kdaj zamislili. Glejte na situacije z višje perspektive, z ljubeznijo v srcu. Vejte, da ljudje k vam hodijo po nasvete, katere nudite nesebično. Bodite drugim Božja luč v temi."
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #97 on: June 01, 2009, 09:37:59 AM »
NOVI ZAČETKI

"Čas je za nove začetke. Lahko vam je predstavljen nov koncept, zamisel, podana ideja, nov izziv, ali pot kakršna koli sprememba na višji ravni, kot ste si kdaj zamislili. Glejte na situacije z višje perspektive, z ljubeznijo v srcu. Vejte, da ljudje k vam hodijo po nasvete, katere nudite nesebično. Bodite drugim Božja luč v temi."

to je pa sporočilo zate, ki ga potrjuje tvojih 555 postov, spremembe, novi začetki
srečno  :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #98 on: June 01, 2009, 02:51:20 PM »
Ob nas je ta teden Paramahansa Yogananda, ki pravi, da se vedno rajši odločite za miroljubno rešitev iz vsake situacije. Naj vam mir v duši prinese redno meditiranje ali ukvarjanje z jogo.

www.theta.si
DZK 519

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #99 on: June 01, 2009, 09:15:29 PM »

(kanalizirano; Jezus)

POzdravljeni!

mogoče bo zvenelo čudno,  na zgornji post bi prosila: kako se lahko ozdravimo in naučimo,  ne da bi se smilila sama sebi, a enostavno ne najdem poti, rane so, ostajajo, a hotela bi pozabiti, ne vem pa poti.

BY luana  ;)

Poskusi pogledati skozi časovno perspektivo, vedno se pa vprašaj o svojih čustvih ob tem:

ozri se vase in poglej, zakaj si v preteklosti dobila te izkušnje, ki so te ranile, kaj si se iz njih naučila, zakaj si jih rabila

kaj ti pomenijo v sedanjosti, zakaj se jih oklepaš, kako se počutiš, zakaj rabiš te občutke

kaj želiš v prihodnosti narediti s to izkušnjo
zakaj se je oklepaš, če jo predelaš kaj pa potem, te je strah kaj bo, se bojiš iti naprej, ker ne veš kaj je tam, kako bo ko stopiš v prazen prostor

Razišči te vidike, mogoče ti bo pomagalo, pa zadaj si odločen namen, da to res želiš storiti in potem ga ni razloga, da ti ne bi tudi uspelo.

Srečno  :-*

Ojla nensi hvala za post, prijazno s tvoje strani, na vprašanja pa bom poskušala odgovoriti, res pa da te rane niti niso tako dolga preteklost in mogoče niti ne vem še pravih odgovorov, moram se malo v sebe zazret, preštudirat mojo notranjost, nekaj jih že vem a ne ravno vseh, mislim da je v veliki meri strah, pred spremembami, mogoče negotovost, razočaranje in bog ti ga vedi kaj še?
Ali pa enostavno nisem še dovolj velika, da bi v sebi dobila odogvore in na žalost jih iščem drugje!
Skratka hvala vsem za trud!

by luana
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #100 on: June 02, 2009, 08:19:27 AM »
"Vzemite si čas za molk, tišino, mir, sprostitev v meditaciji, da se lahko povežete s svojimi vodniki in ali v naravi z vilami, samorogi in drugimi bitji. Dovolite jim, da vas vodijo, objamejo ljubeče in vas obdajo z lepoto, milostjo, sočutjem, ... Božjo svetlobo. Prepustite se njihovem zdravljenju in potovanju vase. Prepustite se njihovi energiji."

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #101 on: June 03, 2009, 09:20:30 AM »
NOVI ZAČETKI

to je pa sporočilo zate, ki ga potrjuje tvojih 555 postov, spremembe, novi začetki
srečno  :-*

joj Nensi to sporočilo sem pa spregledala. Hvala.  :-*
Pa veš, da sem o tem razmišljala tudi seama, glede na pretekle dni, tedne, mesece ...  ;)

Sporočilo Boginj za danes:

OSTARA
Plodnost

"Zdaj je primeren čas, da začnete z novimi projekti, pristopite k novim idejam in ustvarite nove okoliščine."

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #102 on: June 03, 2009, 03:37:37 PM »
Saj veš kako je, ko komu nasvete dajemo in s prstom kažemo smer, kamor mu predlagamo naj gre - s tremi prsti pa kažemo nazaj nase, v bistvu svetujemo sami sebi.

Ko berem svoje poste za leto nazaj vidim, da sem pisala tisto, kar sem takrat sama rabila.
Svetovanje drugim je najboljše delo na sebi.  :-*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #103 on: June 03, 2009, 07:43:03 PM »
Saj veš kako je, ko komu nasvete dajemo in s prstom kažemo smer, kamor mu predlagamo naj gre - s tremi prsti pa kažemo nazaj nase, v bistvu svetujemo sami sebi.

Ko berem svoje poste za leto nazaj vidim, da sem pisala tisto, kar sem takrat sama rabila.
Svetovanje drugim je najboljše delo na sebi.  :-*

Ja Nensi, vem.  ;) Zato pa upoštevam tudi sporočila namenjena drugim. Enako tudi pri vpogledih. To so koški mozaika, ki se počasi sestavljajo.

Ja. Tako je tudi pri meni.
Najbrž res. Zato pa tudi rada sodelujem takole, saj se s tem učim, marikaj spregledam in sem vedno za kakšen nauk bogatejša. Le oči in srce je treba imeti odprto.  ;)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #104 on: June 04, 2009, 12:51:08 PM »
ZADOVOLJSTVO
Bodite zadovoljni takšni, kakršni ste.

Pravi čas je, da izkusite zadovoljstvo, ki ga zaslužite. Sprejmite se taki, kakršni ste in si priznajte vse dobre lastnosti in darove, nato v tihem zadovoljstvo vdihnite. To okrepi vaš občutek blaginje in nase pritegnete ubrane okoliščine.