PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
jaz prosim
Jaz bi tudi eno morsko deklico...hvala, Tea
Quote from: Nena on August 04, 2009, 08:26:34 AMJaz bi tudi eno morsko deklico...hvala, Tea Ko boš danes manifestirala svoje želje, upanja in pričakovanja, si zavrti glasbo.Danes je tvoj dan za petje. Brundaj, poj, poslušaj glasbo ...........
Quote from: Tea on August 04, 2009, 08:37:03 AMQuote from: Nena on August 04, 2009, 08:26:34 AMJaz bi tudi eno morsko deklico...hvala, Tea Ko boš danes manifestirala svoje želje, upanja in pričakovanja, si zavrti glasbo.Danes je tvoj dan za petje. Brundaj, poj, poslušaj glasbo ...........A to je to?? Zdaj mi je jasno zakaj že od jutra nekaj prepevam..no bolj brundam Hvala, Tea
Prosim, še jaz. Hvala.
Jaz tudiiiii....hvala
Quote from: taja6 on August 04, 2009, 08:06:22 AMjaz prosim Sporočilo zateBodi pozorna na vse signale in vse informacije, ki jih dobivaš danesPa seveda tudi na svoje notranje vodstvo.
Quote from: Neska on August 04, 2009, 09:05:41 AMJaz tudiiiii....hvala Zate je skočila ven ista karta kot pri Taji. Danes imata nekaj skupnegaObe lahko pričakujeta pomembne informacije, spoznanja
hehe, potem nam večerno thetko lahko kar zapoješ
Quote from: Tea on August 04, 2009, 09:11:02 AMhehe, potem nam večerno thetko lahko kar zapoješ Pa bom res...da bo enkrat malo drugače...pa še, da denarnice in bančni računi zaplešejo zraven Me prav zanima kako se bodo počutile....