pozdravljeni.... obljubila sem, da se javim, ko bo kaj novega s tem potovanjem na kitajsko....
dogajalo se je takole: kolegica se je tam imela lepo, čeprav brez zapletov ni šlo. eden izmed takšnih je na primer letalo.... letela je s Turkish airlines, letalo je bilo več kot eno uro na popravilu preden so vzleteli proti Kitajski. in kaj je bilo potem....? cca 10 dni se je eno letalo zrušilo nekje v Evropi.... mediji so poročali, da je letalo bilo večkrat na popravilu v zadnjem času.... je morda ona sedela prav na tem letalu? morda.... ???
in kaj je meni prineslo, da nisem šla na to pot? o kitih sem že govorila.
zdaj bom pa še povedala, da se mi je zgodilo potovanje "domov"
leta 2003, v mesecu novembru, sem bila na potapljaškem safariju v Sharm El Sheikhu. od takrat naprej mi Egipt ne gre iz glave. v mesecu maju pa so me poslovni partnerji osebno povabili na službeno pot v Egipt. Ugotovila sem, da je ta dežela "moja" dežela, prepričana sem, da sem nekoč že živela tam.
Torej..... kaj sem se naučila iz teh mojih pomislekov, ki sem jih imela glede Kitajske? Da je moja intuicija dovolj močna, da ji lahko zaupam.... ampak vseeno se bom kdaj pa kdaj posvetovala tudi s prijatelji.