Author Topic: POTOVANJA IN ASTROLOGIJA  (Read 26194 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: POTOVANJA IN ASTROLOGIJA
« Reply #45 on: July 03, 2009, 10:51:04 AM »
Jaz bom pa doma ostaala, jaz bom pa doma ostala, jaz bom pa doma ostaala suhe žemlje ribala ;D :D

Ne boš ostala doma. T Urana ti pride na Merkurja v 9 hišo in te bo nepričakovano kapultiralo kam ....... /v tujino/ ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #46 on: July 03, 2009, 11:14:05 AM »
Tukaj bi bil poudarek na nepričakovano ;) :o
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #47 on: July 03, 2009, 12:29:29 PM »
Tukaj bi bil poudarek na nepričakovano ;) :o

Ah, Tejka, jaz sem pa mislila, da bom vec potovala, pa sem skoz doma. :'( Ko bom velika in bogata ... ;D

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #48 on: July 03, 2009, 12:35:22 PM »
Čas počitnic. Poletje. Odhod je predviden nekje med 10. in 15. julijem, povratek nekje do 1. avgusta.
Ziher je ziher in ker ne bi rada spet kakše prometne imela ali kaj podobnega.
Je v redu termin, bo vse v redu?

Hvala.

Ti boš v škripcih zadnje dni oktobra, novembra in decembra, na cesti pa pazi še marca 2010 ;D

zdaj pa veselo počitnikovat :-*

Hvala Tea, ampak kako si to mislila, v škripcih? aaaaj, se grozno sliši, ko ti to napišeš.  :'(

A nimam jaz nekega Saturna avgusta, septembra in oktobra, potem pa dokončno izgine?
A zdej pa še november in december?
 :o

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #49 on: July 03, 2009, 03:31:51 PM »
punce vsem želim da se na dopustih fajn spočijete,plavateter kaj lepega doživite ;) ang:.Jaz bom zgleda,kokr se vse postavlja na glavo o dopustu lahko sanjala kakšno drugo leto ::),ampak še vedno upam da se nekako obrne in da grem nekam na dopust in da zaplavam z delfini,mojanajvečja želja ;D ;D ;D...lep dan vsem :-*

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #50 on: July 06, 2009, 01:40:20 PM »

Ti boš v škripcih zadnje dni oktobra, novembra in decembra, na cesti pa pazi še marca 2010 ;D

Hvala Tea, ampak kako si to mislila, v škripcih? aaaaj, se grozno sliši, ko ti to napišeš.  :'(

A nimam jaz nekega Saturna avgusta, septembra in oktobra, potem pa dokončno izgine?
[/quote]

Saturn ti v avgustu mesecu aspektira luno, bodi pozorna na datume 20.8.09, 29.8.09 in 6.9.09
Ko saturn preneha težit, pričakaj nekaj nemirnih in stresnih dni, ker uran aspektira natalno luno, torej, nekaj planov se lahko nenadno spremeni.
Saturnove lekcija nekako z disciplino vzamemo, pri uranu pa je precejšen zasuk nenadoma.
Oktobra je napeta opozicija marsa na natalni saturn, zato zadnjih pet dni v oktobru bodi precej skulirana, da ne pride na partnerskem področju do prepirov ali blokad.
Pluton zelo blizu progresivnega MC (vrha horoskopa), zato lahko vpliva tudi na progresivni ASC in hkrati DESC.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #51 on: July 06, 2009, 02:53:30 PM »
Jaz bom pa doma ostaala, jaz bom pa doma ostala, jaz bom pa doma ostaala suhe žemlje ribala ;D :D

Ne boš ostala doma. T Urana ti pride na Merkurja v 9 hišo in te bo nepričakovano kapultiralo kam ....... /v tujino/ ;)

Hmmm se tole kaže kot daljše potovanje ali je možnost, da gre samo za nekaj ur? Sem namreč ravno dobila sporočilo, da bom morala it nekaj iskat eno pikico za mejo - torej je tujina in zelo nepričakovano. Je pa res, da grem samo iskat in takoj nazaj (maximalno 2 uri bi se znala zadržat v tujini)?
Tranziti in progresije
Solarna

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #52 on: July 07, 2009, 02:04:23 PM »

Saturn ti v avgustu mesecu aspektira luno, bodi pozorna na datume 20.8.09, 29.8.09 in 6.9.09
Ko saturn preneha težit, pričakaj nekaj nemirnih in stresnih dni, ker uran aspektira natalno luno, torej, nekaj planov se lahko nenadno spremeni.
Saturnove lekcija nekako z disciplino vzamemo, pri uranu pa je precejšen zasuk nenadoma.
Oktobra je napeta opozicija marsa na natalni saturn, zato zadnjih pet dni v oktobru bodi precej skulirana, da ne pride na partnerskem področju do prepirov ali blokad.
Pluton zelo blizu progresivnega MC (vrha horoskopa), zato lahko vpliva tudi na progresivni ASC in hkrati DESC.

[/quote]

Hvala.
 :-* ang:

Se bom poskusila držati na vajetih, hehe.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #53 on: July 30, 2009, 06:46:55 PM »

Hmmm se tole kaže kot daljše potovanje ali je možnost, da gre samo za nekaj ur? Sem namreč ravno dobila sporočilo, da bom morala it nekaj iskat eno pikico za mejo - torej je tujina in zelo nepričakovano. Je pa res, da grem samo iskat in takoj nazaj (maximalno 2 uri bi se znala zadržat v tujini)?
Bila v tujini dve uri in pol. Me je res "skatapultiralo", ker sem prevoz dobila cca 15 minut pred samim odhodom. ;D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #54 on: July 31, 2009, 07:05:28 AM »

Bila v tujini dve uri in pol. Me je res "skatapultiralo", ker sem prevoz dobila cca 15 minut pred samim odhodom. ;D

Čas je relativna zadeva  ;) ;D
Planetarna energija je pokazala svoje
www.Astro-Star.net

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #55 on: July 31, 2009, 12:46:03 PM »
Meni ni jasna moja želja po potovanjih in zadnje celo o življenju v tujini glede na mojo karto!
Močna Saturnovka, s Saturnom v 4. hiši in 9. hiša v znamenju Kozoroga.
Nič ne nakazuje, da bi se sploh žežela odlepiti od doma.
Pa potujem vsako leto ... in vedno bolj, ko odhajam drugam, vedno bolj si želim, da se nikoli ne bi vrnila.  :o

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #56 on: July 31, 2009, 02:01:31 PM »
Meni ni jasna moja želja po potovanjih in zadnje celo o življenju v tujini glede na mojo karto!
Močna Saturnovka, s Saturnom v 4. hiši in 9. hiša v znamenju Kozoroga.
Nič ne nakazuje, da bi se sploh žežela odlepiti od doma.
Pa potujem vsako leto ... in vedno bolj, ko odhajam drugam, vedno bolj si želim, da se nikoli ne bi vrnila.  :o

Ja, vidiš. Kot vedno pravim treba je pogledati kar celo karto.

Ti si dvojčica v AS /želja po gibanju/ ... Merkur gre v Strelca /to je skoraj podobno kot bi bil v 9 hiši/  ;)

Dispozitor Jupiter pa gre v 3 in dela čudovit trigon na tvojo luno /dom/ v 11 hiši /tvoje srčne želje/ itd.............

Če je vladar 9 v 4 hiši - pomeni lahko dom v tujini oz. da je družina na nek način vezana preko prednikov s tujino.
To bi lahko opravičilo tvojo željo po iskanju neke zgodovine, korenin itd...... Mogoče te zato nezavedno vleče v tujino.

sicer pa tvoj sovladar Uran tvori lep sekstil z Soncem in to bi tudi /poleg saturna/ nakazovala mogoče moža iz tujine oz. povezanega s tujino.
Itd
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #57 on: July 31, 2009, 02:02:38 PM »
Aja, še tole

Da potuješ je pa čist jasno, saj imaš vse progresije v 9 hiši
Med drugim tud T Jupitra  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #58 on: July 31, 2009, 03:09:31 PM »
Tea, hvala!!

Veš, ker en, ki se ukvarja z astrologijo me je hotel prepričat, da sem zapečkar. Da grem v tujino, samo službeno, če je treba ... pa sem rekla, no way, jaz potujem, sem začela naštevat, kje sem bila ... ni mogel verjet. Pa tudi želja po življenju v tujini se prebuja šele v zadnjem letu.

Res sem prava Saturnovka kar se tega tiče, se mi zdi, da šele iz bube počasi prihajam - mentalno in fizično :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #59 on: July 31, 2009, 06:54:12 PM »
Sicer je res, da kjer je Saturn so seveda tudi preizkušnje. Vendar je to pri tebi tako doma, kot v tujini. Sicer pa za tolažbo, z leti postaja vedno milejši  :D
www.Astro-Star.net