Author Topic: POTOVANJA IN ASTROLOGIJA  (Read 25670 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: POTOVANJA IN ASTROLOGIJA
« Reply #60 on: August 01, 2009, 04:50:11 AM »
Gre glede potovanj tudi tako, da konkretno tisti, ki ima Urana v deveti hiši, pogosteje odhaja z letalom v tujino kot tisti ki nima take postavitve?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #61 on: August 01, 2009, 12:02:16 PM »
Meni ni jasna moja želja po potovanjih in zadnje celo o življenju v tujini glede na mojo karto!
Močna Saturnovka, s Saturnom v 4. hiši in 9. hiša v znamenju Kozoroga.
Nič ne nakazuje, da bi se sploh žežela odlepiti od doma.
Pa potujem vsako leto ... in vedno bolj, ko odhajam drugam, vedno bolj si želim, da se nikoli ne bi vrnila.  :o

Ja, vidiš. Kot vedno pravim treba je pogledati kar celo karto.

Ti si dvojčica v AS /želja po gibanju/ ... Merkur gre v Strelca /to je skoraj podobno kot bi bil v 9 hiši/  ;)

Dispozitor Jupiter pa gre v 3 in dela čudovit trigon na tvojo luno /dom/ v 11 hiši /tvoje srčne želje/ itd.............

Če je vladar 9 v 4 hiši - pomeni lahko dom v tujini oz. da je družina na nek način vezana preko prednikov s tujino.
To bi lahko opravičilo tvojo željo po iskanju neke zgodovine, korenin itd...... Mogoče te zato nezavedno vleče v tujino.

sicer pa tvoj sovladar Uran tvori lep sekstil z Soncem in to bi tudi /poleg saturna/ nakazovala mogoče moža iz tujine oz. povezanega s tujino.
Itd

Glede na to, da so zadnja 3 leta tujina in potovanja tudi pri meni top tema, bi tudi mene zanimalo, kje se to kaže v moji karti ( povezava s tujino ).

Potovanja, tuje kulture so me vedno zanimale, a sem v preteklosti večinoma dajala delovnim , študijskim obveznostim prednost ( Devica ) in potovala predvsem miselno - brala potopise, gledala dokumentarce, poslušala glasbo tujih kultur. Predvsem arabsko in vedno znova začela jokati ob njenih zvokih, občutila sem nekakšno nostalgijo, otožnost ( kljub veselim ritmom ).  ::)

Ko pa sem pred 3 leti šla z ex fantom na potovanje v arabske konce, me je pa zadelo.  :o Počutila sem se kot doma, osnovno arabsko sporazumevanje, pisavo sem osvojila v 3 dneh, vsi so se samo čudili. Ko sem slišala klice mujezinov iz mošej, sem se tudi ob pol petih zjutraj zbujala samo zato, da sem jih lahko polsušala od začetka dokonca  :D Ko stopi človek v moje stanovanje, mu jasno odkod izviram  ;D

Takrat je itak že deloval T Saturn po moji 12. hiši in čistil, ki je potem s prihodom na N Venero, ki je v tej hiši, sprožil kvadrat Venera/Saturn, ki ga imam zapisanega v natalki; ko je T Uran tretjič z opozicijo deloval na moje Sonce ( moški ) je bilo te zveze nenadoma, " brez razloga ",  konec. Sedaj vem, kakšno vlogo je imel ta moški v mojem življenju, med drugim tudi to, da se srečam " s svojimi koreninami" iz nekih preteklih življenj.

V preteklem letu in pol, pa se moje osebno življenje odvija prav v to smer, da se vrnem k svojim koreninam, zaenkrat fizično pač samo še občasno, spoznavam kulturo, učim se jezika itd..

Sem pogledala v natalno in videla, da imam tudi jaz vladarja 9. hiše (Oven ) Marsa v 4 hiši, Mars je v Strelcu ( tujina ), sicer ni najboljše, da imam v 8. hiši Saturna, ki je tudi v kvadratu z Venero v 12. h. ( podzavest, karma ) - mislim, da si mi Tea enkrat ravno zaradi tega aspekta napisala, da se v tujini ne bi dobro počutila  ::)

Iz trenutnega solarja  pa je več kot očitno, da sem zadnje leto tako ali drugače ves čas v tujini - saj so v 9. hiši Venera ( ljubezen ), Mars ( moški, sex ), Luna ( čustva ), Merkur ( komunikacija ). Sem pokukala v solar, ki bo čez mesec dni pričel veljati in vidim, da skupek planetov zasede 11. hišo ( Luna, Jupiter, Kiron, Neptun ) in da bo kar pet planeto retro  ::)

Vsekakor bo še zanimivo, kam me bo tole iskanje korenin pripeljalo  ;)

Taja
« Last Edit: August 01, 2009, 12:43:33 PM by taja6 »

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #62 on: August 01, 2009, 01:56:59 PM »
Jaz bi rada vedela, kaj v moji karti 'piše' glede potovanj pa sama tega znanja (še) nimam. Se komu da pogledat?

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #63 on: August 01, 2009, 09:04:23 PM »
Meni ni jasna moja želja po potovanjih in zadnje celo o življenju v tujini glede na mojo karto!
Močna Saturnovka, s Saturnom v 4. hiši in 9. hiša v znamenju Kozoroga.
Nič ne nakazuje, da bi se sploh žežela odlepiti od doma.
Pa potujem vsako leto ... in vedno bolj, ko odhajam drugam, vedno bolj si želim, da se nikoli ne bi vrnila.  :o

Ja, vidiš. Kot vedno pravim treba je pogledati kar celo karto.

Ti si dvojčica v AS /želja po gibanju/ ... Merkur gre v Strelca /to je skoraj podobno kot bi bil v 9 hiši/  ;)

Dispozitor Jupiter pa gre v 3 in dela čudovit trigon na tvojo luno /dom/ v 11 hiši /tvoje srčne želje/ itd.............

Če je vladar 9 v 4 hiši - pomeni lahko dom v tujini oz. da je družina na nek način vezana preko prednikov s tujino.
To bi lahko opravičilo tvojo željo po iskanju neke zgodovine, korenin itd...... Mogoče te zato nezavedno vleče v tujino.

sicer pa tvoj sovladar Uran tvori lep sekstil z Soncem in to bi tudi /poleg saturna/ nakazovala mogoče moža iz tujine oz. povezanega s tujino.
Itd

Glede na to, da so zadnja 3 leta tujina in potovanja tudi pri meni top tema, bi tudi mene zanimalo, kje se to kaže v moji karti ( povezava s tujino ).

Potovanja, tuje kulture so me vedno zanimale, a sem v preteklosti večinoma dajala delovnim , študijskim obveznostim prednost ( Devica ) in potovala predvsem miselno - brala potopise, gledala dokumentarce, poslušala glasbo tujih kultur. Predvsem arabsko in vedno znova začela jokati ob njenih zvokih, občutila sem nekakšno nostalgijo, otožnost ( kljub veselim ritmom ).  ::)

Ko pa sem pred 3 leti šla z ex fantom na potovanje v arabske konce, me je pa zadelo.  :o Počutila sem se kot doma, osnovno arabsko sporazumevanje, pisavo sem osvojila v 3 dneh, vsi so se samo čudili. Ko sem slišala klice mujezinov iz mošej, sem se tudi ob pol petih zjutraj zbujala samo zato, da sem jih lahko polsušala od začetka dokonca  :D Ko stopi človek v moje stanovanje, mu jasno odkod izviram  ;D

Takrat je itak že deloval T Saturn po moji 12. hiši in čistil, ki je potem s prihodom na N Venero, ki je v tej hiši, sprožil kvadrat Venera/Saturn, ki ga imam zapisanega v natalki; ko je T Uran tretjič z opozicijo deloval na moje Sonce ( moški ) je bilo te zveze nenadoma, " brez razloga ",  konec. Sedaj vem, kakšno vlogo je imel ta moški v mojem življenju, med drugim tudi to, da se srečam " s svojimi koreninami" iz nekih preteklih življenj.

V preteklem letu in pol, pa se moje osebno življenje odvija prav v to smer, da se vrnem k svojim koreninam, zaenkrat fizično pač samo še občasno, spoznavam kulturo, učim se jezika itd..

Sem pogledala v natalno in videla, da imam tudi jaz vladarja 9. hiše (Oven ) Marsa v 4 hiši, Mars je v Strelcu ( tujina ), sicer ni najboljše, da imam v 8. hiši Saturna, ki je tudi v kvadratu z Venero v 12. h. ( podzavest, karma ) - mislim, da si mi Tea enkrat ravno zaradi tega aspekta napisala, da se v tujini ne bi dobro počutila  ::)

Iz trenutnega solarja  pa je več kot očitno, da sem zadnje leto tako ali drugače ves čas v tujini - saj so v 9. hiši Venera ( ljubezen ), Mars ( moški, sex ), Luna ( čustva ), Merkur ( komunikacija ). Sem pokukala v solar, ki bo čez mesec dni pričel veljati in vidim, da skupek planetov zasede 11. hišo ( Luna, Jupiter, Kiron, Neptun ) in da bo kar pet planeto retro  ::)

Vsekakor bo še zanimivo, kam me bo tole iskanje korenin pripeljalo  ;)

Taja

Boš poročala Taja ........
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #64 on: August 01, 2009, 09:06:27 PM »
Jaz bi rada vedela, kaj v moji karti 'piše' glede potovanj pa sama tega znanja (še) nimam. Se komu da pogledat?

Da se v tujini počutiš skoraj kot doma in da ti je všeč tujina, ki je na nek način povezana z morjem, nafto, meditacijo .......
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #65 on: August 01, 2009, 09:07:04 PM »
Gre glede potovanj tudi tako, da konkretno tisti, ki ima Urana v deveti hiši, pogosteje odhaja z letalom v tujino kot tisti ki nima take postavitve?

Andres

Točno Andres. Pa tudi nenapovedano .....
www.Astro-Star.net

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #66 on: August 01, 2009, 11:55:23 PM »

Da se v tujini počutiš skoraj kot doma in da ti je všeč tujina, ki je na nek način povezana z morjem, nafto, meditacijo .......

Do zdaj se nisem za potovanja odločala glede na nahajališča nafte, morda me bo to začelo privlačiti na stara leta, ko bom iskala kakšnega šejka. Drugače se v tujini res počutim zelo domače. Hvala za odgovor.

:-* :-* :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #67 on: August 02, 2009, 10:35:43 AM »

Do zdaj se nisem za potovanja odločala glede na nahajališča nafte, morda me bo to začelo privlačiti na stara leta, ko bom iskala kakšnega šejka. Drugače se v tujini res počutim zelo domače. Hvala za odgovor.

Hehe

Če je tvoja lunca v ribah, potem poglej vse čemur znamenje rib vlada oz. Neptun, pa boš dobila čisto natančne odgovore.
Toliko, da ti dam malo domače naloge ........
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #68 on: August 02, 2009, 10:54:30 AM »

;D  ;D mogoče pa odkriješ kako nahajališče  :)

Jaz se pa najbolje počutim v Sloveniji, me tujina nič kaj preveč ne mika. Me recimo ful vlečeta Egipt, pa Šrilanka, za ostalo mi je pa vseeno.  :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #69 on: August 02, 2009, 02:13:46 PM »

Hehe

Če je tvoja lunca v ribah, potem poglej vse čemur znamenje rib vlada oz. Neptun, pa boš dobila čisto natančne odgovore.

Tea, a to gledaš planete , ki so v 4. hiši ali znamenje lune  ::) ( vidim, da ima Gaja Luno v 4. hiši )

Moja Luna je v 10. hiši v Dvojčkih - ali gledam, kaj spada pod Merkur, ali gledam zase planete v 4. to je Mars, Neptun  ::) pa mogoče še Saturna, ki je v 9. h.  ::)

Hvala  :-*
« Last Edit: August 02, 2009, 02:16:38 PM by taja6 »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #70 on: August 02, 2009, 02:23:21 PM »

Andres

Torej popolni kamen le nisem. :) 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #71 on: August 02, 2009, 02:50:23 PM »

Andres

Torej popolni kamen le nisem. :) 

Andres

:D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #72 on: August 02, 2009, 03:05:37 PM »

Hehe

Tea, a to gledaš planete , ki so v 4. hiši ali znamenje lune  ::) ( vidim, da ima Gaja Luno v 4. hiši )

Moja Luna je v 10. hiši v Dvojčkih - ali gledam, kaj spada pod Merkur, ali gledam zase planete v 4. to je Mars, Neptun  ::) pa mogoče še Saturna, ki je v 9. h.  ::)

luna in 4 hiša in kot si omenila seveda vse aspekte in dispozitorje. Pa še hišo, ki se začne v raku
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #73 on: August 02, 2009, 05:00:15 PM »

Hehe

luna in 4 hiša in kot si omenila seveda vse aspekte in dispozitorje. Pa še hišo, ki se začne v raku

Hvala Tea, a mi lahko samo poveš, zakaj se za tujino gleda tudi luna  ::) jaz imam vrinjeno znamenje raka v 11 hiši... morda Luna zaradi tega, ker kaže na naše občutke, kako se počutimo  ::)

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #74 on: August 02, 2009, 06:06:31 PM »
=potovanja, kratko ali dolgo, v neznane smeri, lahko spontano in navidezno poučno,te dni,bo pa drugi teden Avgustovski Mlaj ang:
let it be