Meni ni jasna moja želja po potovanjih in zadnje celo o življenju v tujini glede na mojo karto!
Močna Saturnovka, s Saturnom v 4. hiši in 9. hiša v znamenju Kozoroga.
Nič ne nakazuje, da bi se sploh žežela odlepiti od doma.
Pa potujem vsako leto ... in vedno bolj, ko odhajam drugam, vedno bolj si želim, da se nikoli ne bi vrnila. 
Ja, vidiš. Kot vedno pravim treba je pogledati kar celo karto.
Ti si dvojčica v AS /želja po gibanju/ ... Merkur gre v Strelca /to je skoraj podobno kot bi bil v 9 hiši/ 
Dispozitor Jupiter pa gre v 3 in dela čudovit trigon na tvojo luno /dom/ v 11 hiši /tvoje srčne želje/ itd.............
Če je vladar 9 v 4 hiši - pomeni lahko dom v tujini oz. da je družina na nek način vezana preko prednikov s tujino.
To bi lahko opravičilo tvojo željo po iskanju neke zgodovine, korenin itd...... Mogoče te zato nezavedno vleče v tujino.
sicer pa tvoj sovladar Uran tvori lep sekstil z Soncem in to bi tudi /poleg saturna/ nakazovala mogoče moža iz tujine oz. povezanega s tujino.
Itd
Glede na to, da so zadnja 3 leta tujina in potovanja tudi pri meni top tema, bi tudi mene zanimalo, kje se to kaže v moji karti ( povezava s tujino ).
Potovanja, tuje kulture so me vedno zanimale, a sem v preteklosti večinoma dajala delovnim , študijskim obveznostim prednost ( Devica ) in potovala predvsem miselno - brala potopise, gledala dokumentarce, poslušala glasbo tujih kultur. Predvsem arabsko in vedno znova začela jokati ob njenih zvokih, občutila sem nekakšno nostalgijo, otožnost ( kljub veselim ritmom ).

Ko pa sem pred 3 leti šla z ex fantom na potovanje v arabske konce, me je pa zadelo.

Počutila sem se kot doma, osnovno arabsko sporazumevanje, pisavo sem osvojila v 3 dneh, vsi so se samo čudili. Ko sem slišala klice mujezinov iz mošej, sem se tudi ob pol petih zjutraj zbujala samo zato, da sem jih lahko polsušala od začetka dokonca

Ko stopi človek v moje stanovanje, mu jasno odkod izviram

Takrat je itak že deloval T Saturn po moji 12. hiši in čistil, ki je potem s prihodom na N Venero, ki je v tej hiši, sprožil kvadrat Venera/Saturn, ki ga imam zapisanega v natalki; ko je T Uran tretjič z opozicijo deloval na moje Sonce ( moški ) je bilo te zveze nenadoma, " brez razloga ", konec. Sedaj vem, kakšno vlogo je imel ta moški v mojem življenju, med drugim tudi to, da se srečam " s svojimi koreninami" iz nekih preteklih življenj.
V preteklem letu in pol, pa se moje osebno življenje odvija prav v to smer, da se vrnem k svojim koreninam, zaenkrat fizično pač samo še občasno, spoznavam kulturo, učim se jezika itd..
Sem pogledala v natalno in videla, da imam tudi jaz vladarja 9. hiše (Oven ) Marsa v 4 hiši, Mars je v Strelcu ( tujina ), sicer ni najboljše, da imam v 8. hiši Saturna, ki je tudi v kvadratu z Venero v 12. h. ( podzavest, karma ) - mislim, da si mi Tea enkrat ravno zaradi tega aspekta napisala, da se v tujini ne bi dobro počutila

Iz trenutnega solarja pa je več kot očitno, da sem zadnje leto tako ali drugače ves čas v tujini - saj so v 9. hiši Venera ( ljubezen ), Mars ( moški, sex ), Luna ( čustva ), Merkur ( komunikacija ). Sem pokukala v solar, ki bo čez mesec dni pričel veljati in vidim, da skupek planetov zasede 11. hišo ( Luna, Jupiter, Kiron, Neptun ) in da bo kar pet planeto retro

Vsekakor bo še zanimivo, kam me bo tole iskanje korenin pripeljalo

Taja