pozdravček, tole temo odpiram zato, ker mi kot mami ni vseeno, kaj se dogaja z našim najmlajšim na področju študija, dejstvo je, da se je že drugič vpisal v šesti letnik, samo malo mu manjka do konca ampak...
osnovno in srednjo šolo je naredil kot malo malico
tudi fakulteta mu v začetku ni delala težav
sedaj pa ga je začelo nekako bremzati, iz natalne karte lahko razberem iz 9 hiše:
vrh 9. je v ribah, vladar Neptun, ki je v strelcu v 6 h; strelca bi lahko nadomestil kozorog, saj je Neptun na 29 stopinji strelca
aspekti neptuna niso slabi:
- neptun sekstil pluton
- neptun sekstil saturn
- neptun sekstil luna
- neptun trigon venera
in slabi
- neptun kvadrat sonce; očitno mu je trenutno lepo ždeti v naročju neptuna (ob sebi ima svojo Sneguljčico, ki mu stoji ob strani) in da zato Sonce nima moči za pogon; olajševalna okoliščina se mi zdi je ta, da ta aspekt ni natančen, ker mu manjka 8 stopinj;
vem, da je star toliko, da bi rad začel cikel odraslosti (ima 27 let - tako kot njegovi sošolci in prijatelji) in da se zato težko poglablja v študijsko literaturo.
Študijsko smer si je izbral sam, mislim, da je zadosti star, da ni treba, da izhajam iz 1 hiše, da se določi, kakšna je njegova študijska pot.
Drage sošolke (pa vsi ostali), ali na priloženi kari vidite še karkoli, kar mi bo kot mami vsaj v astrološki teoriji v pomoč,
http://www.shrani.si/f/3y/mG/1yLo4skN/astro245gw05p2010418hp66.giflp