Author Topic: Saturn 4. del  (Read 48543 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
Re: Saturn 4. del
« Reply #120 on: February 09, 2014, 02:01:41 PM »
Kljub "odraslim" letom ne pozabit na otroško veselje, navdušenje, začudenje, igrivost ...
Odraslo ni samo resno, zategnjeno, odgovorno. Je sposobnost, da živimo bolj neodvisno, bolj svobodno, bolj na svoj lasten način - in ta je lahko tudi otroško zabaven.  8)
ja, na tole pozabljam. vsaj zadnje čase.
kao, ni primerno se tako obnašati, ker sem "že v letih ". ???
preveč razmišljam.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #121 on: February 09, 2014, 02:09:19 PM »

Zakaj je to tvoja naloga?
S s vozlom v 8. hiši in  :Sa na dsc, bi prej rekla, da je tvoja naloga imeti partnerski odnos, se naučiti deliti v partnerstvu, deliti svoje telo, svoje imetje, samo sebe...
Tako na hitro ;)

Ja. To naj bi bila moja prvotna naloga.
Ampak ne gre. Še vedno bežim stran od tega.. Ne vem zakaj vedno zbežim oz. naredim sabotažo že pred začetkom veze?
Mi je pa tudi muka biti sama in samostojna.Sicer bolje funkcioniram kot individualist, ampak ni to- to.
Neko zlato sredino bi imela.  ;)
Najprej se morem naučiti sprejemati sebe, takšno kot sem...potem bo šlo pa naprej, če je namenjeno....sploh?

« Last Edit: February 09, 2014, 02:13:11 PM by Lisa »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #122 on: February 10, 2014, 08:43:29 AM »

Zakaj je to tvoja naloga?
S s vozlom v 8. hiši in  :Sa na dsc, bi prej rekla, da je tvoja naloga imeti partnerski odnos, se naučiti deliti v partnerstvu, deliti svoje telo, svoje imetje, samo sebe...
Tako na hitro ;)

Ja. To naj bi bila moja prvotna naloga.
Ampak ne gre. Še vedno bežim stran od tega.. Ne vem zakaj vedno zbežim oz. naredim sabotažo že pred začetkom veze?
Mi je pa tudi muka biti sama in samostojna.Sicer bolje funkcioniram kot individualist, ampak ni to- to.
Neko zlato sredino bi imela.  ;) Najprej se morem naučiti sprejemati sebe, takšno kot sem...potem bo šlo pa naprej, če je namenjeno....sploh?

To je bistvo osi vozlov, najti zlato sredino, se pravi obdržati znanje j. vozla in se pomikati počasi proti s. vozlu, kar je težko, kot bi plaval proti toku.
No in ti imaš j. vozel v 2.hiši, se pravi znaš biti sama, lahko si sama, znaš tudi dobro poskrbeti sama zase, sedaj pa se moraš počasi pomikati proti s. vozlu in se naučiti poskrbeti še za partnerja, deliti z njim svoje telo, svoje občutke, se predajati, deliti z njim svoj denar...in tega te je verjetno strah, ko pride do globine, se ustrašiš in umakneš nazaj v j. vozel in tukaj je zanka, da se je treba predati, treba deliti...Saj gre počasi, ampak gre. In seveda nujno potrebno obdržati tudi samo sebe (j. vozel v 2. hiši), ne smeš biti odvisna od partnerja in živeti samo zanj, skratka tukaj moraš najti zlato sredino...
Tam, kjer imamo vozle, moramo vedno najti zlato sredino ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #123 on: February 10, 2014, 08:50:13 AM »
Tudi jaz bežim od tam, kjer imam vozla. Imam ga v 4. hiši. Beg od doma-fizičnega in čustvenega doma je bilo zame že od nekdaj nekaj običajnega.
Tudi jaz razdrem, še preden se kaj zgodi. Sva že dve :)
Jaz se bojim povedati kdo sem, bojim se tudi lastnih čustev,itd..
No tako imam jaz kar dvojni problem. Bila bi sama, čeprav nebi bila rada. Imela bi koga, čeprav nebi rada mela koga  ;D (da se še malo pohecam iz sebe)

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #124 on: February 10, 2014, 11:38:38 AM »

To je bistvo osi vozlov, najti zlato sredino, se pravi obdržati znanje j. vozla in se pomikati počasi proti s. vozlu, kar je težko, kot bi plaval proti toku.
No in ti imaš j. vozel v 2.hiši, se pravi znaš biti sama, lahko si sama, znaš tudi dobro poskrbeti sama zase, sedaj pa se moraš počasi pomikati proti s. vozlu in se naučiti poskrbeti še za partnerja, deliti z njim svoje telo, svoje občutke, se predajati, deliti z njim svoj denar...in tega te je verjetno strah, ko pride do globine, se ustrašiš in umakneš nazaj v j. vozel in tukaj je zanka, da se je treba predati, treba deliti...Saj gre počasi, ampak gre. In seveda nujno potrebno obdržati tudi samo sebe (j. vozel v 2. hiši), ne smeš biti odvisna od partnerja in živeti samo zanj, skratka tukaj moraš najti zlato sredino...

kako gre pa tebi pri tej nalogi? vidim, da imaš tudi ti sv. vozelj v 8.hiši.
ja, najbolj se ustrašim, ko pride do globine...oz. ko se pripravlja kaj bolj resnega...ko začutim, da bi lahko bilo to - to... slabo mi postane, ne  morem dihati, noge se tresejo... itak zelo težko prenašam ob sebi moškega, ki me zelo privlači...zajebano imam.  :)
ne vem, toliko nasprotij je v meni... pri meni je tudi jeba, ker je vladar 8.hiše,  :Ve , v 2.hiši in je v  :kon s :ki..

Boli, boli, boli, joj kako zelo boli. ;)

drugače pa hvala za razlago.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #125 on: February 10, 2014, 11:40:00 AM »

No tako imam jaz kar dvojni problem. Bila bi sama, čeprav nebi bila rada. Imela bi koga, čeprav nebi rada mela koga  ;D (da se še malo pohecam iz sebe)

ja, podobno pri meni.  :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #126 on: February 10, 2014, 12:02:38 PM »

kako gre pa tebi pri tej nalogi? vidim, da imaš tudi ti sv. vozelj v 8.hiši.
ja, najbolj se ustrašim, ko pride do globine...oz. ko se pripravlja kaj bolj resnega...ko začutim, da bi lahko bilo to - to... slabo mi postane, ne  morem dihati, noge se tresejo... itak zelo težko prenašam ob sebi moškega, ki me zelo privlači...zajebano imam.  :)
ne vem, toliko nasprotij je v meni... pri meni je tudi jeba, ker je vladar 8.hiše,  :Ve , v 2.hiši in je v  :kon s :ki..

Boli, boli, boli, joj kako zelo boli. ;)

drugače pa hvala za razlago.

Saj v karti je navadno ena in ista zadeva zapisana večkrat, tako da ta aspekt venere s kironom situacijo samo še potrdi....
Da ne bi bilo slučajno preveč enostavno ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #127 on: February 10, 2014, 02:47:03 PM »
Jaz pa obratno... S. v 2. J. v 8. točna  :kon  :Ve  :-X
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #128 on: February 10, 2014, 03:20:50 PM »
Jaz pa obratno... S. v 2. J. v 8. točna  :kon  :Ve  :-X

Moraš paziti, da te odnosi ne povlečejo nazaj v zanko, se pravi v tisto kar si že osvojila, sedaj je tvoja naloga naučiti se sama služiti denar, sama poskrbeti zase, biti neodvisna od partnerja, sama poskrbeti za svoje telo... in seveda kot sem že napisala, najti moraš zlato sredino med s. in j. vozlom, kar pomeni, da ja, partnerski odnos, ampak ne smeš se v njem izgubiti, moraš ohraniti svojo identiteto, samo sebe, svoj denar, svoje telo.... Ne smeš se razprodati ;)
Seveda je pri vsem skupaj treba gledati celo karte, vse aspekte, vladarje itd itd
8. hiša je tudi dediščina, glede na to, da je tam j. vozel, ne bodi odvisna od dediščine v tem življenju, sedaj je čas, da se postaviš na svoje noge in poskrbiš sama zase...Verjetno si jo v prejšnjem dobila dovolj ;)
Imaš pa tudi  :Sa v 2. hiši, tako da služenje denarja, skrbeti sama zase, bi rekla je tvoja naloga v tem življenju...

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #129 on: February 10, 2014, 10:55:48 PM »
Vem, trdo delo... So kar krepke lekcije okoli tega. Vedno znova in znova...  :-X
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #130 on: February 11, 2014, 11:43:16 AM »

Saj v karti je navadno ena in ista zadeva zapisana večkrat, tako da ta aspekt venere s kironom situacijo samo še potrdi....
Da ne bi bilo slučajno preveč enostavno ;D

ja, itak.  ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #131 on: February 11, 2014, 01:01:54 PM »
Jaz pa obratno... S. v 2. J. v 8. točna  :kon :Ve :-X

o živjo, a se poznava? Jaz tud, razen venere no  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #132 on: February 11, 2014, 01:10:00 PM »
Midve pa res ne  :laugh:   ;)  :D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #133 on: February 11, 2014, 01:23:34 PM »
 ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #134 on: February 11, 2014, 09:02:24 PM »
Jaz pa obratno... S. v 2. J. v 8. točna  :kon :Ve :-X

o živjo, a se poznava? Jaz tud, razen venere no  ;D

Smo že tri ki se poznamo  ;)