Prostozidarski zemljevid? 1.del
Pozidava Slovenije: Manipuliranje s prebivalci? 2. del
Bela Ljubljana. Pesek v oči.  3. del
Slovensko Hrvaški sindrom. Krško, Varaždin, Veliki boč. 4. del
Je Kranj transformator slovenskega šolstva, oziroma kdo gradi na podlagi trapezov! 5. del
Maribor, mesto trgov, ki ga poganjata Kalvarija in Piramida. 7. del
Celje v luči 40° naklona. 8. del
Koper. Mesto, ki v južnem delu nima izkoriščenega potenciala. 9. del


Ljubljana o kakršni ne želijo govoriti! 6.del


Mnogi med vami ste na mojih straneh, ki govorijo o pozidavah na posameznih lokacijah v Sloveniji že bili. Vaš odziv je bil ravno zaradi nepričakovanja nekaterih dejstev, ki nikakor ne morejo biti plod naključja zelo raznolik. V večini ste me bodrili, drugi zopet, mi predlagate naj grem rajši v norišnico, ter da si prilaščam demokracijo, tretji me pljuvate in se anonimno podpisujete v knjigo gostov. Le gdo ste vi anonimci? Imate kaj na vesti, ali lahko ovržete moje navedbe? Če je tako, imate prosto pot. Zadnja in največja skupina na moje strani pride, vendar se mnogi med njimi tudi vrnejo, ne vedo pa, kaj bi si ob vsem tem mislili. Sicer pa! Kot sem lahko kasneje slišal so me hoteli zapreti že v nekdanji skupni domovini imenovana Jugoslavija. Ne bom začuden če bi se v času, ki ga živimo našel nekdo, ki je privrženec cerkvenega režima ali ložni komolčnež, torej nekdo, ki se skriva za izrazom siva eminenca. Toda takšnih je dovolj, nekatere tudi volite, obenem pa oni vodijo vaš način življenja in celo gospodarstvo. Le kdo so ti gospodje? Če jih ni, in se potemtakem motim, je Slovenija in svet vodena iz vesolja, kar le še potrjuje, da smo vsi neke vrste novodobni galaksiijski sužnji.

Ljubljanski trikotnik, osiromašeni otroci.

Ljubljana je mesto o katerem sem pred časom, v drugem delu prispevkov na to temo pod naslovom Bela Ljubljana, že pisal. Takrat je podlaga temeljila na vzporednikih in poldnevnikih ter krožnicah in razdaljah petih centimetrov na načrtu mesta Ljubljana. V današnjem prispevku je zadeva obrnjena v drugo smer, a vsebina še vedno ostaja ista. Kot kaže si nekdo v Sloveniji prilašča formulo gradenj saj je vse preveč objektov ki stojijo na lokaciji, ki je določena vnaprej.
Mera po kateri sem dobil današnjo formulo je zračna črta od zahodnega konca Uršulinske cerkve do vzhodnega kraja cerkve Sv. Nikolaja pri Vodnikovem trgu. Razdalja je 525 metrov zračne črte, to pa je bilo tudi dovolj za začetek saj sem v naslednjih petih minutah potegnil še nekaj takšnih črt s to mero in dobil kot v Kranjskem primeru presenetljivo veliko nenaključij. Razdalja 525 metrov zračne črte sega od glavne avtobusne postaje natanko do cerkve Srca Jezusovega. Odtod sem zarisal ogledalnih 7,8cm ali 525 m zračne črte ki se konča na dvorišču Gimnazije Poljane. To točko sem povezal z avtobusno postajo in dobil sem tudi prvi ljubljanski trikotnik. Točka na dvorišču Gimnazije Poljane ni le neka točka v Ljubljani in Sloveniji pred katero bi si lahko zatisnili oči. Menim, da je ta točka enakovredna lokaciji Gimanzije v Kranju. Od najbljižje zemljepisne dolžine je odmaknjena 5 cm ali 350 metrov zračne črte o čemer sem že pisal v tretjem delu mojih prispevkov z naslovom Bela Ljubljana.
Kot kaže imata cerkev/ali prostozidarji tudi formulo Keltov. To trditev sem postavil izključno zaradi povezanosti cerkve Sv. Marjeta na Šmarjetni gori pri Kranju z objekti vojske Slovenije ali nekoč vojašnico JLA v istem mestu.Slednje sem pravzaprav ravno na Internetu izpustil, saj bi se po tej formuli lahko kranjski križ širil, to pa bi bil ze poseg v naravo in rodovitno zemljo, ki sega vse do Storžica.
Ob Gimanziji Poljane se velja še nekoliko ustaviti. Ta je zidana na napačni lokaciji, kar 20 metrov preveč zahodno. Na zemljevidu je ta zgradba videti skoraj pravilne štirikotne oblike zato si upam trditi, da arhitekt ni bil prostozidar ali pa ta zdradba prvotno ni bila namenjena kot šolski objekt.
Od diagonale, ki povezuje glavno avtobusno postajo in dvorišče Gimnazije Poljane sem zarisal še en ogledalni trikotnik ter si ogledal dela in nedela tudi tistih, ki jih nekateri med vami danes volite. Diagonala od Gimnazije Poljane seka Tiskarno Ljudske pravice, medtem, ko druga diagoala, ki se s to stika in sem jo zarisal od avtobusne postaje nekoliko preseka RTV Slovenija.
Mojstrovina kot sem se izrazil, med drugim tudi voljenih, se kaže predvsem v sadizmu do učencev in dijakov. V dveh trikotnikih sta poleg že naštetih objektov dve osnovni šoli ter Gimnazija Ledina, nobena od teh šol pa ni zajeta v naštete diagonale trikotnika, ki na tistem prostoru merijo natanko 3000 metrov. Kako je sploh mogoče, da so pred tolikimi očmi dobili tako elegantno številko 3000. Ne le to. Tudi najdaljša diagonala, ki je obenem steber obeh trikotnikov, je dolga 900 metrov. Številko tri ki predstavlja pentagram, je v okultnem ena najbolj pomembnih, slišati pa je tudi, da se ravno prostozidarji ukvarjajo s črno magijo in okutnim. Kajpak so otroci ostali zunaj teh izračunov in tako se bo verjetno dogajalo še naprej, verjetno vse dotlej dokler skrivnostne formule ne bodo javne. Do takrat pa verjetno ne bo pomembno koliko znamo, vodili in kupili nas bodo v vsakem primeru Nemci, Italijani in Avstrijci ter vsi oni, ki nam v med drugim skupni državi Evropi obljubljao blaginjo.

Liki


Iz ključa, ki sem ga dobil od razdalij in zemljepisnih položajev omenjenih objektov, sem zarisal nekaj likov. Heptagon in Pentagram, sta mi povedala več kot dovolj, najbolj pa sem bil pozoren predvsem na eno diagonalo. To je diagnola, ki Pentagram prečka po dolžini med drugim pa seka objekte ki so znotraj ali nekoliko zunaj tega lika. Ti objekti so: na vzhodu že omenjena cerkev scra Jezusovega ter na zahodu Vlada republike Slovenije, vmes pa spadata še Cankarjev dom in Frančiškanska cerkev. Laik in skeptik bi ob tem rekla, da je tudi to naključje. Morda imata prav, le izrazita naj se drugače. Naključja ni, dogaja se le zloraba te besede saj je večina drugih diagonal v omenjenih likih "neizkoriščenih", oziroma niso pobarvane s politiko, kulturo in religijo.
Menim, da sem našel tudi formulo kako so izračunali lokacijo za Prešernov trg, Kongresni trg, Plečnikov trg ter SO Center. Podajam tudi možnost, da je ena ključnih točk za izračunavanje "tihega urbanizma" sredina ceste nasproti Srednje šole na Šubičevi ulici. To trditev postavljam izključno zaradi dejstva, da je od tam pa do Ljubljanskega gradu 525 metrov zračne črte, ravno Ljubljanski Grad pa sem imel za izhodiščno točko v tretjem delu mojih prispevkov pod naslovom Bela Ljubljana. Ponovno se postavlja vprašanje zakaj na tem mestu ne stoji Srednja šola, temveč cesta? Kakšen je vpliv na človeka na tej lokaciji, ter kot že tolikokrat, kdo manipulira s prebivalci?


takk fyrir athigly: Andres
 


Naša partnerja.


Pravice do ponatisa so pridržane avtorju. Andres Zoran Ivanovic Hjalmholt 8 105 Reykjavik Iceland Želim na začetno stran

prispevkov o pozidavah v Sloveniji.