Hm, jaz bi se nekaterih vzrocev zelo rad znebil, mi delajo škodo, čisto preprosto povedano... 
No, potem si se znašel na pravem forumu 
Jaz sem veliko dobrih ljudi spoznala prek tega foruma, ki so mi zelo pomagali pri osebni rasti in pri premagovanju vzorcev.
Očitno je res vse z nekim namenom..., jaz bi moral odvreči kar nekaj slabih vzorcev, saj za nek čas jih uspem spraviti v predal, potem pa kar sami pridejo ven, me prevzamejo in takrat je "vse moje"..., potem pa imam manj kot sem imel....eh. Zanimivo je to, da se ti neko obdobje določene stvari sploh ne zdijo tako slabe, na nek bizaren način si celo ponosen na njih..., potem pa počasi, po kapljicah dojemaš..., da morda pa to res ni to..., ko začneš izgubljat ljudi okrog sebe, ker te imajo ensotavno dovolj, pa ne da bi komu kaj naredil, pač tvojega vedenja ne sprejemajo ker sem jim zdi nesprejemljivo...hm, kaj sem sedaj napisal, jah očitno traparijo...., nekako tako je, ko zabredeš spoznaš kdo je res nekaj vreden in kdo je s teboj samo v času debelih krav..., ko nastopi obdobje suhih krav...ugotoviš, da si praktično sam, da jih ostane malo...ampak ti, ki ostanejo, ostanejo do konca....