Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Merkur
Tea:
No, Merkurja imamo v Škorpijonu. Naši pogovori bodo torej v tem času nekoliko skrivnostni, lahko pa bomo tudi brskali po svojih in tujih skrivnostih.
Ob misli na retrogradnost Merkurja pa bomo seveda globoko brskali po svoji preteklosti in odkrivali še vse neodkrito.
Andres:
Imam R Merkurja Tea in ravno pred dvemi večeri sem brskal po osebnih zapisih, starih 25 let. Hmm.
Andres
Regina:
--- Quote from: Andres on October 24, 2007, 02:09:19 PM ---Imam R Merkurja
--- End quote ---
Ah ja, seveda, tudi ti ga imaš. Zgleda, da se tega velikega Merkurjevega R- ja midva ne bova nikoli znebila. :-\
apemaya:
--- Quote from: Tea on October 24, 2007, 10:50:50 AM ---No, Merkurja imamo v Škorpijonu. Naši pogovori bodo torej v tem času nekoliko skrivnostni, lahko pa bomo tudi brskali po svojih in tujih skrivnostih.
Ob misli na retrogradnost Merkurja pa bomo seveda globoko brskali po svoji preteklosti in odkrivali še vse neodkrito.
--- End quote ---
Vi mene prav strasite s temi napovedmi. :o
berem, da Andres brska po zapisih starih 25 let in si recem, ok, ampak pri meni pa tega verjetno ne bo. In me najde en fant iz Kanade z istim priimkom kot ga imam jaz, oba ugotoviva, da sta najina dedka imela 13 bratov in sester, da je njegov dedek odsel iz slovenije med vojno in kaj jaz delam??? Brskam in iscem kam sem vtaknila dedkovo druzinsko drevo.
:o
Tea:
--- Quote from: apemaya on October 24, 2007, 07:37:52 PM ---
--- Quote from: Tea on October 24, 2007, 10:50:50 AM ---No, Merkurja imamo v Škorpijonu. Naši pogovori bodo torej v tem času nekoliko skrivnostni, lahko pa bomo tudi brskali po svojih in tujih skrivnostih.
--- End quote ---
Vi mene prav strasite s temi napovedmi. :o
berem, da Andres brska po zapisih starih 25 let in si recem, ok, ampak pri meni pa tega verjetno ne bo. In me najde en fant iz Kanade z istim priimkom kot ga imam jaz, oba ugotoviva, da sta najina dedka imela 13 bratov in sester, da je njegov dedek odsel iz slovenije med vojno in kaj jaz delam??? Brskam in iscem kam sem vtaknila dedkovo druzinsko drevo.
:o
--- End quote ---
Čisto značilno za škorpijonskega retrogradnega Merkurja ... Treba bo pač vse za nazaj in naredit red
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version