Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Merkur

<< < (18/65) > >>

Tea:

--- Quote from: Regina on October 24, 2007, 03:15:57 PM ---
--- Quote from: Andres on October 24, 2007, 02:09:19 PM ---Imam R Merkurja
--- End quote ---

Ah ja, seveda, tudi ti ga imaš. Zgleda, da se tega velikega Merkurjevega R- ja midva ne bova nikoli znebila.  :-\

--- End quote ---

Tudi jaz sem v klubu R-ja

Ker smo z to energijo že seznanjeni se nam je pač ob vsakem retrogradnem gibanju Merkurja v tranzitu malo bolj s znjim ubadati, čeprav nam ne dela preveč preglavic, ker smo na energijo že navajeni in vemo kako se stvarem streže

Regina:

--- Quote from: Tea on October 25, 2007, 05:49:13 AM ---
--- End quote ---

Ah ja, seveda, tudi ti ga imaš. Zgleda, da se tega velikega Merkurjevega R- ja midva ne bova nikoli znebila.  :-\

--- End quote ---

Ker smo z to energijo že seznanjeni se nam je pač ob vsakem retrogradnem gibanju Merkurja v tranzitu malo bolj s znjim ubadati, čeprav nam ne dela preveč preglavic, ker smo na energijo že navajeni in vemo kako se stvarem streže

--- End quote ---

Hehe, ti verjetno že. Jaz pa še kar naprej kolovratim dve stopnički naprej in eno nazaj.  ;D

Tea:

--- Quote from: Regina on October 25, 2007, 10:32:33 AM ---
--- Quote from: Tea on October 25, 2007, 05:49:13 AM ---
--- End quote ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Hehe, ti verjetno že. Jaz pa še kar naprej kolovratim dve stopnički naprej in eno nazaj.  ;D

--- End quote ---

Jah, Regina, temu pa se ob vsej navajenosti ne moreš izogniti  ;D

oona:
Jaz nimam R-ja, pa moram kar naprej delat za nazaj.  ::)

Regina:

--- Quote from: Tea on October 25, 2007, 10:35:22 AM ---Jah, Regina, temu pa se ob vsej navajenosti ne moreš izogniti  ;D

--- End quote ---

To je sigurno zato, ker je tako podoben Luni? Ona je pa itak prava nagajivka.  :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version