Author Topic: Merkur  (Read 96143 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Merkur
« Reply #75 on: October 01, 2007, 05:49:43 AM »
Ponavadi se pod vtisom retro Merkurja vpisujemo v šolanje, tečaje, študij, ki smo ga že dolgo načrtovali, mogoče že enkrat začeli, pa prekinili oz. gre za nadaljevanje nečesa, kar ni bilo zaključeno.

Retro Merkur na šolanje ne vpliva negativno. Je pa res, da ga zaradi vpliva dojemamo bolj globoko, oz. če hočeš ponotranjeno in je to res tisto kar dejansko hočemo zase, ne le za druge. Torej je energija znanja /Merkur/ obrnjena k nam /retro/ in ne izven nas, torej v papir, ki bi bil za druge v nekem smislu.

Najbrž je pametno, da pogledaš cel potek tvojega šolanja Princes. Čisto mogoče je, da je bilo že od začetka pod vplivom retrogradnosti in se sedaj trend samo nadaljuje.

Tea, zelo lepo si mi obrazložila. :)
Šla sem gledat karto, ko sem vpisala študij ob delu. Takrat je bil Merkur v dir.gibanju in mi je študij potekal neverjetno dobro.

To kar bi zdaj začela pa nima veze s posvetnim študijem in še nisem nikoli organizirano študirala, ampak sem "padla noter" kot se reče - kot samouk preko knjig in to že nekaj let. Zato me bega ta retro. Sem pa razumela pomen, kar si zgoraj napisala.
Ali bi med drugim pomenilo, da se bom k temu študiju še vračala?  ;D
Ena zanimivost, 13.10.07 bosta tranzitni Merkur in Luna/škorp.  na mojem natalnem Neptunu v 9.hiši (vse skupaj pa v širši konjunkciji z MC-jem). :)

Ja, potem bo študiranje neizbežno   ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #76 on: October 02, 2007, 02:50:46 PM »
Jaz sem pa 24.9 kupil nov hladilnik.  Niti nebi toda cena in vse kar spada zraven me je zaradi pol potrebe zamikala. Če dobro razumem Merkur lahko doprinese da ga bom hitro menjal, kar nebi rad.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #77 on: October 02, 2007, 03:01:02 PM »
Jaz sem pa 24.9 kupil nov hladilnik.  Niti nebi toda cena in vse kar spada zraven me je zaradi pol potrebe zamikala. Če dobro razumem Merkur lahko doprinese da ga bom hitro menjal, kar nebi rad.

Andres

Boš poročal Andres kako se bo vse skupaj obneslo
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #78 on: October 02, 2007, 03:09:27 PM »
Bom poročal, seveda. Zaenkrat lahko sporočim, da mi ga je sin z enim magnetom, ki sem ga gor dal, že prvi dan po malem oribal, na njem pa se seveda vsaka praska zelo vidi, ker je tisti ta srebren.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #79 on: October 02, 2007, 03:24:41 PM »
Lep hladilnik Andres.  :) No, če bo samo praska ni hudega.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #80 on: October 24, 2007, 10:50:50 AM »
No, Merkurja imamo v Škorpijonu. Naši pogovori bodo torej v tem času nekoliko skrivnostni, lahko pa bomo tudi brskali po svojih in tujih skrivnostih.
Ob misli na retrogradnost Merkurja pa bomo seveda globoko brskali po svoji preteklosti in odkrivali še vse neodkrito.
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #81 on: October 24, 2007, 02:09:19 PM »
Imam R Merkurja Tea in ravno pred dvemi večeri sem brskal po osebnih zapisih, starih 25 let. Hmm. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #82 on: October 24, 2007, 03:15:57 PM »
Imam R Merkurja

Ah ja, seveda, tudi ti ga imaš. Zgleda, da se tega velikega Merkurjevega R- ja midva ne bova nikoli znebila.  :-\
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #83 on: October 24, 2007, 07:37:52 PM »
No, Merkurja imamo v Škorpijonu. Naši pogovori bodo torej v tem času nekoliko skrivnostni, lahko pa bomo tudi brskali po svojih in tujih skrivnostih.
Ob misli na retrogradnost Merkurja pa bomo seveda globoko brskali po svoji preteklosti in odkrivali še vse neodkrito.

Vi mene prav strasite s temi napovedmi.  :o

berem, da Andres brska po zapisih starih 25 let in si recem, ok, ampak pri meni pa tega verjetno ne bo. In me najde en fant iz Kanade z istim priimkom kot ga imam jaz, oba ugotoviva, da sta najina dedka imela 13 bratov in sester, da je njegov dedek odsel iz slovenije med vojno in kaj jaz delam??? Brskam in iscem kam sem vtaknila dedkovo druzinsko drevo.

:o

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #84 on: October 25, 2007, 05:43:36 AM »

Vi mene prav strasite s temi napovedmi.  :o

berem, da Andres brska po zapisih starih 25 let in si recem, ok, ampak pri meni pa tega verjetno ne bo. In me najde en fant iz Kanade z istim priimkom kot ga imam jaz, oba ugotoviva, da sta najina dedka imela 13 bratov in sester, da je njegov dedek odsel iz slovenije med vojno in kaj jaz delam??? Brskam in iscem kam sem vtaknila dedkovo druzinsko drevo.

:o

Čisto značilno za škorpijonskega retrogradnega Merkurja ... Treba bo pač vse za nazaj in naredit red

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #85 on: October 25, 2007, 05:49:13 AM »
Imam R Merkurja

Ah ja, seveda, tudi ti ga imaš. Zgleda, da se tega velikega Merkurjevega R- ja midva ne bova nikoli znebila.  :-\

Tudi jaz sem v klubu R-ja

Ker smo z to energijo že seznanjeni se nam je pač ob vsakem retrogradnem gibanju Merkurja v tranzitu malo bolj s znjim ubadati, čeprav nam ne dela preveč preglavic, ker smo na energijo že navajeni in vemo kako se stvarem streže
www.Astro-Star.net

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #86 on: October 25, 2007, 10:32:33 AM »
Imam R Merkurja

Ker smo z to energijo že seznanjeni se nam je pač ob vsakem retrogradnem gibanju Merkurja v tranzitu malo bolj s znjim ubadati, čeprav nam ne dela preveč preglavic, ker smo na energijo že navajeni in vemo kako se stvarem streže

Hehe, ti verjetno že. Jaz pa še kar naprej kolovratim dve stopnički naprej in eno nazaj.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #87 on: October 25, 2007, 10:35:22 AM »
Imam R Merkurja

Hehe, ti verjetno že. Jaz pa še kar naprej kolovratim dve stopnički naprej in eno nazaj.  ;D

Jah, Regina, temu pa se ob vsej navajenosti ne moreš izogniti  ;D
www.Astro-Star.net

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #88 on: October 25, 2007, 11:04:01 AM »
Jaz nimam R-ja, pa moram kar naprej delat za nazaj.  ::)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #89 on: October 25, 2007, 11:37:58 AM »
Jah, Regina, temu pa se ob vsej navajenosti ne moreš izogniti  ;D

To je sigurno zato, ker je tako podoben Luni? Ona je pa itak prava nagajivka.  :D
www.sepet-sanj.com