Author Topic: Merkur  (Read 96199 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Merkur
« Reply #120 on: January 20, 2008, 10:40:31 PM »
tudi meni je včeraj net totalno zatajil...sem že nekoga drugega skoraj obtožila, pa je bil le Merkur  :D
« Last Edit: January 20, 2008, 11:14:15 PM by taja6 »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #121 on: January 20, 2008, 10:52:39 PM »
Tudi pri Vojkotu so tisti ki upravljajo s strežnikom nekaj zamočili in tako njegov forum ni bil viden nekaj časa.  Upajmo, da pri nas ne bo nič dol padlo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Princes

• Mojster
« Reply #122 on: January 21, 2008, 09:57:42 AM »
Eno čisto praktično vprašanje postavljam:

Retro Merkur že deluje iz sence, jaz pa bi se prijavila na razpis. To se pravi prošnja vložena v senci delovanja. Recimo, da bi bila izbrana v času R Merkurja, ampak delo bi nastopila v direktnem gibanju Merkurja. V natalu je Merkur direktno.

Kako bi to vplivalo na začetek dela oz. ali R Merkur vpliva samo na razpis ???
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #123 on: January 21, 2008, 02:48:59 PM »
Eno čisto praktično vprašanje postavljam:

Retro Merkur že deluje iz sence, jaz pa bi se prijavila na razpis. To se pravi prošnja vložena v senci delovanja. Recimo, da bi bila izbrana v času R Merkurja, ampak delo bi nastopila v direktnem gibanju Merkurja. V natalu je Merkur direktno.

Kako bi to vplivalo na začetek dela oz. ali R Merkur vpliva samo na razpis ???

To je tvoj prvi korak ... torej vpliva!

Je pa seveda odvisno tudi od podpore drugih tranzitov. Konec koncev nas lahko tak "ovinek" na poti šele pripelje na pravo pot. Saj Merkur pravi, da gremo ponavljat vajo.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #124 on: January 21, 2008, 02:55:57 PM »
Zanimivost se dogaja med menoj in Princess.  Tudi jaz sem klical enega hotelirja, pri katerem sem delal lani. Morda nebi bilo napak, če bi se spravil delati k njemu za določen čas, morda dva meseca, ali nekoliko več.  Ponavljanje vaje torej. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #125 on: January 21, 2008, 03:02:52 PM »
Zanimivost se dogaja med menoj in Princess.  Tudi jaz sem klical enega hotelirja, pri katerem sem delal lani. Morda nebi bilo napak, če bi se spravil delati k njemu za določen čas, morda dva meseca, ali nekoliko več.  Ponavljanje vaje torej. :)

Andres

Ja, včasih je prav to priložnost, da kaj uvidimo.
www.Astro-Star.net

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #126 on: January 21, 2008, 08:22:37 PM »

Andres

Andres, kaj mi poltem raje počakamo do marca?

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #127 on: January 21, 2008, 08:45:15 PM »
Vidiš Iza. Ravno danes sem na naju mislil, kako težko se najino nadaljnje dogoovarjanje izpeljuje. Mislim, da je res bolje, da se počaka do marca. 
Sicer pa to ni le najin stik, preprosto je še mnogo tega kar ljudje tačas pozabljajo zaradi drugih aktivnosti, lenobe, usmerjanja pozornosti drugam, ipd.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #128 on: January 22, 2008, 06:35:58 AM »
Zdaj je pa sploh treba čakati .... 7.feb. je namreč sončni mrk
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #129 on: January 22, 2008, 12:17:06 PM »
Sicer pa če smo pozorni tudi z druge strani lahko vidimo, da celo po mailih nič ne kroži. S tem mislim razne power point priponke, ki smo jih bili v preteklem času vajeni dobiti kar nekaj na dan. Odvisno pač od uporabnika.  Danes sem sicer eno takšno priponko dobil, resda je bilo to po dolgem času zanimivo pa, da je od osebe s katero sploh nisem v stiku.  Morda je bil najin prvi stik ravno ob kakšnem R Merkurju in se to zdaj samo še ponavlja. Tako sem pogledal v pošto in videl, da je prvi mail od te osebe prišel spontano, in je sprva izgledalo kot nek nesporazum,  datiran pa je 19.1.2006 ob 03:16

Naj povem, da kot množice ostalih tudi te osebe nisem spoznal, kar povezujem z raznimi mrki in R-ji,  jota kot veste se pa tudi vsak dan ne kuha, da bi mi kdo delal družbo. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #130 on: January 22, 2008, 12:36:20 PM »
Sicer pa če smo pozorni tudi z druge strani lahko vidimo, da celo po mailih nič ne kroži. S tem mislim razne power point priponke, ki smo jih bili v preteklem času vajeni dobiti kar nekaj na dan. Odvisno pač od uporabnika.  Danes sem sicer eno takšno priponko dobil, resda je bilo to po dolgem času zanimivo pa, da je od osebe s katero sploh nisem v stiku.  Morda je bil najin prvi stik ravno ob kakšnem R Merkurju in se to zdaj samo še ponavlja. Tako sem pogledal v pošto in videl, da je prvi mail od te osebe prišel spontano, in je sprva izgledalo kot nek nesporazum,  datiran pa je 19.1.2006 ob 03:16

Naj povem, da kot množice ostalih tudi te osebe nisem spoznal, kar povezujem z raznimi mrki in R-ji,  jota kot veste se pa tudi vsak dan ne kuha, da bi mi kdo delal družbo. :)

Andres

Hvala Andres, takele izkušnje nam prav pridejo. 

Jota pa itak  ;D ;)
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #131 on: January 30, 2008, 04:38:10 PM »
Mislim, da sem v tej temi pisal o novosti, ki je prišla v moje stanovanje in sicer  satelitskem dekoderju. Ker je bilo to  5. januarja naj bi šlo glede na Merkur tudi kaj narobe.  In res je šlo.  Vsi kanali, ki so plačniški so blokirani, čeravno je naročnina pokrita. Obenem je tudi res, da bi že 2 tedna moral priti eden, ki bi dodatno glavo na disku naravnal proti drugemu satelitu. Ta nikakor ne utegne kot kaže, saj vedno se kaj zaplete.

No in še ena stvar, ki je morebiti bolj povezana z Marsom. Po dolgem času sem te dni dobil po pošti tri viruse.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #132 on: January 30, 2008, 08:37:38 PM »
mi pa se že od petka matramo v službi pridobiti neke vizne informacije pa se nikakor ne moremo dokopati do pravih! pa se mudi zeloooo! še na veleposlaništvu nisem dobila pravih informacij
ja ja, retro merkur na delu

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #133 on: January 30, 2008, 08:55:58 PM »
A na Ministrstvu za zunanje zadeve ne piše nič glede vizumov ali pa na spletni strani tega veleposlaništva - domnevam, da je veleposlaništvo v SLO ali pa pogooglaš Ministry of Foreign Affairs of XXX in pogledaš, če kaj tam napisano? Za katero državo pa gre?
« Last Edit: January 30, 2008, 09:04:37 PM by pikica »
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #134 on: January 30, 2008, 10:54:33 PM »
hvala za namig. ampak nekako smo zadevo rešili (danes) zadeva je malce zapletena, ker gre za križarjenje (Azija), mislim, da je celo prvič izveden ta itinerar. vsekakor je specifika, načeloma niso imeli pojma niti na veleposlaništvu - oni so namreč pristojni za to (MZZ pojma nima o podrobnostih, saj pravzaprav niti ne rabi, ker so za to pristojne ambasade - za vsako državo posebej). ampak končno smo se dokopali do informacij - obrniti smo se morali celo na Dunaj, saj je ambasada ene države tam nam najbližja.

ampak zadeva je zdaj rešena - R Merkur pa je pa poskrbel za malce zapletov. Bi bilo preveč dolgčas, če jih ne bi bilo  ;) 

aja, pa 2 telefona sta crknila v službi (lani je telefon v R Merkurju crknil meni, sem ga dobila takrat, sodelavke pa sta bile na vrsti v tej rundi  ;D)