Meni se pa tranzitna Venera giblje čez Saturna v tem času. Prav zanimivo bo naslednje dni, saj imam na treh mestih štrene napeljane.
Še bolj zanimivo je to, da sem bil danes na kavi s francosko svobodno novinarko, ki je bila tu že poleti in kajpak hudo jo imam na sumu, da jo je na Islandije zaradi krize poslala kakšna vohunska služba. Ženska sem hodi že tri leta, v tem času, torej oktobra pa pravzaprav nima nič niti za pisat niti kot turistka za videt. Torej lahko predpostavljam, da je vohunska služba Mars, ona je Venera oboje seveda v tretji hiši, sam sebe pa vidim v enajsti hiši kot Jupiterja, ki vse to na dol nekako vidim.
No, Mars je pri meni postavljen v Devico, tako da bog pomagaj, ravno ta verjamem, da ne paše pod tajne službe, a je res, da so ravno ženske bile še najbolj uspešne kot vohunke. Naj bo prisilno, naivno, ali profesionalno, uporablja jih vsaka vohunska služba.
Jupiter je v Dvojčkih, čletudi R Merkur pa v Levu kar mi bržkone da tudi razlog in spoznanje zakaj sem že še prej v Jugoslaviji videl vsakogar, ki je delal za UDBO. Zato pa so me zapisalii v udba.net kot opazovana osebnost.
No, tole sem na hitro skupaj sklofal, ampak naj zdaj tršica kriči. Itak je za mano kot smo se zapisali včeraj, 10 let prenašanja kričečega sadizma, zato lahko še eno primorsko gorenjsko slišim, ne samo toto Štojerko.
Andres