Author Topic: VENERA in njeni tranziti  (Read 139659 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: VENERA in njeni tranziti
« Reply #165 on: April 07, 2009, 07:55:09 AM »
Hvala  :-*

Je pa pod R Venero še ta novica. Ko prenavljaš zadeve pod R Venero je vedno tako, da je treba na nek način računat z izgubami. Včasih pač ne moreš drugače, barko je bilo treba vzet iz vode, ker bi se sicer delala še večja škoda, poleg tega je potekla pogodba za privez.

No, včeraj sva jo privezala na Portoroški pomol, kjer bo počakala do petka, ko gremo na Krk, v njeno novo domovanje. In novica je ta, da so vlomili vanjo................

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #166 on: April 07, 2009, 09:13:18 AM »

No, včeraj sva jo privezala na Portoroški pomol, kjer bo počakala do petka, ko gremo na Krk, v njeno novo domovanje. In novica je ta, da so vlomili vanjo................

Čemu pripisuješ vlom? Neptunv vodnarju ( uran v natalu v 7. hiši) v kvadratu na luno, bi lahko tudi povezala s tem zoprnim dogodkom. Če je on bik, kot piše Gaja, potem pa sploh.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #167 on: April 07, 2009, 09:23:52 AM »
Nisem še gledala Lunca. Se bom pozabavala s tem jutri, ko bo več časa.

Zanimivo je to, da niso odnesli nič. Potem so vlomili še v sosedovo barko in odnesli hrano in pijačo, pustili pa vse inštrumente in celo računalnik.

Torej so bili samo lačni.  ;)

www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #168 on: April 15, 2009, 02:55:26 AM »
Naj spet malo napišem o moji kuhinji, ki je bila kupljena na R Venero. Samo preglavice so ratale, saj opažati je, da so mi prodali vse preveč ene vrste predalov, in nič druge vrste, predvsem pa ena predalna omarica sploh ni poslana pravilno, saj predali so delani za deset centimetrov višjo omarico.  Štedilnik, ki je tudi nov, očitno nekaj zafrkava pri termostatu in jurri bo prišel serviser, ter mu ga bom kar vrnil.  Možno pa je tudi, da je kaj narobe z električno napeljavo, čeravno je bil stari štedilnik čisto v redu, oziroma nikoli ni delal preglavic, le funkcionalen ni bil več tako kot nov.

Torej v premislek tistim, ki boste kupovali v R Veneri, saj utegnejo se vam pojaviti razne malenkosti, ki za seboj potegnejo veliko skakanja in nepotrebnega sikiranja.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #169 on: April 15, 2009, 12:54:06 PM »
no tk, tudi RVenera in RMars delajo svoje ang:, boš reklamiral ,Adres
let it be

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #170 on: April 15, 2009, 01:16:52 PM »
Je bil serviser za štedilnik že tu.  Tovarniška izdelava je malo čudna in je sedaj nekaj kontakte popravil.  Za pohištvo bo še malo zajebancije.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #171 on: November 02, 2009, 04:50:20 AM »
Meni se pa tranzitna Venera giblje čez Saturna v tem času.  Prav zanimivo bo naslednje dni, saj imam na treh mestih štrene napeljane.

Še bolj zanimivo je to, da sem bil danes na kavi s francosko svobodno novinarko, ki je bila tu že poleti in kajpak hudo jo imam na sumu, da jo je na Islandije zaradi krize poslala kakšna vohunska služba.  Ženska sem hodi že tri leta, v tem času, torej oktobra pa pravzaprav nima nič niti za pisat niti kot turistka za videt.   Torej lahko predpostavljam, da je vohunska služba Mars, ona je Venera oboje seveda v tretji hiši, sam sebe pa vidim v enajsti hiši kot Jupiterja, ki vse to na dol nekako vidim. 

No, Mars je pri meni postavljen v Devico, tako da bog pomagaj, ravno ta verjamem, da ne paše pod tajne službe, a je res, da so ravno ženske bile še najbolj uspešne kot vohunke. Naj bo prisilno, naivno, ali profesionalno, uporablja jih vsaka vohunska služba. 
Jupiter je v Dvojčkih, čletudi R Merkur pa v Levu kar mi bržkone da tudi razlog in spoznanje zakaj sem že še prej v Jugoslaviji videl vsakogar, ki je delal za UDBO. Zato pa so me zapisalii v udba.net kot opazovana osebnost. :)  :)   

No, tole sem na hitro skupaj sklofal, ampak naj zdaj tršica kriči.  Itak je za mano kot smo se zapisali včeraj, 10 let prenašanja kričečega sadizma, zato lahko še eno primorsko gorenjsko slišim, ne samo toto Štojerko.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #172 on: November 02, 2009, 07:21:27 AM »
Hehe Andres, nič ne bom kričala  :P

Mars bi sicer lahko bil vojak, vojska, če bi hoteli da bi bil tajna, bi moral biti povezan z 12 hišo ribami in neptunom

Mars je pri tebi v Tehtnici

Da imaš vizije je Sonce v 12 hiši kvadrat Neptun
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #173 on: November 02, 2009, 08:05:03 AM »

Mars bi sicer lahko bil vojak, vojska, če bi hoteli da bi bil tajna, bi moral biti povezan z 12 hišo ribami in neptunom

Njegov Mars je točno na moji Luni.
 :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #174 on: November 02, 2009, 12:06:05 PM »

No, sem si malo oddahnil, ker me nisi v kot poslala.  Kljub vsemu bom te dni pozoren kaj se pravzaprav dogaja okrog mene.   Torej domnevno francosko špijonko lahko iz tega Venerinega tranzita odpišem..  Verjetno pa se lahko pripravim na kakšno kričečo feministko. Morebiti je to ena islandka, ki jo bolj slabo poznam in pa seveda ena Litvanka, za katero tudi ne dam roke v ogenj.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #175 on: November 02, 2009, 12:08:09 PM »

Tole je pa kar dobra kombinacija.  Kot nekatere ostale tudi naju razdalja baše.  Bi pa bilo zanimivo s tabo eno popoldne preživeti. :)  Mater kaj vse bi izvedel... :)  Ženske mi pogosto zaupajo zelo veliko. :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #176 on: November 02, 2009, 12:11:10 PM »

Tole je pa kar dobra kombinacija.  Kot nekatere ostale tudi naju razdalja baše.  Bi pa bilo zanimivo s tabo eno popoldne preživeti. :)  Mater kaj vse bi izvedel... :)  Ženske mi pogosto zaupajo zelo veliko. :D

Andres

Ne dvomim, da bi bila ognjevita komunikacija, čeprav s pridihom diplomacije  :D
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #177 on: November 02, 2009, 12:43:08 PM »

Andres

Ne dvomim, da bi bila ognjevita komunikacija, čeprav s pridihom diplomacije  :D

:D :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #178 on: November 02, 2009, 01:02:19 PM »
Škoda, zdaj si prepozna za spoznavanje Princes, saj jota je bila ravno čez vikend na krožniku. Predvsem zaradi svinjske gripe. Boš prišla na naslednjo pač.  Luna se ti itak ne bo premaknila iz mojega Marsa, zato če zamudiš, še vedno pride v poštev kadar koli kasneje. :)

Bo pa predvsem na stara leta dobro preučevati takšne kombinacije, ko bo ženski navdih že posahnil.  Torej govorim kar dvajset let vnaprej in še več.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #179 on: March 27, 2010, 09:25:01 AM »
Moja progresirana venera se nahaja v drugi hiši in tvori polsekstil z marsom in petšestin z uranom. Glede na to da se mi tranzitni pluton sprehaja čez 7-hišo ali dejansko lahko pričakujem ločitev al kaj  ::) ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/