Author Topic: MARS in njegovi tranziti  (Read 100251 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: MARS in njegovi tranziti
« Reply #45 on: July 03, 2007, 08:49:45 AM »
Tranzitnega Marsa imamo že v znamenju Bika. Danes je na 5°.

No bikcem bo vsekakor prinašal veliko priložnosti za nove ideje in delovanja. Sploh ker imajo po sončnem znamenju tako zelo aktivirano 3 hišo. Torej novosti, priložnosti, selitve, novi začetki.
Jejhata ... pa še vse retro povrhu. Le do kdaj bo vse skupaj trajalo.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #46 on: July 30, 2007, 11:40:56 AM »
Tranzitnega Marsa imamo že v znamenju Bika. Danes je na 5°.

No bikcem bo vsekakor prinašal veliko priložnosti za nove ideje in delovanja. Sploh ker imajo po sončnem znamenju tako zelo aktivirano 3 hišo. Torej novosti, priložnosti, selitve, novi začetki.
Jejhata ... pa še vse retro povrhu. Le do kdaj bo vse skupaj trajalo.

Danes je T mars že na 24 stopinj bika.

Znamenje bika vlada moji 3.hiši v njej se zadržuje tudi jupiter na 25 stopinj bika.

Torej sta T mars in N jupiter v konjukciji??
Jutri bo T mars na isti stopinji kot moj N jupiter..

Kakšno energijo prinaša ta konjukcija???

Natalni jupiter v natalni karti tvori samo kvadrat z natalnim marsom.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #47 on: July 30, 2007, 01:00:53 PM »
Se pravi, T Mars prihaja v kvadrat z natalnim Marsom.

Najbrž si že nekdaj dni napeta in prepirljivo razpoložena.
www.Astro-Star.net

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #48 on: July 30, 2007, 02:23:34 PM »
Tea,res je.. ;)
Zelo prepirljivo razpoložena sem. ::)
Celo na dopusto sem se skregala s kolegico(to je blo par dni nazaj).

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #49 on: July 31, 2007, 08:55:31 PM »
Lisbona, višek fizične energije sproščaj s kakšnimi športnimi aktivnostmi. V naravi, če se da. Jupiter zelo poviša nivo fizične energije in daje tudi večje zaupanje v lastna dejanja. Vendar ker imaš v natalu kvadrat, bodi samo v toliko previdna, da ne boš pretiravala.

Hvala za nasvet!

Trenutno nimam ravno veliko energije(mi T neptun blokira N marsa),tako,da se s športom sploh ne ukvarjam.
Včasih sem se pa...in res mi je najbolj ugajal tek v naravi ali kakšna odbojka na mivki,nogomet na travniku....

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #50 on: August 01, 2007, 09:27:19 PM »
Res. Ampak, zato ti pa višek energije leti v prepire.
Včasih se je potrebno mal potruditi...

Saj vem, da se je včasih potrebno malo potruditi.. :(
Trenutno pa res nimam niti najmanjše želje po športnih aktivnostih(sicer sem se pa na morju plavala vsak dan vsaj 2 urci-2 tedna.To je tud nekaj!
Sedaj pa raje lenarim in počivam.Res nimam želje po športnih aktivnostih.Nekaj na silo pa nočem delat.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #51 on: August 02, 2007, 06:40:54 AM »
Tranzitni Mars v kvadratu na natalnega hitro mine. Vpliv je največ 14 dni, ko smo bolj napeti in živčni, da pač moramo nekaj premaknit in hočemo skočit iz svoje kože.

T Neptuna na Marsa pa traja vsaj leto in pol. Jaz v takem aspektu nikdar ne priporočam športnih aktivnosti, kajti prav lahko se zgodijo poškodbe. Razen plavanja, pa še to v varnih vodah.

Neptun v osnovi zahteva umiritev in počitek. Marsu namreč govori, da naj se poglobi vase in naj se notranje pripravi. Torej so to akcije, ki so usmerjene navznoter v duhovno prepoznavanje Marsovega principa. Še posebno je to važno, ker gre dispozitor marsa v tranzitu na sonce, ki v natalu tvori kvadrat na neptuna.

To je tema tega aspekta.

Torej če bi T Urana govoril soncu, da je treba narediti kakšno spremembo, vedno pogledamo marsa, da vidimo kako se bomo potegovali za tisto novo .....
V tvojem primeru Lisbona, govori o tem, da se je treba omehčat, da je treba akcije delat notranje, da so spremembe v notranjem svetu, dojemanju tebe same, tvoje filozofije in tvoje umestitve v svetu.
Mars v kvadratu je samo sporžil notranje napetosti. In prav fino je, da včasih pokažemo svoj bes, svojo jezo .. saj zato pa imamo take in drugačne aspekte, če le kaj takega sploh zmoremo pod neptunskimi temami.

Gre za to, da je sončev dispozitor tudi neptun! Na natalnega neptuna pa hodi v tranzitu Jupiter v strelcu. Zelo zanimiva kombinacija, nimaš kaj dosti za filozofirat. Vse jasno .. kam pes taco moli.

« Last Edit: August 02, 2007, 06:44:57 AM by Tea »
www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #52 on: August 02, 2007, 11:13:35 AM »
Tranzitni Mars v kvadratu na natalnega hitro mine. Vpliv je največ 14 dni, ko smo bolj napeti in živčni, da pač moramo nekaj premaknit in hočemo skočit iz svoje kože.

T Neptuna na Marsa pa traja vsaj leto in pol. Jaz v takem aspektu nikdar ne priporočam športnih aktivnosti, kajti prav lahko se zgodijo poškodbe. Razen plavanja, pa še to v varnih vodah.

Verjetno do kakšne želje po fizičnih aktivnostih pri počasnem tranzitu neptuna na marsa, sploh ne pride, to je tko, kot bi po domače reku, da maš zagiftano (neptun) fizično energijo (mars).

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #53 on: August 02, 2007, 03:01:18 PM »
Ups, pa sem ga res v kamen...
Se opravičujem.
Tea, še dobro da te imamo. Hvala.  :)

Nisi ga Helena. Le pogledala nisi Lisbonine karte. V osnovi marsov kvadrat na marsa kaže točno na to kar si napisala.
www.Astro-Star.net

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #54 on: August 03, 2007, 10:27:09 AM »

Neptun v osnovi zahteva umiritev in počitek. Marsu namreč govori, da naj se poglobi vase in naj se notranje pripravi. Torej so to akcije, ki so usmerjene navznoter v duhovno prepoznavanje Marsovega principa. Še posebno je to važno, ker gre dispozitor marsa v tranzitu na sonce, ki v natalu tvori kvadrat na neptuna.

To je tema tega aspekta.

Torej če bi T Urana govoril soncu, da je treba narediti kakšno spremembo, vedno pogledamo marsa, da vidimo kako se bomo potegovali za tisto novo .....
V tvojem primeru Lisbona, govori o tem, da se je treba omehčat, da je treba akcije delat notranje, da so spremembe v notranjem svetu, dojemanju tebe same, tvoje filozofije in tvoje umestitve v svetu.
Mars v kvadratu je samo sporžil notranje napetosti. In prav fino je, da včasih pokažemo svoj bes, svojo jezo .. saj zato pa imamo take in drugačne aspekte, če le kaj takega sploh zmoremo pod neptunskimi temami.

Gre za to, da je sončev dispozitor tudi neptun! Na natalnega neptuna pa hodi v tranzitu Jupiter v strelcu. Zelo zanimiva kombinacija, nimaš kaj dosti za filozofirat. Vse jasno .. kam pes taco moli.

Hvala za tole Tea!

Spremembe se res dogajajo v meni,spreminja se moj pogleda na svet,spreminja se moj notranji jaz.,Za druge spremebe nimam volje ali energije.Nekako se zadržujem v svojem malem svetu in zdi se mi ,da meditiram ali kaj takšnega ,ker okrog mene se nič ne dogaja...in to me najbolj jezi...Tako pusto življenje imam zadnje čase...samo najhuje pa je ,da niti nimam volje,da bi naredila kakšno spremembo...
Zgleda da tako pač more biti... ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #55 on: August 10, 2007, 07:19:57 AM »
Potem delaš to, kar planet zahteva od tebe  ;D Saj drugega tako ali tako ne moreš. ;D
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #56 on: August 10, 2007, 07:27:19 AM »
Pa dajmo nekaj o tranzitu Marsa

8. avgusta se je preselil iz znamenja Bika v znamenje Dvojčkov. Vsekakor bodo naše akcije bolj usmerjene v razmišljanje kako bi, kot pa v konkretna dejanja. Sicer bo spodbudil spogljedljive energije, manj pa akcije.

Veseli ga bodo Dvojčki, Tehtnice, Vodnarji, torej zračna znamenja, Pa tudi Ovni in Levi se bodo ob takem marsu dobro počutili.
Seveda velja tudi, če imate venero ali marsa v teh znamenjih.

Ostali bomo morali pač počakati na ugodnejše prehode
www.Astro-Star.net

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #57 on: August 10, 2007, 09:49:40 AM »
Super, zdaj pa kiklco nase pa v osvajanje :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #58 on: August 10, 2007, 10:44:14 AM »
A škorpijoni pa spet nič?  :-\
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #59 on: August 10, 2007, 11:36:25 AM »
Škorpijoni so nagonsko vzporedno vedno v temu :)
izprsi se govorno in vidno in kar gre potem, samo od sebe :D
let it be