Author Topic: MARS in njegovi tranziti  (Read 100339 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: MARS in njegovi tranziti
« Reply #195 on: December 15, 2008, 10:52:02 AM »

Tea kaj pa pomeni to da sta mars in sonce v konjunkciji...verjetno nekaj z avtoritetami  ???

V kakšnem kontekstu Mavrica /natalna karta?/
Če je tako, potem poglej dispozicijo, boš videla kam te bo pripeljala.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #196 on: December 15, 2008, 11:14:26 AM »
sem bolj na splošno mislila, glede na to da je mars v kvadratu na oba: saturn in uran...verjetno so vse te agresivne akcije v svetu s tem povezane...še dobro da sledijo dobri aspekti v naslednjih dnevih... 8)

jaz imam ta dva tudi v natalu v konjunkciji in sem res te dni včasih nekam bolj odločna...  ;)

Ja, ampak glede na danšnji aspekt, na katerega vpliva jutrišnji bi to lahko bilo tudi igla za uspavanje  Wink

vse je relativno... ang:
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #197 on: December 15, 2008, 12:20:10 PM »
Seveda Mavrica ........ saj igla za uspavanje bolečine, sploh na zobeh, dlesnih /MArs Saturn/ dostikrat olajša .... ;D
www.Astro-Star.net

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #198 on: December 15, 2008, 12:50:38 PM »
Še dobro da gre mars jutri v trigon z neptunom...dobro za tiste, ki bi se eventuelno poškodovali...pa tudi za tiste ki se za pravico borijo...

Ja, ampak glede na danšnji aspekt, na katerega vpliva jutrišnji bi to lahko bilo tudi igla za uspavanje  ;)

... ki je mene sigurno pičila. Se sploh nisem mogla zjutraj dodbra zbuditi - zamegljena slika,...
Potem sem šla k mojim sončkom v Korak in sem že dodbra v pogonu  :D

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #199 on: February 03, 2009, 07:47:46 AM »
Mars bo jutri ob 16.55 vstopil v znamenje Vodnarja

Torej se bomo začeli obnašati in potegovati za naše stvari na način, ki so tipične za znamenje vodnarja: inovativno, nenavadno, domiselno.

Iskali bomo priložnosti in možnosti, ki so precej odštekane, poleg tega pa bomo odločnejši, strastnejši in močnejši, če imamo osebne planete v zračnih znamenjih /tehnica, dvojčki/ ter samo malo manj v Ribah, Raku in Škorpijonu

Prav ta znamenja se bodo čudežno razživela in prirojena senzibilnost bo postala željena lastnost.

Glejte pa Venero, Sonce, Luno ali AS v teh znamenjih in seveda Mars

;D

www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #200 on: February 05, 2009, 08:56:44 AM »
meni se vozi po peti hiši, (p jupiter in natalni merkur in venera) ko bo pa zjadral v šesto hišo pride do natalnega sonca in marsa... ;D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #201 on: February 05, 2009, 01:15:21 PM »
meni pa po 12 ......in ravno se je skidal s Saturna in opozicije na natalnega. Hmm, pljučnico mi je prinesel, seveda še ob podpori T Saturna v kvadratu na P Merkurja.

No, čakam ga na As ......potem pa gremo naši
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #202 on: March 18, 2009, 05:09:11 PM »
Mars je v nedeljo 15. marca vstopil v znamenje Rib

Marsova energija v Ribah je nekoliko oslabljena. Značilno je, da smo v takem času nekoliko neurejeni pri doseganju postavljenih cijev, torej smo neučinkoviti, raztreseni, težko se zberemo in si sploh postavljamo cilje.

Seveda pa po drugi strani ta pozicija nakazuje višja navdahnjena stanja, mistična doživetja in umetniški potencial.
Torej za thetke primeren čas, primeren čas za čudeže in primerno za sanjarjenje. V neakciji dosegati nekaj, bi lahko označili domeno tega položaja.

V ribah bo Mars do 23. aprila, ko prestopi v znamenje Ovna. No, takrat pa se bo kadilo.

www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #203 on: March 19, 2009, 08:57:33 AM »
in pri meni takoj na prvi stopnji na natalnega trči... ;) nekako sem bolj aktivna postala, kar nekaj bi spreminjala po hiši... očitno je čas za spomladansko čiščenje

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #204 on: March 20, 2009, 07:43:38 AM »
in pri meni takoj na prvi stopnji na natalnega trči... ;) nekako sem bolj aktivna postala, kar nekaj bi spreminjala po hiši... očitno je čas za spomladansko čiščenje

Ja, Marsov povratek je zelo pomemben, obarva pa kar dolgo obdobje, ne samo 14 dni, kar bi človek mislil, da sicer aspekt traja.
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #205 on: March 20, 2009, 11:24:48 AM »
A to pomeni da vsako drugo leto ko se mars postavi na svoj natalni položaj pogledamo tranzite, ali pa se naredi karta podobna solarni karti?

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #206 on: March 20, 2009, 11:30:10 AM »
A to pomeni da vsako drugo leto ko se mars postavi na svoj natalni položaj pogledamo tranzite, ali pa se naredi karta podobna solarni karti?

Seveda Mavrica. Karta Marsovega povratka  ;)
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #207 on: March 20, 2009, 12:09:29 PM »
zdaj si mi pa dala delo...grem gledat kako to zgleda zdaj in kako je zgledalo leta 2003, ko je menda bil glih v tem položaju ko sem se od hiše selila... ;D

DZK število - 656

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #208 on: March 21, 2009, 08:45:44 AM »
Ne moreš verjet kako zadeva deluje...sem čekirala leto 2003 in je prav zanimivo kako se zadeve pokrivajo...mars je tisto leto prvič šel čez mojega natalnega junija, pol se retro vrnil septembra in nazaj šel oktobra...točno na dneve prehoda so se dogajale neke pomebne stvari v mojem življenju...spoznanje da zadeva ni prava, selitev in potrditev da sem storila prav... Tea tale marsov povratek je pa res dobra zadeva  :o

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #209 on: March 21, 2009, 08:54:33 AM »
Ne moreš verjet kako zadeva deluje...sem čekirala leto 2003 in je prav zanimivo kako se zadeve pokrivajo...mars je tisto leto prvič šel čez mojega natalnega junija, pol se retro vrnil septembra in nazaj šel oktobra...točno na dneve prehoda so se dogajale neke pomebne stvari v mojem življenju...spoznanje da zadeva ni prava, selitev in potrditev da sem storila prav... Tea tale marsov povratek je pa res dobra zadeva  :o

Seveda Mavrica.

Mars je planet, s katerim se premikamo in seveda predstavlja tudi vse novosti in nove odločitve. Zato so Marsovi povratki odločilnega pomena v tistem letu, še posebno, če jih spremljajo tudi še drugi tranziti. Ampak teža bo na Marsu, ker je le osebni planet in to najbolj močno čutimo.

;D
www.Astro-Star.net