Author Topic: Tranzit Jupitra  (Read 133308 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tranzit Jupitra
« Reply #255 on: July 18, 2013, 09:50:01 AM »
Meni pa  :J šeta čez sedmo... Še nekaj časa, pa bo 8. na udaru. Me zanima, kaj bi prinesel  :laugh:

Zaenkrat tale čez sedmo ni nič prinesel, razen obilice tipov okoli mene pa menjave službe  :P
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #256 on: July 18, 2013, 11:10:26 AM »
He he, Saša, moja hči se je trikrat poročila v prehodu Jupitra čez njeno sedmo.  ;D

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #257 on: July 18, 2013, 07:03:03 PM »
A to pojmuješ namišljeno poroko  :P
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #258 on: July 19, 2013, 08:00:15 AM »
Zelo resno je zvenelo.  ;D

No ampak zdaj ima že nekaj časa enega.  ;D Skrivna poroka pod šolskimi stopnicami.  ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #259 on: July 20, 2013, 07:44:36 AM »
Meni pa  :J šeta čez sedmo... Še nekaj časa, pa bo 8. na udaru. Me zanima, kaj bi prinesel  :laugh:

Zaenkrat tale čez sedmo ni nič prinesel, razen obilice tipov okoli mene pa menjave službe  :P

menjavo službe ti je "prinesel" T Saturn - konj. P MC in sekstil Venera - vladarica 6

Imaš pa tudi staro karto v podpisu, tako da P Lune nisem mogla preverit. Vsi večji dogodki so včasih lepo vidni prav skozi njeno progresijo ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #260 on: July 20, 2013, 04:57:31 PM »
Sem popravila karto. Progresirana Luna je še vedno v ribah.

Sem včeraj potem gledala, kam je padel veliki vodni trigon. Pa res imam dokaj lepe aspekte...
9ZK 674

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #261 on: July 22, 2013, 05:37:17 AM »
A se lahko " nadam" na kaj lepega, ko bo T :J v 6.hiši....tam nekje na 12 - 18 stopinj  :rak ?
 T :J bo tvoril  :tr z N  :Lu, ki je vladar 6.hiše in s T :Sa...
v istem času bo P :Lu na N  :Me, ki je vladar 5.hiše.... isto v  :tr na T  :J.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #262 on: July 22, 2013, 01:41:06 PM »
[/quote]

T :J mi bo kmalu prišel na DC, in naredil trigon na  :Ve
Upam, da mi prinese že enkrat obilico tipov in menjavo/spremembo službe :)
Zdej pa je že cajt za kako nagrado :laugh: po T :Sa

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #263 on: October 26, 2013, 06:10:59 PM »
A se lahko " nadam" na kaj lepega, ko bo T :J v 6.hiši....tam nekje na 12 - 18 stopinj  :rak ?
 T :J bo tvoril  :tr z N  :Lu, ki je vladar 6.hiše in s T :Sa...
v istem času bo P :Lu na N  :Me, ki je vladar 5.hiše.... isto v  :tr na T  :J.

Ja, se je zgodilo res nekaj lepega. nepričakovanega. ampak žal tudi zelo bolečega.
vpleten je na žalost bil tudi T :ki.

S T  :J v 6.hiši, upam tudi na kakšno boljšo službo, ampak ni nič pametnega na vidiku.
V zdajšni službi sem dobila v času tega tranzita, ki še vedbo traja in še tudi bo nekaj časa, premestitev na drugo delovno mesto. Veliko več obveznosti in odgovornosti, ter seveda dela...za isto plačo.
Najraje bi obupala.

« Last Edit: October 26, 2013, 06:12:46 PM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #264 on: December 12, 2013, 09:24:44 AM »
Tukaj bi rada zapisala nekaj mojih opažanj o stanju R  :J:

Moj natalni položaj  :J je R (v 12H); mislim, da sta njegova najbolj pomembna natalna aspekta  :kv z MC in  :kon z AC.  Skorajda vse pomembne stvari v življenju so se mi zgodile, ko je bil  :J v R gibanju; te stvari so mi kratkoročno prinesle predvsem obilje težav, na dolgi rok pa so vidne te zadeve bolj pozitivno; na R gibanju so bili

- smrt mojega očeta
- smrt moje mame
- moja poroka
- rojstvo dveh od treh otrok
- in nazadnje moja lanskoletna kalvarija v službi, kjer sem pristala na zavodu.

Ta zadnja zgodba se je odvijala takrat, ko je R :J prečkal mojo 9H; toliko lepih dejavnosti ponuja ta hiša, pa se enostavno niso razvijale; nisem mogla verjeti (in še zdaj ne verjamem), kdo mi ni stal ob strani (to je zelo olepšan opis) v tem času.

Po vzorcu iz preteklosti le upam, da bo tale  :J le prinesel .....  :-* vsem
« Last Edit: December 12, 2013, 09:52:03 AM by cvetka »

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #265 on: December 13, 2013, 09:48:33 AM »
tdi pri meni je T  :J spet v 6. hiši. same težave na področju vsakdanjih obveznosti...sem upala vsaj na kaj spodbzdnega v ljubezni ko je bil na DC-ju...pa imam sam še več problemov in skrbi. ma mislim, da sta pri meni T :U v 2 hiši in T :Sa na MC-ju bolj tista o katerih bi se dalo debatirat...

http://shrani.si/f/1p/Tb/3EOFR2qq/karta.png

« Last Edit: December 13, 2013, 09:50:54 AM by natasas »
pozdravček :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #266 on: December 23, 2013, 06:41:39 PM »
Tukaj bi rada zapisala nekaj mojih opažanj o stanju R  :J:

Moj natalni položaj  :J je R (v 12H); mislim, da sta njegova najbolj pomembna natalna aspekta  :kv z MC in  :kon z AC.  Skorajda vse pomembne stvari v življenju so se mi zgodile, ko je bil  :J v R gibanju; te stvari so mi kratkoročno prinesle predvsem obilje težav, na dolgi rok pa so vidne te zadeve bolj pozitivno; na R gibanju so bili

- smrt mojega očeta
- smrt moje mame
- moja poroka
- rojstvo dveh od treh otrok
- in nazadnje moja lanskoletna kalvarija v službi, kjer sem pristala na zavodu.

Ta zadnja zgodba se je odvijala takrat, ko je R :J prečkal mojo 9H; toliko lepih dejavnosti ponuja ta hiša, pa se enostavno niso razvijale; nisem mogla verjeti (in še zdaj ne verjamem), kdo mi ni stal ob strani (to je zelo olepšan opis) v tem času.

Po vzorcu iz preteklosti le upam, da bo tale  :J le prinesel .....  :-* vsem

Cvetka, meni se ne zdi čudno, saj je

1. kotni na AC
2. v aspektni strukturi "prst usode" - na njegovega dispozitorja, na vladarico tvojega Ac in seveda obenem cele karte, na vladarico 8 hiše - prst usode itak kaže na 5 hišo /otroci, ljubezen/

sicer za nazaj ne vem, lansko leto pa je bilo seveda vse še kaj drugega prisotno zraven, med drugim to, da si imela mrk točno na vozlu v 2 hiši in drugega na marsu v 8 hiši ... itd....

Jupiter gre sicer prehitro po horoskopu. Ima 12 letni cikel. Ko pa se sprožijo še drugi ustrezni kazalci, pa seveda nastopa tako, kot je v tvojih naštetih primerih, prav zaradi natalne obljube.
www.Astro-Star.net

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #267 on: December 24, 2013, 02:35:51 PM »
pozdrav v tejle temi,

:J se ponavadi smatra kot planet obilja v pozitivni smeri, zato sem bila presenečena ob mojih opažanjih. Naslednji termin za skupno delovanje R :J (ki je sicer "samo" v senci)in in mrka bo 29.4.2014, ko mi sončni mrk pade točno na P :So.

Tea še to: ali obstoja kakšen nasvet, kako potešiti tale moj prst usode?

pozdrav v popoldanski predpraznični dan,  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #268 on: December 24, 2013, 03:54:03 PM »
pozdrav v tejle temi,

:J se ponavadi smatra kot planet obilja v pozitivni smeri, zato sem bila presenečena ob mojih opažanjih. Naslednji termin za skupno delovanje R :J (ki je sicer "samo" v senci)in in mrka bo 29.4.2014, ko mi sončni mrk pade točno na P :So.

Hja - če ga gledaš kot Olimpijskega boga, potem nekoliko spremeniš mnenje oz. ga vidiš tudi globoko not. Zveš, da je bil Bog groma in ognja, pa da je resnico in pravico zahteval, sam pa ravno ni bil glih angelček /dobro če tudi na youtube ne obstaja kakšen film o njegovem mitu/

Tako da je, tako kot z vsemi drugimi stvarmi in ostalimi bogovi, tudi tale obarvan z pisanimi barvami.

Če je v karti njegov pozitivni naboj, bo seveda blagostanje, sicer pa tudi kakšna njegova senca - torej  obilje tistega, kar hočejo v tistem času ostali tranziti, mrki, prehodi ............

Poleg tega je treba razmisliti tudi o tem, da ti dogodki so sicer doživeti kot slabi, je pa v resnici treba razmislit o tem, da tebi osebno pravzaprav nosijo obilje in obilje priložnosti ..... ki pa se bodo manifestirale tekom njegovega cikla, ali bolje rečeno, takrat spoznamo, zakaj je bilo nekaj vendarle tudi dobrega, saj dogodki spreminjajo našo življenjsko filozofijo in nas o življenju kot takem ogromno naučijo....
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #269 on: December 24, 2013, 04:05:04 PM »
pozdrav v tejle temi,

Prst usode ali jog je neke vrste gonilna sila v karti ali pa sprememba. Vesolje pokaže in  poskrbi za nepričakovane vskoke v dobre priložnosti, ki spremenijo življenje. Ko tak jod sproži tranzitni vpliv pričakujemo spremembe, ki jih doživljamo potem dolgoročno...

Kadar je negativen je lahko povezan z zdravstvenimi težavami /2 x 150°/, ki zahtevajo spremembo življenjskega sloga in globoko transformacijo. Seveda tak jod daje tudi večjo sposobnost regeneracije.

Pravzaprav vse skupaj deluje v nekih skrajnostih in zato tudi občutek, da je usoda. Vsak pri sebi mora opazovati, na kakšen način deluje: ali kot gonilo, premik naprej, ali najprej kot rušitev, da se potem premaknemo naprej in odločimo za spremembo.

Najbolje je verjeti, da si na pravem mestu ob pravem času in da se ob pravem času dogajajo prave reči - to pa je seveda lažje reči, kot pa tudi živeti.

Pri tebi

prst usode kaže na 5 hišo - se pravi da se moraš verjetno naučiti zabavati, biti nekoliko bolj avanturistična, sproščena, igriva in radoživa .......... tko k olimpijski bog Jupiter  ;)
www.Astro-Star.net