pozdrav v tejle temi,
:J se ponavadi smatra kot planet obilja v pozitivni smeri, zato sem bila presenečena ob mojih opažanjih. Naslednji termin za skupno delovanje R :J (ki je sicer "samo" v senci)in in mrka bo 29.4.2014, ko mi sončni mrk pade točno na P :So.
Tea še to: ali obstoja kakšen nasvet, kako potešiti tale moj prst usode?
pozdrav v popoldanski predpraznični dan, 
Hja - če ga gledaš kot Olimpijskega boga, potem nekoliko spremeniš mnenje oz. ga vidiš tudi globoko not. Zveš, da je bil Bog groma in ognja, pa da je resnico in pravico zahteval, sam pa ravno ni bil glih angelček /dobro če tudi na youtube ne obstaja kakšen film o njegovem mitu/
Tako da je, tako kot z vsemi drugimi stvarmi in ostalimi bogovi, tudi tale obarvan z pisanimi barvami.
Če je v karti njegov pozitivni naboj, bo seveda blagostanje, sicer pa tudi kakšna njegova senca - torej obilje tistega, kar hočejo v tistem času ostali tranziti, mrki, prehodi ............
Poleg tega je treba razmisliti tudi o tem, da ti dogodki so sicer doživeti kot slabi, je pa v resnici treba razmislit o tem, da tebi osebno pravzaprav nosijo obilje in obilje priložnosti ..... ki pa se bodo manifestirale tekom njegovega cikla, ali bolje rečeno, takrat spoznamo, zakaj je bilo nekaj vendarle tudi dobrega, saj dogodki spreminjajo našo življenjsko filozofijo in nas o življenju kot takem ogromno naučijo....