Author Topic: Natalne karte članov foruma  (Read 144021 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Natalne karte članov foruma
« on: September 19, 2006, 07:43:36 PM »
Na našem starem forumu smo bili glede natalnih kart malo "nerodni". Nikakor se nismo organizirali, kje bi karte bile, potem pa smo astrologi porabili kar nekaj časa, da smo jih našli in odgovorili na vprašanje.

Tukaj pa bomo naredili takole. Karto bomo izrisali in jo dali v link in v podpis. Tako bo vedno dostopna, ko bomo želeli kaj pogledat.

Če komu ta zadeva ne bo šla od rok smo tukaj zato, da pomagamo. Andres bo imel malo več dela.

Če se obračate name, prosim da pod izborom na Astro.com izberete Liz Green, lahko pa tudi od drugih. Vendar pazite, berem samo karte, ki imajo označene stopinje.
Potem izberite tudi Radix, tranziti in progresije. Tako vemo, kje smo.
Fino je, da označite tudi Vx, PF, Kiron, Lilith, glede na to, da gremo v novo astrološko dobo pa se bomo začeli učiti tudi o drugih telesih.
Za začetek bo dovolj, če označujemo Ceres, Palast, Juno in Vesto. O tem bom začela pisati na spletni strani, pa se bo na forumu lahko razvila tudi debata.
Doba Vodnarja zahteva pač raziskovanje vesolja, nova telesa in širino. V naslednjih letih lahko pričakujemo razvoj astrologije v novo dinamiko. Mislim, da bodo zadeve še zelo zanimive. Vendar o tem v posebnih poglavjih, ko bomo nekaj besed spregovorili tudi o Eris itd....

Glede na to, da je Andres postavil prvo vprašanje, sicer v temi o luninih tranzitih, bova začela takoj, ko bo karta v podpisu.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Natalne karte članov foruma
« Reply #1 on: September 19, 2006, 07:53:22 PM »
Točno Tea.  Na starem forumu je bilo kup vprašanj, karto pa je navadno držal vsak pri sebi, oziroma jo je imela ena po ena astrologinja. Torej za vas, ki se na zvezde spoznate, nič kaj prijetno, obenem pa še nehvaležno delo.  No, zaradi pomanjkanja kart sem se relativno pozno, ali maja letos odločil narediti tudi temo simbolično tej kjer so bile vse karte članov, ki so to želeli.   Naj si torej v podpis vsak doda link svoje karte. Mojo sem pravkar dodal.

Andres
« Last Edit: September 20, 2006, 12:24:55 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #2 on: September 19, 2006, 09:09:21 PM »
V tem delu foruma bomo obdelovali natalne karte, sinastrične karte, kombin ali kompozit.
Odgovarjalo se bo na natalne karte, ki bodo v podpisu. Za kombin in sinastrijo, pa jo prilepite na forum.
www.Astro-Star.net

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #3 on: September 25, 2006, 07:54:49 PM »
V tem delu foruma bomo obdelovali natalne karte, sinastrične karte, kombin ali kompozit.
Odgovarjalo se bo na natalne karte, ki bodo v podpisu. Za kombin in sinastrijo, pa jo prilepite na forum.
upam,da je se kdo ki nima pojma ali ne ve kako in kaj.Žal sem čisto neveden. Hvala za pojasnilo. ???

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #4 on: September 25, 2006, 09:55:08 PM »
Sedaj ne vem: si neveden na področju astrologije, ali pa limanja zadev na forum  :D
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #5 on: September 25, 2006, 10:16:46 PM »
Morda lahko pojasnim jaz. Laomin je precej nevešč računalništva, obenem pa tudi precej lačen vsega kar zadeva tematike, ki je tudi tu pri nas. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #6 on: September 26, 2006, 08:22:17 AM »
Potem ne bo problema. Kajti vsega ga bomo naučili  :D

Ko sem sama prišla na stari forum SS se še registrirati nisem znala.  :D Računalnika namreč do takrat sploh nisem znala uporabljati. Sedaj pa poskušam postavljati že spletno stran.  ;D

www.Astro-Star.net

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #7 on: September 26, 2006, 11:10:03 AM »
Morda lahko pojasnim jaz. Laomin je precej nevešč računalništva, obenem pa tudi precej lačen vsega kar zadeva tematike, ki je tudi tu pri nas. 

Andres
ja hvala,drži.Sem pa s tvojo pomočjo za AGT preskočil kar kakšno stopnjo.Smo.ali pa bodo tudi taki "začetniki" in se zahvaljujem za potrpljenje.Želim,pa Andres opiše pod AGT kaj to je,da ne pošiljam vsakega na nenavadno com ali pa je to celo pametno.  Prosim kako razlago,sem sam malo bolj neveden. Jutri zvečer imamo  v Radovljici srečanje vsi ,ki smo precej časa hodili k g.Janku Jamšku pa bom podal informacijo za spletni simbol.Upam,da se bo našel kak nov član. Me pa ta agleščina kar precej še bega,se pa ne dam.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #8 on: September 26, 2006, 02:03:08 PM »
Laomin.

Informacije o AGT bom podal na za to namenjenem topicu v mapi Nenavadno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #9 on: October 03, 2006, 06:06:00 PM »
Tea.  Kako boš zdaj odredila to zaradi kart članov?  Očitno sem tu samo jaz, ki jo s seboj v podpisu vlačim. :)

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #10 on: October 03, 2006, 06:12:09 PM »
Želela bi si jih v podpisu.
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #11 on: October 03, 2006, 06:23:59 PM »
Upam, da bodo to videli tudi ostali člani. Verjetno pa bodo  vmes tudi takšni, ki bodo leteli uploadat svoje slikce na brzino v zadnji minuti. Ta tema naj bo iz tega razloga pripeta na najvišje mesto v svoji rubriki.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #12 on: October 03, 2006, 09:48:46 PM »
Tea.

Nekoč si omenila, da bi se glede na mojo karto pravzaprav moral ukvarjati z nepremičninami. Priznam. V tem času z enim očesom gledam da bi dal prošnjo za prodajalca nepremičnin, se pa mi ravno v teh dneh dogaja še bolj drzna zamisel.   Rad bi brez denarja kupil stanovanje in me pravzaprav zanima, če glede na mojo karto to tudi je izvedljivo.
Namreč tačas je v mojem koncu zelo veliko povpraševanje za  najem stanovanj. Pač Poljakov, ki delajo razna priložnostna in gradbeniška dela je veliko tako da oddajati stanovanje zna biti v temu času zlata jama.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Lilith

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #13 on: October 04, 2006, 08:54:40 AM »
To s karto v podpisu je dobra ideja. Če jo naredim v astro.com in dodam tisti link, verjetno ne bo dovolj, a ne? Kam vi shranjujete vaše karte oz. od kod jih linkate?

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #14 on: October 04, 2006, 02:12:44 PM »
Seveda bo dovolj, če daš v podpis link.  Naložiš astro karto nekam na kjer imajo zastonj serverje.  shrani.si, fotorola.com, putfile, flickr.com ipd in potem tudi imaš link in vse živo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858