Author Topic: Natalne karte članov foruma  (Read 141844 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Natalne karte članov foruma
« Reply #105 on: December 11, 2006, 04:28:04 PM »
Tea,

seveda sem ti hvaležna za pojasnilo. :) Bom zadevo preštudirala, v skrajnem primeru pa me lahko rešuje le moj optimizem, a ne? Dobra volja pa odpira mnoga vrata...Kaj bo pa življenje prineslo, bomo pa še videli in doživeli ;)

Lep pozdrav, t. :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #106 on: December 12, 2006, 09:00:49 AM »
Taja, seveda rešuje. To je že pol zmage.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #107 on: December 12, 2006, 09:01:17 AM »
Mislim da Saturn v 9 hiši ne obeta prav dobro počutje v tujini. Pa še v kvadratu na Venero - mislim da se tudi na krajše razdalje težko premikaš  ;D

Ja se strinjam Tea, s saturnom v deveti hiši se vsak v tujini precej slabo počuti, nastajajo zapleti in podobno.

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #108 on: December 12, 2006, 10:06:41 AM »

Kaj je posebnega v njenem rojstnem dnevu? Rojena je 6.6. 06  čas 13:25 teža 3015 gr

Me je firbec matral, zato sem pokukala karto. Mnenja sem, tudi Tea verjetno, da se karta otrok ne tolmači tako kot odraslim. Tale punčka bo verjetno precej brihtna, govorila, hodila bo zelo zgodaj. Bo zelo priljubljena med svojimi in okoljem. Imela bo veliko fantazije, ki jo bo uporabljala najprej skozi hobije, igro, kasneje pa bo to vezano tudi pri njenem delu. Njena hiša kariere je lepo aspektirana s soncem in merkurjem, kar zagotavlja gotovi uspeh. Sicer je njeno sonce kvadrirano z uranom, kar lahko privede do nenadnih prekinitev, sprememb, vendar mislim, da ji bo ta kvadrat pomagal pri akciji. Sonce je le režiser našega horoskopa, zato sem mnenja, da nam kvadrati kot naši prijatelji pomagajo, da se stvari premikajo. Ima krasen trigon med soncem in luno, kar nakazuje, da sta se njena starša pri spočetju ful razumela. Moška in ženska energija bosta pri njej celo življenje v soglasju. Razumela se bo tako z mamo kot z očetom.

Krasen trigon med jupitrom in uranom ji bo pomagal pri njenem delu, optimistična komunikacija, mogoče zdravljenje z besedami. Tudi venera je lepo aspektira, zato ji je področje višje filozofije in religije ne bo tuj. Ljubezen pa se ji bo smejala iz tujine, verjetno ga bo spoznala preko medijev, interneta, komunikacije nasploh.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #109 on: December 12, 2006, 07:08:22 PM »
Tegale Saturna si bom pa izbrisala iz moje 9. hiše, da mi ga ne bo lomil pri mojih sanjarijah ;) Kdo je zdaj tu šef - jaz ali moj Saturn ( pa že on, če ga z veliko začetnico pišem, sebe pa ne ;D. Šalim se.
 Sicer pa veliko potujem in me to zeeeeelo osrečuje in zaenkrat je to tudi dovolj. Saj pravim, vem da je vprašanje kako bi se počutila v resnici, če bi v tujini delala in živela in ne bi šlo le za 1 mesečno bivanje z vedenjem, da me doma čaka služba in vsi moji dragi in meni domača kultura ;)

Se pa spomnim, da sem večkrat zasledila razlago Neptuna v 4. hiši, da človek osrečuje to, da živi ob vodi ali da bo živel ob vodi ali nekaj podobnega?

Hvala vsem za pojasnilo in vaš trud, LP, T.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #110 on: December 12, 2006, 07:35:33 PM »
Helena,

zelo zanimivo, kar si napisala. Moj dom oz. dom staršev se res nahaja v bližini zelo telo onesnažene reke - vendar ne računam vse življenje tle živeti. Tole s poplavo smo doma sicer že imeli ;), vendar upam, da se meni to ne bo nikdar več zgodilo :) Definitivno pa si ne bom postavila hiše v bližini  morja ;)

Zanimvoi, res zanimivo!

Hvala in LP, T.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #111 on: December 12, 2006, 08:53:12 PM »
Ne, Helena, mislim da akvarija ne bo dovolj. Sem po ASC lev in sem bolj megalomansko usmerjena, tako da obvezno pade ocean, kaj Jadransko morje-pih ;)

Zaenkrat pa se vsak dan pridno namakam v kadi :) in vsake toliko še v Rdečem morju ;D

Lep večer, Helena!

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #112 on: December 12, 2006, 09:12:20 PM »
Teja6

Tudi jaz imam ascendenta leva in neptuna v četrti hiši.  Živim ob morju, dolgo pa sem delal v povezavi s tekočinami.
Morda bova še soseda, če te resnično ocean privlači.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #113 on: December 12, 2006, 09:19:23 PM »
Andres, evo ti si moje upanje in dokaz, da se moje sanje lahko uresničijo ;)  In mislim, da bi bilo prav fino, če bi bila soseda - mislim, da bi se imela kaj pogovarjati? Bi se bil pripravljen preseliti ob Rdeče morje? ;D Bom pripravila teren ;D

lp, T.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #114 on: December 12, 2006, 09:23:53 PM »
Ob rdečem morju niti ne vem kako bi se počutil. Če sem iskren nikoli v tej smeri niti nisem premišljeval.  Pravzaprav se selil ta trenutek nebi nikamor, tako da poteza je tvoja. Sem pač tam kakor pravi neptun v četrti hiši.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #115 on: December 12, 2006, 09:31:13 PM »
Ja, jaz pa še iščem svoj kotiček pod tem našim sončkom..in tole Rdeče morje, ti povem je krasno. Vsaj zame..pod vodo, ob vodi ;D ;D ;D

Bomo videli, kaj nas še čaka. Ta čas, pa UŽIVAJMO, kjer smo trenutno - kot rečejo, ni pomemben kraj, ampak ljudje s katerimi si! :-*

LP, T.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #116 on: December 12, 2006, 10:00:13 PM »
Zanimivo tole Taja.   Oba kot rečeno imava asc v Levu, oba imava Neptuna v četrti hiši in MC imava podobno razporejen.
Hmm. Kaj naj dodam. Selitev k rdečem morju mi nikakor ni pri srcu, nebi pa se odrekel dopusta tam nekje.  Morda že naslednje leto. Greš ti tudi?:)  In če se slučajno tako odločiš, bova potem še za sinastrijo tu žicala.  ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #117 on: December 12, 2006, 10:02:06 PM »
Helena,

spet si me presenetila. Vse je res kar si napisala. Letos sem prvič izkusila puščavsko podnebje - in sem neizmerno uživala kljub temu, da sem pričakovala nasprotno. Rada imam namreč zelenje, sem človek, ki mu je stalno vroče (poleti in pozimi ) in mi poletna vročina ne paše preveč; sem pa tudi zelo svetle polti ( tudi pegava ) in zato vedno zelo pazim glede sonca.Ampak v teh arabskih krajih sem kar cvetela... :) Rdeče morje je pa spet zgodba zase ;)

Lp, T.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #118 on: December 12, 2006, 10:05:24 PM »
Andres,

naslednje leto definitivno pade spet mesec dni arabščine ( Insallah ) - ali bo spet Rdeče morje, še nisem prepričana - bomo videli ali bomo šli stare znance pozdravit ali iskati nove znance drugam. Se bova slišala in dogovorila ;) Pesek, sonce, morje ....čaka... ;D Zdaj je tam GLAVNA SEZONA!

LP, T.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #119 on: December 12, 2006, 10:20:24 PM »
Helena,

kje iz moje karte bi rekla, da se vidi, da me tako vleče v tujino, avanturistična potovanja v neznano ( niti pod razno organizirana in vodena )? Je to Mars v Strelcu ali verjetno še kaj?

LP, T.