Author Topic: Natalne karte članov foruma  (Read 141824 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Natalne karte članov foruma
« Reply #135 on: December 18, 2006, 03:56:20 PM »
In sem že na tem forumu.
Kakšne so lastnosti partnerja, ki bi mi po moji natalni karti, ustrezal? Rekla bi, da potrebujem partnerja, ki je dinamičen ( ne zapečkarski tip ), z izrazitim smislom za humor, komunikativen, razgledan in stabilen v čustvih. In da mu bo osebnostna rast pomembna. Predvsem pa takšnega, ki ne bo omejeval moje svobode - mu bo ustrezal nekako " rahel" odnos glede tega in me bo razumel, ko bom potrebovala čas in prostor za umik. Tole se pa bere kot oglas ali ženitna ponudba ;D :D
Bi še kaj dodali, razen tega, da bo potreboval še zelo zelo dobre živce za tako vrtajočo, razmišljajočo in občutljivo žensko  ;);D

Tea, kaj si mislila s tem, da naj bi bila nova veza " malček drugačna" - si to mislila v povezavi na preteklo zvezo ali drugačnost v smislu Vodnarja iz moje 7. hiše?

Hvala za komentar in lep sončen dan še naprej vsem! 8)
Taja

Ko gledamo partnerja neke osebe, potem lahko značilnosti lepo vidimo iz tega, da obrnemo karto in 7 hiša je njegova prva, 8 njegova 2, 9 njegova 3 itd.....
Potem poglej vladarje in vse bo jasno.

Tea, najlepša hvala za napotek...zdaj pa hop v karto ;)

lp, Taja

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #136 on: December 18, 2006, 04:47:37 PM »
Včasih je hudo ... Darja ... samo .. pravijo da pridemo ven močnejši.  ;D

Vsekakor ti držim pesti  ;D

Hvala Tea...tako kot je sedaj pa tudi ne pelje nikamor,vsaj mislim tako...enkrat je treba narediti korak,čeprav je hudo :(

Lp,Darja

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #137 on: December 19, 2006, 11:20:04 AM »
Včasih je hudo ... Darja ... samo .. pravijo da pridemo ven močnejši.  ;D

Vsekakor ti držim pesti  ;D

Hvala Tea...tako kot je sedaj pa tudi ne pelje nikamor,vsaj mislim tako...enkrat je treba narediti korak,čeprav je hudo :(

Probaj narediti korak pod uranovim vplivom, saj mogoče že ta vleče na to, kajti uran najprej šokira, nato pa človeka osvobodi. ;D

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #138 on: December 19, 2006, 04:23:03 PM »

Probaj narediti korak pod uranovim vplivom, saj mogoče že ta vleče na to, kajti uran najprej šokira, nato pa človeka osvobodi. ;D

Hvala Lunca...samo kako dolgo bo pa trajal ta uranov vpliv ??? ???...(se ne spoznam tolk na astrologijo)...sama vedno preveč tehtam pri odločitvah...hmmm :-\

lp,D :-*

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #139 on: December 20, 2006, 01:05:43 PM »

Hvala Lunca...samo kako dolgo bo pa trajal ta uranov vpliv ??? ???...(se ne spoznam tolk na astrologijo)...sama vedno preveč tehtam pri odločitvah...hmmm :-\

No zdajle sem šele pogledala tvojo priloženo karto. Okrog 40 leta uran napravi opozicijo na natano pozicijo urana, zato so okrog 40-45 leta tisti vzponi in padci, odvisno na hiše- področja življenja. Tvoj uran natalno v 12 hiši (podzavest) še ni prišel v ekzaktno opozicijo in zato bo verjetno poskrbel na spremembe na področju tvoje podzavesti in mogoče tudi posla, posredno lahko tudi zdravja.

Če pa pogledam tvoj položaj natalne lune, si po indijski astrologiji v času sade satija, to je čas tranzita saturna, ki prične to pot en znak pred znakom, kjer leži natalna luna in traja skupaj sedem let in pol. Zdaj si nekako na sredi poti. Tvoj čas se izteče,ko bo saturn prišel v devico.
Istočasno, ko ti je saturn ohladil tvojo luno, ti je kvadriral na natalno venero in zato ohladil nekaj čustev in prinesel nekaj blokade na ljubezenskem področju.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #140 on: December 20, 2006, 02:05:02 PM »

No zdajle sem šele pogledala tvojo priloženo karto. Okrog 40 leta uran napravi opozicijo na natano pozicijo urana, zato so okrog 40-45 leta tisti vzponi in padci, odvisno na hiše- področja življenja. Tvoj uran natalno v 12 hiši (podzavest) še ni prišel v ekzaktno opozicijo in zato bo verjetno poskrbel na spremembe na področju tvoje podzavesti in mogoče tudi posla, posredno lahko tudi zdravja.

Če pa pogledam tvoj položaj natalne lune, si po indijski astrologiji v času sade satija, to je čas tranzita saturna, ki prične to pot en znak pred znakom, kjer leži natalna luna in traja skupaj sedem let in pol. Zdaj si nekako na sredi poti. Tvoj čas se izteče,ko bo saturn prišel v devico.
Istočasno, ko ti je saturn ohladil tvojo luno, ti je kvadriral na natalno venero in zato ohladil nekaj čustev in prinesel nekaj blokade na ljubezenskem področju.

Lunca ,hvala ti za odgovor...trenutno je res vse čudno.

Lep dan ,Darja

Offline tatjani

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #141 on: January 03, 2007, 04:46:41 PM »
Tatjani. Tebi so se začele zadeve zapletati že mnogo prej, ko ti T Saturna oponiral Sonce, Merkur in Mars. To šolo si dala skoz in mislim, da je glavni razlog izgube službe tudi T saturna v opoziciji na Venero v tvojo 2 hišo /venera vladar 6/. Obenem je tudi T Jupitra nagajal iz 12 v kvadratu na to ubogo Venero.
Vedeti moramo, da je T Saturn le vladar tvoje 2 bajte in kot tak odloča o tvoji finančni stabilnosti.

Sedaj bo z finančnimi preglavicami mir, samo še P Luna naj zapusti Urana /1 mesec/ pa bo.

T Plutona ti je res kvadriral MC, vendar so bile te spremembe zate pozitivne, kajti delal je obenem tudi sektil na P Sonce in Marsa v tvojo 3. Pluton kot tak, ti kakšne velike škode v tranzitih ne more prinesti, ker natalno ni izpostavljen, ni kotni, ni vladar, ima pa lepe aspekte.
Mislim, da je odpravljal le tvoj strah pred korakanjem naprej. MC kaže bolj na spremembo statusa /kot pa na probleme z financami/.
In če izhajamo iz dispozitorja /Merkur/ potem je T Saturn v opoziciji na P Merkurja zadevo zagnal v tek že avgusta 2005, in maja je bil na 5° tudi zadnjič.
In seveda ne pozabimo: imaš Saturnov polovični povratek.
Zelo se boš razbremenila vsega že decembra, kajti Jupiter ti prihaja na AS.
Verjemi mi, to bo srečno obdobje. Sicer imaš v natalu kvadrat z Merkurjem in Soncem, pa nič hudega.
V januarju bo T Jupirta /vladar tvoje karte/ naredil sekstil na Venero. Malo pred tem T. Uran sekstil na Sonce, pa progresirana luna sekstil na Merkurja. Torej služba ti tukaj ne uide, pa ne slaba! Kajti tudi T mars bo zakoračil po tvoji 2 bajti in povozil vse tele planete. Jupi! Dogajalo se bo.

Saturn ti bo Luno povozil šele septembra 2007, vendar brez vsake panike, saj bo gor le teden dni. Je pa luna vladar tvoje 8 in lahko boš takrat rešila skupne nepremičnine in premičnine in finance. Torej zelo pozitivno, glede na to, da bo T Jupiter takrat tudi v sektilu na Venero.
Tako da od zdaj naprej lahko čisto mirno spiš. Še tale oktober zvoziš, potem pa ti gre vse po maslu.

Če pogledava tud T Urana ki bo potem šel v sekstile na tvojo drugo, pa P Luna v tvojo 4 bajto, da ne rečem, kaj bo ko bo prišla v Ovna. Po gasu punca, gremo... vse je še pred tabo.

In pričakuj nekoga, ki ti bo zelo pomagal. Prav kmalu bo prišel v tvoje življenje.

Poročam.....
službo sem dobila, tudi nekoga ki mi velik pomeni sem spoznala.....(sinatrija v podpisu)
Tea, boš hotela pogledat, če je to TO oz. če ni, me čaka kakšna resna zveza.

Tatjana

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #142 on: January 03, 2007, 05:21:00 PM »
Pokomentirala bom tole sinastrijo:

1. Vladarji AS in DS
 Vladarji AS med seboj nimata aspekta
    Tvoj vladar Jupiter je postavljen na njegovega Kirona /mu zdraviš kakšen kompleks/ in je v trigonu z njegovo luno, kar je vsekakor zelo lep in vzpodbuden aspekt.

Torej ti si tista, ki nosi luč v odnosu.

Njegov vladar je Mars:
- lep trigon z soncem in merkurjem /seveda tudi njegov Jupiter na tvojem Soncu dodaja energijo/
 kar pomeni, da v tebi in tvojem načinu razmišljanja, ciljih vidi priložnost za svoje akcije in so mu blizu
- kvadrat na Venero in Saturn /predvsem na Saturna/ bi kazalo na razliko v letih, ki bi se s časom pokazala, in bi ga mogoče začela motiti ...
- opozicija neptun - kaže na romantičen pristop do vajinega druženja

Torej on vidi v tebi energijo in moč, spoštovanje, podporo, da bi se samouresniči /mars trigon pluton opozicija njegovo sonce/, vendar pa bo po drugi strani zaradi tega čutil pritisk pri tem za kar bi se želel potegovati v življenju /Saturn mars kvadrat/

Malo me moti njegov Neptun na tvojem AS, kar kaže, da imaš rožnata očala, kar se njega tiče, vendar je to v ljubezenskih zadevah čisto normalno.
Tudi je v kvadratu s tvojo luno

Venera in Merkur /vladarja 7/ nimata aspekta - sta pa oba v zemlji, kar je seveda dobro.
Vendar je tvoj Merkur v kvadratu na Urana, kar nakazuje prekinitve oz. to so zveze, ki nimajo dolgoročnega značaja ali pa sta partnerja veliko vsak sebi. Lahko trajajo, vendar pa ne v skupnem gospodinjstvu, ker bi nastala trenja. No, ker je Uran višja oktava Merkurja, bi lahko to nadoknadila z prijateljstvom, vendar v kvadratu bi lahko prihajalo tudi do občutka utesnjenosti.

2. Aspekt Sonce - Sonce, sonce luna, luna - luna /skupni načrti/      jih ni?
   luna kvadrat luna  /čustva niso najbolj usklajena/
2 Aspekt Merkurja /komunikacija med dvema/                            jih ni?
3. Aspekt med Venero /vrednote/                                            jih ni?
4. Aspek marsa in venere /kvadrat - seksualna privlačnost/

Tatjani, zdaj preveri še dispozitorje teh planetov, pa bo jasnejši odgovor.

Torej kaj bi rekla. to je lahko zelo romantična zveza, če bosta negovala prijateljstvo in ne računala na skupno življenje.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #143 on: January 16, 2007, 10:46:15 PM »
Najprej en lep pozdravcek po dolgem casu ::)malo sem bila odsotna, a sem se dostikrat spomnila na vas :)
zanima me, ce natalno karto nalepim tukaj ???in kako? mislim, da sem o tem ze nekaj povprasevala... a se ne znajdem :-\
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #144 on: January 16, 2007, 10:55:31 PM »
Azra.  Karto nalepiš v profilu v podpis. (signature).

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #145 on: January 16, 2007, 11:39:42 PM »
Hmmm...sem prilepila direkten link. Meni se odpre, upam da vsem ::)
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #146 on: January 17, 2007, 08:15:00 AM »
Azra pozdravljena in dobrodošla .... Karte ni, ti bo Andres pomagal ...  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #147 on: January 17, 2007, 01:08:05 PM »
Pozdravljena Tea :) ah spet sem nekaj zamustrala ::) sem jo direktno kopirala  :-\  v nek cuden program bi jo morala vstaviti potem pa prekopirat a ne  :o

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #148 on: January 17, 2007, 01:24:11 PM »
Gledam kje ste pisali o aspektih, a ne najdem, bom kar tu vprasala:
V svoji karti imam Venero v opoziciji s Plutonom 0°16

Venerea - Bik 0°09'03     11 hisa- direktno
Pluton - Skorpion 0°25'25  5 hisa -retrogradno

Nekje sem brala da je to "strasna" poteza, v smislu ljubezno: Ljubim te-sovrazim te
Je unicljivo? Se izrazi samo, ce ima partner enako ali je dovolj, ce imam sama?  ::)
Hvala

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #149 on: January 17, 2007, 01:54:02 PM »
Se nekaj me zanima...
kje se vidi karmicni vozelj? Astrologinja mi je rekla, da ga imam v Dvojckih, sama pa tega v svoji karti ne vidim.
Hvala  ::)