Author Topic: Natalne karte članov foruma  (Read 141860 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: Natalne karte članov foruma
« Reply #165 on: January 19, 2007, 08:44:30 AM »
Poglej na Tejino stran: www.astro-star.net/splosno/luninivozli.htm

V pomoč je tudi tekst na Astradamus.net in sicer link: http://www.astradamus.net/pomen_lunini_vozli.htm

Prijetno branje :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #166 on: January 19, 2007, 09:05:40 AM »
Hvala Princes  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #167 on: January 19, 2007, 09:26:54 AM »
Hvala za naslove!
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline sunnshine26

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #168 on: January 31, 2007, 12:50:15 AM »
Kako bi si lahko razlozila trojni t-square, ki ga imam med hisami 2(neptun), 8(sonce luna), zacetek 9 (venera) in 11(saturn konjunkcija mars).

sonce, luno in venero(vse v dvojčkih) imam v konjunkciji in kvadrirajo na saturn/mars(devica) in tvorijo opozicijo na neptuna(strelec), ki lezi na koncu 2ge hise - ribe imam v 5 hiši. Imam putona v konjunkciji ASC(tehtnica) - tvori trigone z soncem, venero, luno in kvadrat z merkurjem.

Na konu 1 hiše je uran. Kaj pomeni ta t-square točno v teh hišah? Kaj naj bi to pomenilo za moj poklic in finančno stanje? Non stop sem pod pritiskom da morem nekaj doseči v življenju, kar me na čase zelo moti.... :-\

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #169 on: February 02, 2007, 11:30:32 AM »
Kako bi si lahko razlozila trojni t-square, ki ga imam med hisami 2(neptun), 8(sonce luna), zacetek 9 (venera) in 11(saturn konjunkcija mars).

sonce, luno in venero(vse v dvojčkih) imam v konjunkciji in kvadrirajo na saturn/mars(devica) in tvorijo opozicijo na neptuna(strelec), ki lezi na koncu 2ge hise - ribe imam v 5 hiši. Imam putona v konjunkciji ASC(tehtnica) - tvori trigone z soncem, venero, luno in kvadrat z merkurjem.

Na konu 1 hiše je uran. Kaj pomeni ta t-square točno v teh hišah? Kaj naj bi to pomenilo za moj poklic in finančno stanje? Non stop sem pod pritiskom da morem nekaj doseči v življenju, kar me na čase zelo moti.... :-\

Ja plutona na ASC je precej močan, zato imaš verjetno tak filing, da hočeš dosečt to. Dober trigon s soncem in ostalimi planeti ti verjetno večkrat pomaga pri doseganju svojih ciljev.

Saturn v kvadraturi z luno in venero verjetno precej hladi čustva pod tem aspektom.
Največjo moč bo pokazal, da se ti kvadrati sprožijo pri tranzitu čez natalno pozicijo saturna. Saturn pride v devico septembra in takrat opazuj njegovo delovanje.

Drugače bi bilo boljše, če bi imela svojo slikco gor, ker je čisto drugače gledat celotno karto kot samo par napisanih kvadratov.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #170 on: February 03, 2007, 07:46:36 PM »

Tako kot je že Lunca predlagala, brez karte se ne da razlagati aspektov.

Če pa že ... pa lahko to vsak prepiše ali prebere iz vsake knjige, ker bo razlaga splošno za tak aspekt.
www.Astro-Star.net

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #171 on: April 01, 2007, 08:12:13 PM »
Pozdravljeni!

Zanima me, kje v karti se vidijo locitve (porocne)?
Hvala  :)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #172 on: April 02, 2007, 09:11:24 PM »
    *

Saturnov povratek
    *

Progresirano Sonce na AS in MC ali menja znamenje
    *

Uranov polovični povratek
    *

Negativni tranziti Urana, Neptuna in Plutona k AS, Soncu, Luni, Veneri in včasih tudi k Marsu, potem pa še k natalnem Saturnu, Uranu in Neptunu.

Tole v osnovi, ostalo seveda od primera do primera odvisno
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #173 on: April 09, 2007, 01:36:54 AM »
Tea: Sicer se nekaj sama matram - učim, da bi iz svoje karte kaj pametnega prebrala... Zdaj pa te prosim za pomoč. Zadnjih nekaj mesecev se mi podira praktično vse. Težave imam s financami (manj je dela, plačana pa sem glede na to koliko naredim - honorarec pač), učenje mi nikakor ne gre, dogajajo se mi nesreče (zvit gleženj, zlom zapestja), partnerski odnosi so porazni in za piko na i je kljub vsemu trudu in veterinarski oskrbi včeraj ponoči umrla moja še ne eno leto stara muca. Psihično (in delno tudi fizično) se že bližam dnu  :(. Je ta mora kje razvidna in če je, se bo kaj kmalu končala? Je kaj kar lahko sama prispevam, da bo bolje?
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #174 on: April 17, 2007, 06:04:08 AM »
Tukaj smo izgubili nekaj postov, ko nam je forum padel. Upam, da si bila zadovoljna Tejka z odgovori. :D
www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #175 on: April 17, 2007, 01:37:18 PM »
Pozdravljeni!

Kar devet primerov od desetih, kjer so so ženske ločile so imele v natalu uran v slabem aspektu s soncem, v moški karti luno v slabem aspektu z uranom. Iz preverjenega dogodka, to je moja lastna ločitev je potekala pod uranovim kvadratom s soncem, pri možu tranzit urana na luno. Seveda imava oba že v natalu tak aspekt, ki se je pod tranzitom urana  dogodil.
Zato sem zbrala deset kart ločenk in pri devetih seka ven ravno uran sonce.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #176 on: April 17, 2007, 04:04:18 PM »
Nekaj bo na tem, se strinjam Lunca. Tudi znamenje Vodnarja v 7 ali 4 hiši, ali sam Uran postavljen tako, je v večini primerov kar pokazatelj ločitev.
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #177 on: April 18, 2007, 10:48:11 AM »
Tejka je bila zadovoljna. Sicer ne s svojim trenutnim obdobjem, z odgovori pa  ;)  :D.
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #178 on: April 18, 2007, 11:59:47 AM »
Pozdravljeni!

Kar devet primerov od desetih, kjer so so ženske ločile so imele v natalu uran v slabem aspektu s soncem, v moški karti luno v slabem aspektu z uranom. Iz preverjenega dogodka, to je moja lastna ločitev je potekala pod uranovim kvadratom s soncem, pri možu tranzit urana na luno. Seveda imava oba že v natalu tak aspekt, ki se je pod tranzitom urana  dogodil.

Kaj to pomeni? Da se bo taka ženksa v primeru da se loči in še enkrat poroči, še enkrat ločila?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #179 on: April 18, 2007, 09:01:46 PM »
Pozdravljeni!

Kaj to pomeni? Da se bo taka ženksa v primeru da se loči in še enkrat poroči, še enkrat ločila?

Vsekakor je stvar malo bolj zakomplicirana. Ni rečeno. Sigurno pa ima tak človek priložnost imeti več zvez v življenju, ki se nepričakovano tudi prekinejo. Včasih se tak aspekt izrazi tudi v obliki, da sta partnerja malo skupaj, zaradi službenih obveznosti, mogoče celo, da mora nekdo zaradi kariere veliko biti od doma itd.....

Današnja generacija se s takim aspektom pogosto niti ne poroča. Ali pa so v zvezah in živijo vsak na svojem.

Uran pač zahteva svoj "futer". Na tak ali drugačen način. Če hočemo razumeti aspekte Urana, ga je treba kot planet dobro proučiti.
www.Astro-Star.net