Author Topic: Natalne karte članov foruma  (Read 141843 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
Re: Natalne karte članov foruma
« Reply #225 on: August 27, 2007, 12:22:01 PM »
Hmmm...
A veš Teja,da sem nekje prebrala,da ima veliko ljudi s tem aspektom (Luna kvadrat saturn )socialno fobijo...
Da je pri temu aspektu dokazan občlutek manjvrednosti. ???

Ali je pri meni ta aspekt še bolj negativen ,ker je luna v škropijonu(najslabši položaj lune),saturn pa v 7.hiši..
Najbolj občutim takšne občutke v partnerstvu... :-X
In potem je še saturn vladar moje 12.hiše...
In seveda saturn opozicija ASC....

Je vse to skupaj povezano??
 Sedaj s 30-letom se vse bolj sprejemam in postajam bolj sproščena med ljudmi,drugačna postajam...

Najhuje je bilo 4 leta nazaj,ko je bila progresirana luna v škropijonu...Takart sem najbolj trpela... :-\

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #226 on: August 28, 2007, 06:33:31 AM »
Saturn je pri tebi zelo pomemben. Tradicionalno je tudi vladar tvoje karte.

Sicer pa je z njim tako, da čim starejši postajamo, tem lažje nam je v vseh Saturnovih situacijah.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #227 on: August 28, 2007, 07:08:55 PM »
Hm...jaz tudi imam Saturna v sedmi hiši...letošnje leto  čas razčiščevanja odnosov >:( :-\

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #228 on: August 29, 2007, 07:04:16 PM »
Hm...jaz tudi imam Saturna v sedmi hiši...letošnje leto  čas razčiščevanja odnosov >:( :-\

Kar težko je bilo zate Darja zadnje mesece, ko je T Saturna kvadriral tvojega Marsa in Merkurja v 8. Mars je povrh še vladar tvoje 7 hiše in dispozitor Saturna. Si zdržala?

Sicer pa bo zdaj v septembru lepo, ko ti bo delal trigon na Venero, ki je obenem tudi vladarica tvojega AS.  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #229 on: August 29, 2007, 09:35:13 PM »

Kar težko je bilo zate Darja zadnje mesece, ko je T Saturna kvadriral tvojega Marsa in Merkurja v 8. Mars je povrh še vladar tvoje 7 hiše in dispozitor Saturna. Si zdržala?

Sicer pa bo zdaj v septembru lepo, ko ti bo delal trigon na Venero, ki je obenem tudi vladarica tvojega AS.  ;D

Ja ,zdržala sem,kljub vsemu čutim eno notranjo moč in vem ,da kar delam ,delam prav ,enkrat je tko moralo pridit do tega...samo včasih ne vem kako naprej,...saj bo september boljši.

Hvala Tea ,pozdravček Darja

p.s.  verjetno bi bilo treba primerjat rojstni karti dveh oseb.. ???

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #230 on: August 29, 2007, 10:23:50 PM »
Ja, kadar je kriza je že dobro. Pa tudi kadar ni, je fajn, da vemo kako in kaj  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #231 on: September 02, 2007, 10:19:07 PM »

Sicer pa je z njim tako, da čim starejši postajamo, tem lažje nam je v vseh Saturnovih situacijah.
Tea!!
Ja..vedno lažje je...čeprav mam še vedno kak izpad. :-\Ribji bluzz. :'(
Kaj je res luna v 8.hiši nagnjena k samomuru in samouničevanju??

Moja luna je zelo slabo aspektirana in povrhu še v 8.hiši v škropijonu.
luna kvadrat saturn
luna kvadrat ASC
luna konjukcija uran
luna trigon merkur.

A ni luna v horokopu ženske celo bolj močna kot sonce??

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #232 on: September 03, 2007, 05:56:48 AM »

Tea!!

luna kvadrat saturn
luna kvadrat ASC
luna konjukcija uran
luna trigon merkur.

Res je kar praviš Lisbona. Poleg tega je v 8 tudi Pluton. /Plutona v 8 hiši je imen npr. Elvis Presly/

Luna je res v ženskih kartah bolj pomembna in izrazitejša. Vendar v sodobnem času, ko smo ženske nekako prevzele JANG pozicije /torej hodimo v službo, skrbimo zase samostojno itd..../ se vedno bolj tudi intenzivno razvijamo v Sonce.
Pot sončevega razvoja je nekje od prvega luninega in saturnovega povratka. Potem pravimo, da smo po astroloških merilih polnoletni in v drugem saturnovem ciklu naredimo največ, smo najbolj ustvarjalni in plodni. Torej ob tem potrebujemo Sonce /ustvarjalnost, kreativnost, plodnost/

Imamo pa tudi veliko moških, ki za vedno ostanejo otoci /luna/ in pripeti na svoje ognjišče /dom, mamo, starše itd./... tako da je to zelo odvisno od individualnega razvoja osebe in seveda postavitve vseh osebnih planetov v karti.

Ženske najbolj živimo luno skozi materinstvo, ali pa iz vidika skrbi za družino in dom. Dokler nismo poročene in nimamo otrok, pa se bomo izražale skozi Venero /kot ženske mislim, da ne bo pomote/
« Last Edit: September 03, 2007, 07:20:55 AM by Tea »
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #233 on: September 03, 2007, 07:09:07 AM »
Hmmm...
A veš Teja,da sem nekje prebrala,da ima veliko ljudi s tem aspektom (Luna kvadrat saturn )socialno fobijo...

Zanimivo, jaz sicer ne vem, če imam take aspekte, ampak sem se tudi sama nekaj časa mučila s socialno fobijo in paničnimi napadi. Me včasih še vedno udari, ampak čedalje starejši smo bolje je. Ker so mi rekli, da je to podedovano bi bilo zanimivo primerjati karto z mojo mamo, samo kaj ko ne vejo niti pravega datuma, kaj šele ure  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #234 on: September 03, 2007, 07:24:19 AM »
Hmmm...

Zanimivo, jaz sicer ne vem, če imam take aspekte, ampak sem se tudi sama nekaj časa mučila s socialno fobijo in paničnimi napadi. Me včasih še vedno udari, ampak čedalje starejši smo bolje je. Ker so mi rekli, da je to podedovano bi bilo zanimivo primerjati karto z mojo mamo, samo kaj ko ne vejo niti pravega datuma, kaj šele ure  ???

Pri tebi je to povezano z polno 12 hišo in postavitvijo planetov v 6 hiši.
Sicer pa imaš Saturna v kvadratu z Venero, kar bi dajalo seveda občutek manjvrednosti, oz. sebe in odnose ovrednotiš na Saturnovski način. ;)
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #235 on: September 03, 2007, 08:23:37 AM »
Jap definitivno se vrednotim na saturnovski način. Sicer se učim kako preseči tega saturna, ampak se mi včasih zazdi, da je to nekaj kar te pač tepe celo življenje...

Glede na mojo postavitev planetov in kvadrat saturna z venero ali to pomeni npr. da je to ena nedokončana zgodba, ki se bo odvijala celo življenje ali to lahko spremeniš? Ker se mi včasih zdi, da res napredujem in že po par let nič, potem pa spet bum.

Hvala Tea.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #236 on: September 03, 2007, 08:31:06 AM »
To je kakor kdo vzame, Jane. Če se potrudimo in s kvadrati se lahko pošteno trudimo, potem je zgodba sicer še vedno tu, vendar pa jo lahko koristno uporabimo.  :)
www.Astro-Star.net

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #237 on: September 03, 2007, 05:56:34 PM »

Tea!!

luna kvadrat saturn
luna kvadrat ASC
luna konjukcija uran
luna trigon merkur.

Res je kar praviš Lisbona. Poleg tega je v 8 tudi Pluton. /Plutona v 8 hiši je imen npr. Elvis Presly/

Luna je res v ženskih kartah bolj pomembna in izrazitejša. Vendar v sodobnem času, ko smo ženske nekako prevzele JANG pozicije /torej hodimo v službo, skrbimo zase samostojno itd..../ se vedno bolj tudi intenzivno razvijamo v Sonce.
Pot sončevega razvoja je nekje od prvega luninega in saturnovega povratka. Potem pravimo, da smo po astroloških merilih polnoletni in v drugem saturnovem ciklu naredimo največ, smo najbolj ustvarjalni in plodni. Torej ob tem potrebujemo Sonce /ustvarjalnost, kreativnost, plodnost/

Imamo pa tudi veliko moških, ki za vedno ostanejo otoci /luna/ in pripeti na svoje ognjišče /dom, mamo, starše itd./... tako da je to zelo odvisno od individualnega razvoja osebe in seveda postavitve vseh osebnih planetov v karti.

Ženske najbolj živimo luno skozi materinstvo, ali pa iz vidika skrbi za družino in dom. Dokler nismo poročene in nimamo otrok, pa se bomo izražale skozi Venero /kot ženske mislim, da ne bo pomote/

Hvala Tea za tole obrazložitev lune v horoskopu ženske. Sem se veliko novga naučila iz tega teksta.:)

Glede plutona:
Prisotnost plutona v 8.hiši še bolj povdari to samouničevanje in samomor ali kako?
Vem,da je pluton v 8.hiši doma,torej vlada tej hiši.Moj pluton je zelo dobro aspektiran-s tem se tolažim . ;)

Od Elvisa Presleya karto sem si že tud ogledala.Ja,vem ,da je imel v 8.hiši plutona.V 2 hiši pa tudi tako kot jaz venero in sonce tudi...se mi zdi..samo on je imel veliko opozicij med plutonom in drugimi planeti..(sonce opozicija pluton,venera opozicija pluton,merkur opozicija pluton)kar tri se mi zdi.To pa povzroča še večjo napetost???mogoče??
Drugače je imel še en zelo slab aspekt :luna konjukcija saturn.
Ločitev od Prisile,ga je najbrž strla do konca...
Sam se je nato uničil s tabletami in kalorično hrano.Leta 1977 (pred smrtjo) je bil samo še senca samega sebe.Pa tako karizmatičen moški je bil.   :PRes mi ga je žal...

Ko sva ravno pri njemu...
Zanima me kje v karti se vidi ta njegova karizmatičlnost/lepota???

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #238 on: September 04, 2007, 12:57:26 PM »

Res je kar praviš Lisbona. Poleg tega je v 8 tudi Pluton. /Plutona v 8 hiši je imen npr. Elvis Presly

Drugače je imel še en zelo slab aspekt :luna konjukcija saturn.

Ločitev od Prisile,ga je najbrž strla do konca...

Občutek imam, da v karti Presleya konjukcija lune in saturna nima takega vpliva kot ponavadi, ko se pozna odsotnost mame, oz. hladen odnos do nje. Kolikor je iz življenjepisa znano, je bil na svojo mamo precej navezan, to bi lahko pomenilo, da ima taka konjukcija dvojni pomen.
Je pa res, da pluton v osmi hiši transformira človeka tako, da se s tem položajem človek po operacijah, posegih, lahko zelo hitro pobere. Pravijo, da tudi precej takih, ki so bili blizu smrti, to pomeni, da so bili klinično mrtvi, so imeli plutona v 8 hiši in tak položaj, jim je pomagal, da so ponovno zaživeli in to bolj polno kot prej.
« Last Edit: September 04, 2007, 05:53:47 PM by Andres »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #239 on: September 05, 2007, 06:05:26 AM »
Zanimivo je, da ima veliko znanih oseb Plutona v 8 hiši.

www.Astro-Star.net