Author Topic: Natalne karte članov foruma  (Read 141819 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: Natalne karte članov foruma
« Reply #240 on: September 05, 2007, 07:57:37 AM »
Sama ga imam na osi 8. hiše (8.se začne z 10.st. Device, Pluton je na 9. st.) in kot sem že nekje pisala, me je strah prehoda saturna čezenj. ???
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #241 on: September 05, 2007, 08:12:14 AM »
Mene zdaj čaka v novembru /vendar v 7 hiši/ Princes. Torej bo tudi solarni horoskop v znamenju te konjunkcije. Hmmm, poročam ...  ;D če bom še tukaj hihi
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #242 on: September 05, 2007, 08:22:12 AM »
Mene zdaj čaka v novembru /vendar v 7 hiši/ Princes. Torej bo tudi solarni horoskop v znamenju te konjunkcije. Hmmm, poročam ...  ;D če bom še tukaj hihi

Tea..zakaj pa ne bi bila tukaj,seveda boš ;) :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #243 on: September 05, 2007, 08:28:47 AM »

Tea..zakaj pa ne bi bila tukaj,seveda boš ;) :D

A misliš  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #244 on: September 05, 2007, 10:02:24 AM »
Tea, kako je bilo pred kratkim, ko ti je bil saturn na uranu, jaz ga imam v teh dneh. Glede na to, da je uran sovladar 1 hiše, ne čutim nekih premikov na fizičnem nivoju, razen občasno določenih bolečin, ki se mi vlečejo že več kot 10 let.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #245 on: September 05, 2007, 02:25:42 PM »
Ko je bil T Saturn na Uranu, je bil istočasno tudi v kvadratu z mojo Luno. Tko da živčki so bili na paši  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #246 on: September 06, 2007, 07:30:03 AM »
Tea, meni je že zakoročil čez DESC. Po sedmi hiši bo saturn tranzitiral kar kakšni dve leti in pol.
11.9 bo sončni mrk na moji južni lunini zanki na 18 stopinji? Kako si to tolmačiš?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #247 on: September 06, 2007, 08:26:25 AM »
Lunca nimam tvoje karte, žal, da bi videla še ostalo. Pa ti boš že vedela. Nujno moraš pogledati tudi druge aspekte, predvsem pa kam gre vladar enega in drugega vozla in če je trenutno pod tranzitnimi aspekti in kakšnimi.

Se mi pa zdi, da ti ta mrk prinaša poduhovljenje odnosov s partnerjem. Glede na to, da bo učna šola Saturna strukturiranje, bo učna šola mrka na vozel /opozicija na severni v ribah/ da se učiš vere in zaupanja v pomembne druge /partnerja/. Določiti boš morala meje med redom, zahtevami in urejenostjo in se na nek način odreči stroge definiranosti vsake stvari, da bi lahko z mirno dušo se prepustila samemo odnosu/odnosom.
Glede na to, da poteka to iz 1 v 7 hišo /če se prav spomnim/ je seveda tudi to med jaz-om in ti-jem /kar pa je dodatno tudi lekcija T Saturna v 7 in lekcija T Neptuna v 1 hiši .... mislim, da imaš tako postavljeno.
Torej razbiti meje, postati mehkejši, prepustnejši, plavajoči .... pustiti, da ego deluje samo ko je potrebno. Torej naučila se boš zlitja ... brez nekih nepotrebnih omejitev, da pa adeva ne bo lahka, bo že Saturn poskrbel  ;)

No, če smo že pri učnih načrtih. Tukaj pri Lunci enostavno vidimo, kako mrk samo da dodatek že vsem tranzitom, ki jih v tem času prenašamo  ;D :P
« Last Edit: September 06, 2007, 08:28:24 AM by Tea »
www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #248 on: September 06, 2007, 10:01:52 AM »

Torej naučila se boš zlitja ... brez nekih nepotrebnih omejitev, da pa adeva ne bo lahka, bo že Saturn poskrbel  ;)

Ja Tea, očitno bo to potrebno, ego moram čist vržt na stran, ne vem zakaj so nas tko butastu učili, da smo naš EGO furtrali tolk let. ???

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #249 on: September 06, 2007, 10:20:41 AM »
No ja, saj ego /sonce/ mora biti. Kako bi se sicer ločevali od drugih in bili individualni. Sam kažin je to, da deluje takrat ko ni treba, ko pa je treba - nekje spi in meditira  ;D ::)
www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #250 on: September 06, 2007, 02:04:13 PM »

Sam kažin je to, da deluje takrat ko ni treba, ko pa je treba - nekje spi in meditira  ;D ::)

;D ;D Ja res, je. Naravni zakon pa je tak, da se naše želje res hitreje izpolnjujejo, če postanemo ravnodušni, če praktično bolj malo naredimo za izpolitev te želje, se ne vtikamo v želje prasile, kajti naše želje so želje prasile, zato z našim vtikanjem, večkrat nardimo več škode.
Mogoče moj tranzitni neptun na ASC mehča moj EGO, res, kot si omenila, se večkrat obrnem na Boga, prepuščam marsikaj višji sili. Mislim, da neptun pri meni že orenk deluje. ;)

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #251 on: September 08, 2007, 04:35:34 PM »
ahojla,

no pa imam se jaz eno vprasanje.... Moja venera in venera mojega fanta je v skorpijonu... Kaj lahko sedaj iz tega razberemo? verjetno nic, kajne, ker se potrebuje se ostale podatke v kateri hisi se venera pri kom nahaja in na katerih stopinjah? No ce je to potreben podatek, ga povem v naslednjem postu :) Zanima me predvsem ljubezensko in zasebno življenje pri nama....

hvala za odgovor, veliko soncka in lepih dni se naprej

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #252 on: September 11, 2007, 09:38:07 AM »
ahojla,

no pa imam se jaz eno vprasanje.... Moja venera in venera mojega fanta je v skorpijonu... Kaj lahko sedaj iz tega razberemo? verjetno nic, kajne, ker se potrebuje se ostale podatke v kateri hisi se venera pri kom nahaja in na katerih stopinjah? No ce je to potreben podatek, ga povem v naslednjem postu :) Zanima me predvsem ljubezensko in zasebno življenje pri nama....

hvala za odgovor, veliko soncka in lepih dni se naprej

Nas vsak način je potrebno pogledat sinastrijo obeh kart, kako pade njegov mars (seksualnost) na tvojo venero, na tvojo luno (čutnost), kako se ujemata v komunikaciji (merkur) in še več stvari (npr. kaj pade njegovega na tvoj ASC, lunine zanke in podobno).

Venera v istem znaku škorpiona sigurno deluje precej strastno, vendar če imata slab tranzit čez venero, oba verjetno začutita istočasno blokado na tem področju, odvisno kako, pa je seveda tudi od drugih aspektov vajinih vener.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #253 on: September 11, 2007, 09:43:31 AM »
Zaspana, si že sama ugotovila da brez podatkov ne bo šlo.

Če je vprašanje resno, potem je bolj primerno za privatni pogovor z astrologom. Težko, da bi tukaj na forumu bolj poglobljeno kaj povedali.
www.Astro-Star.net

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #254 on: September 14, 2007, 01:56:46 PM »
Zaspana, si že sama ugotovila da brez podatkov ne bo šlo.

Če je vprašanje resno, potem je bolj primerno za privatni pogovor z astrologom. Težko, da bi tukaj na forumu bolj poglobljeno kaj povedali.

Tea..
Imam jaz res luno v 9.hiši in ne v 8.hiši...?
Ker je v konjukciji z vrhom devete hiše se uvršča v 9.hišo???

Luna 4' škropijona
vrh  9. hiše 8'škropijona