Neptunske karte mi zadnje čase hodijo na spregled. Hm .... gotovo bo temu botroval moj T Neptun na AS.
Laomin:
V AS Riba in tvoj vladar gre lepo v 7. partnersko hišo v širšo konjunkcijo s soncem.
najočitnejši kvadrat Sonca in Lune v konj. v 4 hiši in opozicija na Jupitra na MC, pa lep trigon na Merkurja v Tehtnici v 7.
No, pa da tole prevedem še v jezik, ki ga boste vsi razumeli, ne samo astrologi.
Torej. Si oseba, ki na prvi pogled sploh ni tako lahko prepoznavna, kot pa se ljudem v tvoji bližini zdi. Znaš spuščati meglo, kot jo znajo pač vsi Neptunovci.
Ljudje te prepoznavajo po tvoji milini, prekrasnih očeh in lepih potezah obraza, tvojem vljudnem načinu komunikacije in v želji, po idealnih medčloveških odnosih
/pa tudi tvojih osebnih/ boš "zaigral" predstavo, za katero ti bodo znali nakloniti drugi aplavz.
Ja, Jupiter je na vrhu karte. Pomeni, da si znal izkoristiti svoje atribute in da si v javnosti dovolj deloval in bil dobro sprejet. Tvoja 6 hiša govori o tem, da si deloholik in da je bila kariera pomemben segment tvojega življenja.
Malo drugače je bilo s tvojim privatnim življenjem, kajti doma si bil res bolj malo, ali pa aspekt nakazuje, da si se velikokrat selil sem in tja. Sta bila dva domovanja, ki sta nekoliko bolj pomembna v tvojem življenju.
Odnosi in spolnost sta pomembni. Ravno toliko kot prijateljstvo, svoboda in spoštovanje. Malo te je neslo začetno idealistično gledanje na poroko in partnerja. Mislim, da prva partnerstva niso delovala, torej se predvideva, da je drugo partnerstvo zelo uspešno. Če si ločitve nisi privoščil, je bila avantura na delovnem mestu prisotna. Ali pa sta skupaj z ženo imela domače podjetje.
No toliko na kratko. Zapisov je res veliko.