Author Topic: Natalne karte članov foruma  (Read 141835 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tatjani

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Natalne karte članov foruma
« Reply #30 on: October 05, 2006, 12:47:18 PM »
Adres dobra navodila si dal, tako da kot vidiš, nas je vedno več, ki imamo v podpisu prilepljeno svojo karto. :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #31 on: October 05, 2006, 01:01:26 PM »
O Lunca, potem pa kar komentiraj malo. Sem do vratu v delu in zelo boš pomagala.  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #32 on: October 05, 2006, 04:10:07 PM »

ooooooo Lunca,ej jo. ;D

Sem že razmišljala ob kaj si se spotaknila ,ker te tako dolgo ni bilo  ;D

Prima.Manjka še Oona...ali pa je že tu, bolj Neptunovsko razpoložena,skrita v zavetju 12.hiše ;D

« Last Edit: October 05, 2006, 04:19:13 PM by Anima »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #33 on: October 05, 2006, 08:54:56 PM »
Neptunske karte mi zadnje čase hodijo na spregled. Hm .... gotovo bo temu botroval moj T Neptun na AS.

Laomin:

V AS Riba in tvoj vladar gre lepo v 7. partnersko hišo v širšo konjunkcijo s soncem.
najočitnejši kvadrat Sonca in Lune v konj. v 4 hiši in opozicija na Jupitra na MC, pa lep trigon na Merkurja v Tehtnici v 7.

No, pa da tole prevedem še v jezik, ki ga boste vsi razumeli, ne samo astrologi.

Torej. Si oseba, ki na prvi pogled sploh ni tako lahko prepoznavna, kot pa se ljudem v tvoji bližini zdi. Znaš spuščati meglo, kot jo znajo pač vsi Neptunovci.
Ljudje te prepoznavajo po tvoji milini, prekrasnih očeh in lepih potezah obraza, tvojem vljudnem načinu komunikacije in v želji, po idealnih medčloveških odnosih
/pa tudi tvojih osebnih/ boš "zaigral" predstavo, za katero ti bodo znali nakloniti drugi aplavz.
Ja, Jupiter je na vrhu karte. Pomeni, da si znal izkoristiti svoje atribute in da si v javnosti dovolj deloval in bil dobro sprejet. Tvoja 6 hiša govori o tem, da si deloholik in da je bila kariera pomemben segment tvojega življenja.

Malo drugače je bilo s tvojim privatnim življenjem, kajti doma si bil res bolj malo, ali pa aspekt nakazuje, da si se velikokrat selil sem in tja. Sta bila dva domovanja,  ki sta nekoliko bolj pomembna v tvojem življenju.
Odnosi in spolnost sta pomembni. Ravno toliko kot prijateljstvo, svoboda in spoštovanje. Malo te je neslo začetno idealistično gledanje na poroko in partnerja. Mislim, da prva partnerstva niso delovala, torej se predvideva, da je drugo partnerstvo zelo uspešno. Če si ločitve nisi privoščil, je bila avantura na delovnem mestu prisotna. Ali pa sta skupaj z ženo imela domače podjetje.

No toliko na kratko. Zapisov je res veliko.  :D

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #34 on: October 05, 2006, 11:21:33 PM »
Laomin samo vprašam:

Je tvoja soproga,glede na Sonce v 7.hiši,precej dominantna,vendar sposobna osebnost, katero pa rad idealiziraši?

Ampak Mars v Škorpijonu na 14 stopinji pa še v 8.hiši ... ne bom nič interpetirala  ;D
Je, okvirno, že Tea povedala.Pa še Kiron poleg Ccccccccc .... zelo dobro.Zate.
Pa še za koga.  :D

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #35 on: October 06, 2006, 09:18:46 AM »

Hvala.

Če boste tako pridni za vse,pol veste kje bo plačilo. Še večkrat bom prebral,je pa res ,da pa vsi nismo že od rojstva po teh aspektih.Nekateri morajo po ovinkih,sam osnova pa kar drži. Ker so pa to osebne stvari,pa mislim ,da sem ne sodijo prav vse.Bo šlo na privat.

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #36 on: October 10, 2006, 10:23:40 AM »

ooooooo Lunca,ej jo. ;D

Sem že razmišljala ob kaj si se spotaknila ,ker te tako dolgo ni bilo  ;D

Prima.Manjka še Oona...ali pa je že tu, bolj Neptunovsko razpoložena,skrita v zavetju 12.hiše ;D

;D :-*Evo nas, bomo komentiral Tea, sigurno.

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #37 on: October 10, 2006, 10:29:15 AM »
Adres dobra navodila si dal, tako da kot vidiš, nas je vedno več, ki imamo v podpisu prilepljeno svojo karto. :)

Tatjani zanima, kako občutiš tranzit plutona na MC? Se dogaja kaj v vezi službe, transformacijske spremembe, mogoče na relaciji enega od staršev?

Offline tatjani

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #38 on: October 10, 2006, 11:06:39 AM »

Tatjani zanima, kako občutiš tranzit plutona na MC? Se dogaja kaj v vezi službe, transformacijske spremembe, mogoče na relaciji enega od staršev?
[/quote]

Ja se dogaja. Julija sem nepričakovana ostala brez službe. Zame je to bil velik šok, saj še nikoli nisem bila brez dela. Zdaj pospešeno iščem novo službo. Glede staršev pa tole, ne stojijo mi ob strani, predvsem mama ne. Poleg službe imam še probleme z bivšim možem. Lani oktobra sem se ločila, pa mi zaradi njega, pa zaradi financ še zdaj ni uspelo svobodno zaživet. Vse to me precej ubija.

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #39 on: October 10, 2006, 12:10:52 PM »

Ja se dogaja. Julija sem nepričakovana ostala brez službe. Zame je to bil velik šok, saj še nikoli nisem bila brez dela. Zdaj pospešeno iščem novo službo. Glede staršev pa tole, ne stojijo mi ob strani, predvsem mama ne. Poleg službe imam še probleme z bivšim možem. Lani oktobra sem se ločila, pa mi zaradi njega, pa zaradi financ še zdaj ni uspelo svobodno zaživet. Vse to me precej ubija.

::)Se mi je zdelo, močan plutonov tranzit v kvadratu na tvoj zenit življenja lahko vpliva na vse spremembe na področjih, ki ti kaj pomenijo, služba, starši, lahko tudi zakon.

Offline tatjani

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #40 on: October 10, 2006, 12:21:23 PM »

::)Se mi je zdelo, močan plutonov tranzit v kvadratu na tvoj zenit življenja lahko vpliva na vse spremembe na področjih, ki ti kaj pomenijo, služba, starši, lahko tudi zakon.

Kako dolgo pa traja vpliv takšnega tranzita? Hudo je!

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #41 on: October 10, 2006, 01:08:56 PM »
Pozdravljeni, astrologi!  :)

Torej... Imam problem na poslovnem področju, pa bi vas prosil, če lahko malo v mojo karto pokukate in kaj pokomentirate...  :-\

Stvar je v tem, da se v firmi, kjer kot študent delam že dobri dve leti, dogovarjam za zaposlitev. Danes bi naj dobil nekakšen odgovor, pa se je uprava odločila vse skupaj preložit (to so vse informacije, ki sem jih lahko dobil; tudi glas sogovornika na drugi strani žice ni zvenel kaj dost obetavno...  ??? ).

Kaj pravite - je smiselno čakat nanje al naj raj začnem razmišljat o kaki zamenjavi..? :-\

Za pomoč se v naprej najlepše zahvaljujem.
Share A Dream... Visit DreamScape.   Natalna    Progresivna

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #42 on: October 10, 2006, 01:29:39 PM »

[/quote]

Sedaj je še čutiti vpliv, saj je samo stopnjo stran od ekzaktnega kvadrata, vendar bodi vesela, da se na 24. stopinjo strelca pluton več ne vrne. Precej lažje boš zadihala drugo leto, ko bo vsaj kakšni dve do tri stopinje stran.

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #43 on: October 10, 2006, 01:37:08 PM »
Hudo je!

::)Veš Tatjani, zdaj sem opazila, da je tranzit saturna v znaku pred znakom, kjer je luna natalno, to pove, da si v času sade satija, zato bo saturn zahteval precej discipline in vztrajnosti v novem položaju, vendar ti zagotavljam, da na koncu tega preverjanja, saturn tudi nagradi, seveda, če človek vztraja na tak način, kot saturn zahteva.

Offline tatjani

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #44 on: October 10, 2006, 02:01:18 PM »

Sedaj je še čutiti vpliv, saj je samo stopnjo stran od ekzaktnega kvadrata, vendar bodi vesela, da se na 24. stopinjo strelca pluton več ne vrne. Precej lažje boš zadihala drugo leto, ko bo vsaj kakšni dve do tri stopinje stran.
[/quote]

Bom zadihala ja. če se ne bom prej zadušila ???
Opazujem pa prijatelja, ki ima AC na 23.39 strelca, torej še ni dolgo, ko mu je pluton tranziral AC. Nič takega se ne dogaja, bolj se mi zdi, da mu gre vse na roko.  8)