Author Topic: Hotel Spletni simbol II.  (Read 89984 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Hotel Spletni simbol II.
« Reply #210 on: April 16, 2007, 04:17:39 PM »
Razpisov za dopust načeloma ni, pač svobodna volja. Edina obveza, ki jo mora posamezni uslužbenec je menjava za delovno mesto. No vidiš. Iz tega razloga grem jaz včasih na nekajdnevni dopust, tako da Karibi me še čakajo, ko bo moja funkcija manj zahtevna. :)

Najina simboličnost je bržkone čiščenje kocin tja pozno v noč. Sinoči nisem imel kaj čistiti, to priznam, je pa res, da sem se čiščenja kopalnice, kocin in s tem vodnega kamna lotil že ob dveh ponoči. 

Portir
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #211 on: April 17, 2007, 04:48:53 PM »
Ce pa niso vsi na dopustih potem pa sigurno vsi pridno delajo. Sem zadnjic videla eno, ki je lezla po fasadi, da bi od zunaj pocistila okna :o

kdaj pa kaj kelnarca pride domov? Bi jo vprasala za nasvet, ali priporoca dopust na "Karibih" v tem letnem casu? ;D

lp

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #212 on: April 17, 2007, 05:06:18 PM »
Vprašanje je, če se sploh vrne.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #213 on: April 17, 2007, 09:31:21 PM »
Torej ugotavljamo:

- kelnarca ga zura
- kelnarca je nasla novo sluzbo/bar
- kelnarca se nic ne javi 8)- le kaj dela???
- sedaj se pojavlja celo vprasanje: ali se bo sploh kdaj vrnila ???

ne smemo biti tako crnogledi, verjetno bojuje tezke bitke s portirjem, ker ji noce nakazat place se za nas ;D oz. morda je prepocasen pri nakazovanju >:(

Bom ustanovila sindikat, ce place kmalu ne bo!!!! Bo portir dobil cel autobus jeznih zaposlenih, ki bodo zahtevale pravicno placo!!! >:(

Portir to je bilo zadnje opozorilo!! >:(

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #214 on: April 21, 2007, 12:16:19 AM »
Apemaya.

Tole sem sicer videl že zadnjič, vendar tačas računalnik delim s kelnarco, kar posledično pomeni, da nisem toliko gor.
Kelnarca se bo seveda vrnila, vedno smo govorili le o njenem dopustu s čimer je med drugim povezan tudi regres. :)  Kaj mastno ga žura ne, res pa je, da zelo zgodaj že kavo pije, kar pomeni, da ne hodi ravno pozno spati.  :)

Seveda pa moram tu napisati še nekaj, kar mnogi, morda vsi zaposleni v hotelu niti ne vedo.  Kelnarca ima brez dvoma izredno dobro kuharsko roko, torej govorimo o kelnarci kuharci.  Vsak dan svojemu portirju ožame limono in mi jo postreže s čajem.  Mimogrede. Tudi to je del kuharije in strežbe.

Nekateri bržkone tudi ne vedo, da  sem kelnarco povabil na cigansko hrano Joto.  In ker je hotela poskusiti to plemenito hrano sem ji jo ravno danes tudi skuhal.  Res da je mezgo stresla notri sama, toda okus ni bil nič slabši kot takrat, koj o naredim jaz  8).

Naj slike povedo svoje.

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #215 on: April 21, 2007, 03:29:00 PM »

No, no tole me pa res veseli, g.Portir, da tudi moski kuhajo.
Se mi pa poraja vprasanje, ko gledam tole Joto: Meni se zdi tale jota prevec rdeca. In sedaj se sprasujem, le kaj sta delala, da je postala tako rdeca. Dobila sem obcutek, da sta oba precej mezge notri stisnila in ne samo kelnarca. :o

Saj pozata tisti rek: Too many cooks spoil the broth ;D

No, saj ce je bila vseeno dobra, potem se toliko bolje ;)

lep pozdrav obema!

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #216 on: April 21, 2007, 03:36:32 PM »
Brez jote si kelnarca še dopusta nebi privoščila, kar pomeni, da je bila slednja le dobra vaba za še boljšo medsebojno mezgo. :) Da pa jo je za malenkost malo preveč v joti priznam, kar ne pomeni, da gre za to kriviti moško kuharsko roko, temveč bolj kot to, praznenje zadnjih zalog mezge. :)

Portir
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #217 on: April 24, 2007, 08:42:35 PM »
in kdaj ti prides malo na obisk, da bomo vsi poskusili tvojo specialiteto? A te bo kelnarca, kaj nagnala v nase kraje?

LP :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #218 on: April 25, 2007, 03:08:08 AM »
Apemaya.  Na obisk pridem kaj kmalu.  Čez mesec dni bom že seznam  za potovalne potrebščine delal. Specialitete a la Jota nebi rad trosil naokoli, naj le ta ostane samo za moje goste. :)  Kelnarca me je sicer poskušala nagnati v naše kraje, toda preprosto sem ji povedal, da "naši" kraji še niso "naši" :) in da mi ustreza tako kot je.  :)

Andres
« Last Edit: April 25, 2007, 04:40:08 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #219 on: April 25, 2007, 12:36:10 PM »
Dom je tam, kjer se pocutis doma :)

V "nase kraje" je samo sinonim za Slovenijo, kjer se nahaja vecina forumasev- vsaj tako predvidevam.  ???
Torej upam, da nas kmalu obisces v Sloveniji!!

Lahko bi naredili en JOTA PIKNIK ;D- kjer bi se vsi preizkusali v pripravi jote, jaz bi jo pa pokusala ;D in nato ocenjevala. Kaj pravis?

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #220 on: April 25, 2007, 04:46:13 PM »
Res je kar praviš.  Naš kraj je sinonim za Slovenijo, a vendarle mi več kot toliko stvari ne ustreza, da bi se kar tako na slepe oči vrnil. Se pa lahko občasno vračam na pikinik z Joto kot si predlagala.  Naj bo.  Lahko se zanj dogovorimo v soboto 2. junija. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #221 on: April 25, 2007, 07:24:19 PM »
No, vidis, da nas lahko obisces, ne da bi za vedno spakiral ;) Prednost obiska je, da se potem vrnes domov- kjer se pocutis dobro.

2.junija bos v Slo?
No, naj takoj se enkrat povdarim, da jaz ne znam pripravit jote, jo pa rada jem, se posebno ko hodim po hribih. Takrat mi daje moc samo misel na kaksno tako jed- pa sicer nisem nek ljubitel prave slovenske hrane. 

Torej ce se boste 2. junija dobili, bi lahko prisla zraven.  ;D Jest-hahahahaha :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #222 on: April 26, 2007, 05:13:44 AM »
Ker obljuba dela dela dolg je celotna ideja o Joti na srečanju pravzaprav primerna. Ne morem pa se zavezati, da bi vam to tudi pripravil. Seveda pa sem lahko asistent. Ne le to. Še zelje sem pripravljen kupiti spotoma. :)

Apemaya. Glede na tvojo pozicijo v hotelu opažam, da bi bila ravno ti primerna za organizacijo srečanja. Bi šlo?  Datum je torej določen, lahko pa se ga seveda tudi premika.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #223 on: April 26, 2007, 11:47:00 AM »
uffff, malo tezka bi bila. Se nikoli nisem nic organizirala :o

Pa maja bom itak vsepovsod, samo doma ne.
Sicer ce kdo da idejo, kje bi se lahko dobili, bi lahko poskrbela, za obvescanje in kaksne detajle.

Za koliko casa pa prides?

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #224 on: April 26, 2007, 04:32:27 PM »
Res misliš, da je to težavno? Gre samo za izbor enega lokala ter rezervacijo, ki od nikogar ni pretirano oddaljen. Sicer pa menim, da je bolje v ta namen odpreti posebno temo, saj nisem prepričan, da vsi berejo dogodke v našem hotelu. :) Pridem za dobre 3 tedne.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858