Author Topic: Hotel Spletni simbol II.  (Read 89866 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Hotel Spletni simbol II.
« Reply #255 on: June 19, 2007, 01:36:44 AM »
Naj napišem, da naš hotel še vedno živi. Celo bolje kot prej, saj zaposleni so po večini na dopustu oz zunaj na soncu, kar pomeni, da bodo prišli nazaj s polnimi baterijami.

Včeraj sva z našo barmanko Heleno obiskala mojo osebno negovalko Regino.  Izredno lep večer in popoldne smo si priredili kar v centru Maribora. Kajpak si podobno srečanje ne gre zamišljati brez seksa, zato smo si omislili Sex on the beach o čemer zgovorno pričajo slike spodaj. 
V polni meri smo se razvajali v  mariborski restavraciji Ancori kjer nas je pričakal kar sam šef postrežbe. Na tem mestu bi rad zapisal, da je bila postrežba, kot hrana in pijača odlična, saj v nasprotnem se nebi tam zadržali dlje kot šef, ki ga lahko vidite na sliki za šankom.  Več kot to. Na Helenino željo je imel ta Sex on the beach celo kandirane češnje po katere so šli posebno za Heleno v sosednji Mercator.

Kakor koli že ure so nam stekle hitro, diskusije pa so bile različne. Bilo je govora o ženskah, (obvezno  emancipiranih)  ;D ;D o moških,  o morju, morskih psih, lignjih, astrologiji, sanjah in nenazadnje je nekdo celo Islandijo omenjal.  Na Gorenjsko sva s Heleno prišla šele ko je odbila polnoč. A nič zato, noč je še dolga, kaj nama bo nudila ni uganka, vem le, da zna biti soparno, kot že nekajkrat prej.   :D

« Last Edit: August 13, 2007, 04:17:10 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Patrik

• Guest
« Reply #256 on: June 19, 2007, 12:04:00 PM »
Vidim, da ste si res naredli pravo čago! :) ( tokrat slike več povedo kot 1000 besed)! Kaka škoda, da me je glih včeri bolezn zgrabla >:(- :'(. Tak rad bi se vam pridružil! Mislim, pr men je vedno tk, ko kaj načrtujem, vedno nekaj pride zmes.
Eh, se bo! Glavno, da ste se vi naužili prelepe Štajerske in Sex-a on the beach! ;)- pozabil povedat,.- obožujem Ankoro in njene pice. Prav ste se odločli! :)

Sveta trojica, fajn se mi mejte pa se itak čujemo! ;D

lp
« Last Edit: June 19, 2007, 12:07:41 PM by Patrik »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #257 on: June 19, 2007, 12:55:45 PM »
Sveta trojica, fajn se mi mejte pa se itak čujemo! ;D

;D  ;D  ;D
Patrik res škoda, da te ni bilo. Ancoro smo razturali. :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Patrik

• Guest
« Reply #258 on: June 19, 2007, 02:26:22 PM »

;D Vrjamem, vrjamem! ;D To je mogla biti fešta! ;) Pravi ludi na pravem mestu= čaga na kubik! :D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #259 on: June 19, 2007, 05:02:29 PM »
Vidim, da ste se imeli fajn!! ;)

Tudi lokalcek izgleda fajn! Upam, da bom imela kdaj priliko ga obiskat. Ceprav me na zalost pot ne vodi pogosto na Stajerski konec :'(

pozdravcek apemaya

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #260 on: June 20, 2007, 12:15:52 AM »
Oooo cudovito!
Pijaco ste izbrali pravo, saj ste se ob taksnih temah morali ohlajati!  8)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #261 on: June 20, 2007, 12:20:20 AM »
Punce gas in dolge luči, pa naslednjič direktno v Maribor. Seveda, brez izgovorov, kam vas vodi ali ne vodi pot. Natakarja smo že osvojili  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #262 on: June 20, 2007, 12:27:48 AM »
No, ce je pa natakar osvojen, pa ste na konju se za naslednjih 10 obiskov  ;D (s tem mislim na gratis drinke, morda se kaksen welcome drink  :D )
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #263 on: June 20, 2007, 06:09:53 PM »
No, ce je pa natakar osvojen, pa ste na konju se za naslednjih 10 obiskov  ;D (s tem mislim na gratis drinke, morda se kaksen welcome drink  :D )

Haha, ne gre za gratis drinke, pač pa za Sex on the beach s KAR TREMI KANDIRANIMI ČEŠNJICAMI. Ne doživi človek tega vsak dan...  ;D ;D

Čeprav, roko na srce, je tudi natakar celo samega smrtnega greha vreden.  ;D ;D

Bom sla preverit  ;D  ;)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #264 on: June 21, 2007, 05:55:46 PM »
No, ce je pa tako, potem pa pridem naslednjic. ...Torej pridem na koktel ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #265 on: June 22, 2007, 02:44:47 AM »
Mislim, da je natakar na sliki v tem času tudi gost Spletnega simbola.  Kot vidimo je objavljena njegova slika za kar mi je dal dovoljenje, vprašal pa je tudi na katerem naslovu bo vidna.  Predlagam, da ga vzpodbudite da se še registrira in imeli boste več seksa s kandiranimi češnjicami.  :)  Oziroma ravno toliko kot tisti večer Helena, Regina in jaz.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #266 on: June 23, 2007, 10:26:19 AM »
No, kje je g. Natakar? Sta ti Andres in Helena naredila fajn reklamo....morda naslednjic pridemo se ostali forumovci ;)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #267 on: June 23, 2007, 07:27:16 PM »
 :D :D

Mogoce jih bo kupil cel kozarec, potem pa mu bo se bolj zalaufalo in bo znan po koktejlu s tremi cesnjicami. Helena, mogoce bos pa naslednjic dobila zastonj pijaco!
A bom lahko tvoja prijateljica??  ;)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #268 on: June 26, 2007, 11:35:29 PM »
Cesnje so mu dale res dosti dela  ;)

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #269 on: July 16, 2007, 04:41:05 PM »
No, kje je g. Natakar? Sta ti Andres in Helena naredila fajn reklamo....morda naslednjic pridemo se ostali forumovci ;)

Ja sveže rože so tudi v vazah. Poletni cvetni buket.

:-* :-* :D :D ;)

Tar_Mar