Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
1 HISA - Jaz
sunnshine26:
Dajte še mene in moj izgled malo opisat, da vidimo:) ;D
Azra:
Hmmmmmm, da vidimo kaj imamo ;)
Rekla bi, da si zelo ziva, klepetas 100/h ;D imas zelo dober smisel za ljudi - komunikacija, tvoj AC malo pomirja tvojo zivo naravo Dvojcka. Bi rekla, da si precej zracna - fluidna. Druzabna, ne maras rutine, fizicnega dela.
Tvoje misli so hitre, z lahkoto se izrazas, lahko te zanima vec stvari hkrati. Pomemben ti je pogovor z ljubljeno osebo- svojo ljubezen 'ubesedis'
Po zunanjem videzu bi rekla, da si bolj svetle polti, visoka, suha. Obcutek imam, da imas kodraste lase. Tip Nicole Kidman ::) uf ne vem zakaj imam tak obcutek.
In kaj je pravilno? 8)
Lp :)
Azra:
In se v kitajskem letu Opice si ;D ja, norcije ti niso tuje. Zabavljac :D
sunnshine26:
Živjo Azra,
Zadela si skoraj vse, sam komunikacije nimam vedno zelo lahkotne , predvsem ce se pustim zjeziti, drugace pa. Sem visoka, suha, svetlejse polti, valoviti lasje. Drzi! Ful me preseneča kaj vse se da ugotovit iz karte. a to si gledala samo iz ascendenta in njegovih aspektov, ali se kaj drugega? ful hvala za odgovor.... :P
Azra:
Sem gledala celotno karto, najbolj pa osebne planete. Se orientiram po tem, ceprav dobim nek obcutek za osebo, ki da piko na i. Vcasih tudi intuicija (seveda) spodnese. Mi je pa vedno v izziv :D
Me veseli, ce kaj ugotovim. ::)
lp
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version