Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

1 HISA - Jaz

<< < (3/55) > >>

Azra:
Imajo res ljudje z AC Ovna kriv nos?
Nekje sem prebrala, da ljudje z AC Raka radi custveno izsiljujejo in napadajo, ne da bi bili "vzpodbujeni", docim Skorpion pici z razlogom oz se brani. Za razliko od Strelca, ki strelja vsevprek, tudi po tistih, ki slucajno pridejo mimo, pa v zrak pa kaj jaz vem kam se, Skorpijon "ustreli" zelo natancno tistega, ki ga je vzpodbudil. (Strelec ni tak primer - eden ga razjezi, cisto mogoce pa je, da bo vse izstrelil na nekoga cisto drugega. Skorpijonu se to ne more zgoditi.
Je kaj na tem?
Lp
 8)

apemaya:
Azra,

ne vem, ce mene sprasujes, ampak ker si omenila rak, strelec in skorpijon, bi rekla, da me.

A moram vse priznat >:(
Torej res sem opazila, da znam speljat pogovor v tisto smer, ki si jo zelim, ne da bi kdorkoli posumil, da sem jaz dala pobudo, in nihce ne opazi, da pove tocno to, kar si zamislim. Torej, sem lahko manipulator.

Izsiljevanje- ja, na prefinjen nacin. Ne bom jokala, ne bom delala scene, se sla ljubosumje...Vem pa, kje so sibke tocke. Torej v bitki imam jaz zadnjo besedo, ne priznam poraza (vsaj ne naglas :)), prepricujem cloveka, da imam na nek nacin sigurno prav...

No, to je moja temnejsa stran. Upam, da imam tudi kaksno pozitivno lastnost. ;D

Azra, kaj je to AC in DC?

Azra:
ja, apemaya, govorila sem o ascedentu (zgornji post)-rak,skorpio,strelec.
AC-ascedent
DC-descedent

apemaya:
torej v tem primeru se ne najdem v opisu strelca, ampak bolj raka in skorpijona, zadnjega pa sploh :)

Azra:
ja, ne smemo gledati prevec dogmaticno. to je kot prstni odtis, nihce nima enakega, zato tudi ne moremo vsakega asc enaciti enako. res pa je, da obstajajo dolocene tipologije.
 :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version