Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
1 HISA - Jaz
Azra:
Bi se jaz ugotavljala za tebe Helena :)
Delujes zelo mladostno in izzarevas mocno energijo (Oven). Predvidevam, da si bolj nocni ptic. Cutne ustnice, lep zobje, velike oci, temni lasje (mogoce valoviti?), mehka dusa, poudarjene zenkse obline, si direktna - brez dlake na jeziku. Rada imas lepo opremljeno stanovanje in okus za vse lepo (Tvoja Venera)
Koliko sem pihnila mimo? ;D
Azra:
--- Quote from: Helena on March 05, 2007, 10:07:40 PM ---
--- Quote from: Azra on March 05, 2007, 10:01:23 PM ---
Koliko sem pihnila mimo? ;D
--- End quote ---
Niti ne. ;)
--- End quote ---
Cool 8)
Azra:
Kaksnega bi opisala moskega v znamenju Strelca, asc Oven in Luna Lev? Venera Skorpion, Mars Kozorog.
Mogoce ni pravi topic za opisovanje ... ::)
Pa ce se osredotocim na ascedent in soncno znamenje v kombinaciji, bi iz prve rekla, da je sportnik in ima mocno zivljensko energijo. Mogoce bi moral popazit na prehrano (?) Lev - jedec ...
apemaya:
--- Quote from: Helena on March 04, 2007, 10:40:06 PM ---
--- Quote from: apemaya on March 04, 2007, 09:47:32 PM ---
A res? :o Mah, jaz sem Rak asc Strelec luna Skorpijon pa se mi zdi, da vedno prevladuje Rakec v meni >:( Sicer ce se primerjam kaksna sem sedaj in kaksna sem bila pred leti, lahko recem, da sem se malo bolj "odprla" in sem malo bolj "simpaticna". Ker ce bi jaz spoznala eno tako kot sem bila vcasih, bi si mislila, kaj je ta zatezena, asocialna...Bi mi danes sla ful na zivce :D :D
Blizam se 30 in kolikor poznam Strelce, upam, da se dokoncno odprem :D
--- End quote ---
Seveda prevladuje energija Sonca in Lune, to sta svetili in jih najbolj čutimo v sebi.
Je pa jasno, da si v življenju morala iti skozi krizne situacije, ki so te silile k spremembi same sebe, kajti vladar ascendenta je v 8. hiši. Vendar, ker je to Jupiter, ti ravno skozi takšne preizkušnje rasteš, se učiš in se razvijaš. Pri tebi se najbrž čuti tudi energija Raka, kajti Jupiter je v kar tesnem aspektu s Soncem.
Tvoj pogled na življenje je morda včasih nekoliko zamegljen - Neptun na ascendentu je kot da si natakneš rožnata očala. Vse je kul, vsi so dobri, življenje je lepo. A pogosto ni tako. Ko se razblinijo meglice, ugotoviš, da si izpadel naiven.
Je tudi tebi verjetno težko s takšnim položajem ugotavljati kdo in kaj pravzaprav si...
Dobre strani?
Grem stavit, da imaš zelo lepe oči. Modre?
Neptun na asc. tudi zamegli dejansko starost. Zlepa ne moreš ugotoviti, koliko let oseba dejansko ima. ;) ;D
--- End quote ---
a vse to se vidi v horoskopu? Zanimivo!!
ce to mene opisujes, si kar zadela. Morda nisem ravno obcutila sprememb, kot da bi sla skozi krizo, vendar je res, da sem se zelo spreminjala osebnostno.
roznata ocala- morda jih sedaj res nosim, pa se nisem opazila :D, vendar bi rekla, da selektivno izbiram ljudi, ki me obkrozajo. Ce mi intuicija pravi, da ta oseba ni vredna zaupanja, ali pa me na njej nekaj moti, se s tako osebno ne morem niti pogovarjat, ker me tako odbija. In ljudem zaupam le do neke mere. Tako da ce sebe ocenim, bi rekla, da nosim dvojni oklep- Rakov in Skorpijonov. ;D
Modre oci? Je res, vendar mutirajo v zelene. Popolnoma res- ne vem kam spadam, nimam obcutka pripadnosti, povsod se mi zdi, da ne pasem zraven. :(
Ko se bom predstavljala bom takoj vprasala: Koliko let mislis, da imam? :D Da preverim, ce res tako mladostno delujem. Upam, da bo tako, na stara leta ;D
Azra:
Zanima me, ce mora partner imeti moje znamenje AC v njegovem DC in obratno. Torej jaz njegov AC v mojem DC. Oz ce se gremo samo za privlacnost: V taksnem primeru se zagotovo "opazita" ::)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version