Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

1 HISA - Jaz

<< < (48/55) > >>

Iza:
Tea, zadnič "gledali" dolge roke, noge, prste... Pa sem pozabila  :-[ :'( (v spominu imam Jupitra), pa nikjer ne najdem nič na to temo.
Prosim, hvala... :)

Lep dan!

Iza

Tea:

--- Quote from: Iza on February 13, 2008, 09:56:31 AM ---Tea, zadnič "gledali" dolge roke, noge, prste... Pa sem pozabila  :-[ :'( (v spominu imam Jupitra), pa nikjer ne najdem nič na to temo.
Prosim, hvala... :)

Lep dan!

Iza

--- End quote ---

Lahko tudi dober Merkur .... tanko visoko dolgo pa je seveda tudi Jupiter ... če ni slabo postavljen, ker sicer se spremeni tudi v debelo  ;D ;D ;D

taja6:
to bi pa bilo zanimivo videt karto Adi Smolarja, saj tako " dolgo visokega " človeka, s tako dolgimi nogami in rokami ter prsti ne najdeš tako zlahka  ;)  :D mislim, da je oven drugače  ::)

Azra:

--- Quote from: taja6 on February 13, 2008, 07:47:52 PM ---to bi pa bilo zanimivo videt karto Adi Smolarja, saj tako " dolgo visokega " človeka, s tako dolgimi nogami in rokami ter prsti ne najdeš tako zlahka  ;)  :D mislim, da je oven drugače  ::)

--- End quote ---

Hahaha ta je dobra  :D
"ne najdes zlahka"  ;D

Tea:

--- Quote from: Azra on February 13, 2008, 09:20:03 PM ---
--- Quote from: taja6 on February 13, 2008, 07:47:52 PM ---to bi pa bilo zanimivo videt karto Adi Smolarja, saj tako " dolgo visokega " človeka, s tako dolgimi nogami in rokami ter prsti ne najdeš tako zlahka  ;)  :D mislim, da je oven drugače  ::)

--- End quote ---

Hahaha ta je dobra  :D
"ne najdes zlahka"  ;D

--- End quote ---

Merkur trigon Jupiter  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version