Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
1 HISA - Jaz
Iza:
Tea, zadnič "gledali" dolge roke, noge, prste... Pa sem pozabila :-[ :'( (v spominu imam Jupitra), pa nikjer ne najdem nič na to temo.
Prosim, hvala... :)
Lep dan!
Iza
Tea:
--- Quote from: Iza on February 13, 2008, 09:56:31 AM ---Tea, zadnič "gledali" dolge roke, noge, prste... Pa sem pozabila :-[ :'( (v spominu imam Jupitra), pa nikjer ne najdem nič na to temo.
Prosim, hvala... :)
Lep dan!
Iza
--- End quote ---
Lahko tudi dober Merkur .... tanko visoko dolgo pa je seveda tudi Jupiter ... če ni slabo postavljen, ker sicer se spremeni tudi v debelo ;D ;D ;D
taja6:
to bi pa bilo zanimivo videt karto Adi Smolarja, saj tako " dolgo visokega " človeka, s tako dolgimi nogami in rokami ter prsti ne najdeš tako zlahka ;) :D mislim, da je oven drugače ::)
Azra:
--- Quote from: taja6 on February 13, 2008, 07:47:52 PM ---to bi pa bilo zanimivo videt karto Adi Smolarja, saj tako " dolgo visokega " človeka, s tako dolgimi nogami in rokami ter prsti ne najdeš tako zlahka ;) :D mislim, da je oven drugače ::)
--- End quote ---
Hahaha ta je dobra :D
"ne najdes zlahka" ;D
Tea:
--- Quote from: Azra on February 13, 2008, 09:20:03 PM ---
--- Quote from: taja6 on February 13, 2008, 07:47:52 PM ---to bi pa bilo zanimivo videt karto Adi Smolarja, saj tako " dolgo visokega " človeka, s tako dolgimi nogami in rokami ter prsti ne najdeš tako zlahka ;) :D mislim, da je oven drugače ::)
--- End quote ---
Hahaha ta je dobra :D
"ne najdes zlahka" ;D
--- End quote ---
Merkur trigon Jupiter ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version