Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

1 HISA - Jaz

<< < (49/55) > >>

Iza:

--- Quote from: Tea on February 14, 2008, 08:04:12 AM ---Merkur trigon Jupiter  ;)

--- End quote ---

Res je, imava oba s "tavelikim" trigon in take roke in prste, da so vsi pulovverji prekratki, da o kakih rokavicah ne govorim  ;D, "tamali" ima pa opozicijo, ga pa bolj na široko vleče. Kao bolj negativen aspekt?  ;)

Lep dan!

Iza

Ups: jaz imam poldrugi kvadrat. To je pa čudno (to namreč, da sem spet narobe gledala  ;D)...

Mojzes:
ali oseba s 1h v natalu, je zmozna obdrzat liderski stolček, ali naj se zapodi raje v teater?

taja6:
Mojzes se je izgleda pričela spraševati, ali imamo vsi vse hiše v natalu  ;D

klarus:
glede na to, da imam asc, neptun in s. vozl v strelcu....je lahko tudi to stelij ??? ::)
in kako težo potem tole ima

Iza:
Jao, kako karto sem danes vidla - no, s samo karto ni nič narobe  ;D
Model ima AC na 3,25 Device, kar pomeni, da mu je šel Saturn čez AC jeseni, ko je izgubil službo. R Saturn mu bo šel drugi teden spet čez AC in je ravnokar spet izgubil službo. Saturn ima še par dni do ACja, model je pa že v totalni depri. Potem mu bo šel spet čez AC junija - le kako bo to preživel?  ;D  ;)
N Saturn je sicer v 10H, AC pa ima kvadrat na Venero in Neptuna, opozicijo na Marsa in Q na Saturna.
Ali je možno, da zaradi tega prehoda Saturna čez AC izgublja službo oz. ali se to pogosto dogaja "vsem" ali je to pač njegova Saturnova šola, ki jo mora uštekat?
Hvala, hihihi...

Lep dan!

Iza

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version