Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
1 HISA - Jaz
Tea:
--- Quote from: Princes on March 31, 2008, 03:22:45 PM ---
--- Quote from: Tea on March 31, 2008, 03:09:07 PM ---Uh, tudi jaz imam sonce v škorpijonu pa neptuna zraven ..... brkata žena ;D ;) :o Ma, se hecam.
Ja, seveda .... voda /pri njemu je vsega na kubik/
Neptun bolj zaradi maskiranja. Zanimivo je, da veliko kozorogov nosi brke ali brado /nasprotno kompatibilno znamenje rib/
--- End quote ---
Tea, dobra je ta z brki ;D. Da, ti povem, da ta gospod za hobi piše knjige, sicer nisem še nobene prebrala, tako da o tematiki ne vem. V realnem svetu je pa vse nekaj drugega ;D. Vladar 3. hiše je sonce. Mislim, da to dualnost naznanjuje ravno ASC v dvojčkih.
--- End quote ---
Še posebno, če gre vladar AS v kvadrat na MC. O drugačnem javnem življenju in zasebnem bi govorila tudi os 4 in 10 hiša
Princes:
--- Quote from: Tea on March 31, 2008, 03:42:44 PM ---
--- Quote from: Princes on March 31, 2008, 03:22:45 PM ---
--- Quote from: Tea on March 31, 2008, 03:09:07 PM ---Uh, tudi jaz imam sonce v škorpijonu pa neptuna zraven ..... brkata žena ;D ;) :o Ma, se hecam.
Ja, seveda .... voda /pri njemu je vsega na kubik/
Neptun bolj zaradi maskiranja. Zanimivo je, da veliko kozorogov nosi brke ali brado /nasprotno kompatibilno znamenje rib/
--- End quote ---
Tea, dobra je ta z brki ;D. Da, ti povem, da ta gospod za hobi piše knjige, sicer nisem še nobene prebrala, tako da o tematiki ne vem. V realnem svetu je pa vse nekaj drugega ;D. Vladar 3. hiše je sonce. Mislim, da to dualnost naznanjuje ravno ASC v dvojčkih.
--- End quote ---
Še posebno, če gre vladar AS v kvadrat na MC. O drugačnem javnem življenju in zasebnem bi govorila tudi os 4 in 10 hiša
--- End quote ---
Potrjujem, Merkur vladar ASC kvadrat MC, ne razumem pa najbolj - vladar MC - Uran je točno na IC in na MC Kiron.
V bistvu je to ranjena avtoriteta in to ranjenost kompenzira doma s svojo kreativnostjo.
Tea:
Kiron na MC je vsekakor težava da se vklopiš v družbeni sistem. Me prav zanima kje je Saturn.
Princes:
--- Quote from: Tea on March 31, 2008, 04:41:48 PM ---Kiron na MC je vsekakor težava da se vklopiš v družbeni sistem. Me prav zanima kje je Saturn.
--- End quote ---
Saturn je 1 stopinjo pred 8 hišo - vse skupaj v kozorogu, res pa je, da ima DSC v strelcu s konjukcijo lune in jupitra, družbo pa jim potem dela na koncu hiše še saturn v kozorogu. Tako, da je njegov status v družbi potrjen oz. njegova moč v javni sferi. Več si pa ne upam napisati.
apemaya:
--- Quote from: Tea on March 31, 2008, 02:53:52 PM ---Uh Princes, jaz vedno tako težko berem samo iz napisanega. Ko vidim celo karto mi je pa vse jasno.
No, vodna znamenja slovijo po poraščenosti, prav tako znamenje Leva. To nama že kaže; poleg tega pa Uran doda svoje in neobičajno.
--- End quote ---
Mislim, hvala lepa, da sem se morala rodit kot Rak. >:(
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version